2009 Ekim Anneleri

canım ben omo baby ve dalin yumuşatıcı alıcam. sabun tozu kazık gibi yapıyormuş , sabun tozu almayı düşünmüyorum.

kimisi kazık gibi yapıo dio kimisi yumuşacık , ablamda sabun tozula yıkadı yumuşatıcıya gerek bile yok çok güsel oldu dio

teşekkürler kızlar, öpüyorum hepinizi. görüşünceye kadar kendinize bebişlerimize iyi bakın opuyorumnanaktan:CüvCüv: sağlıcakla kalın..

Elalım ve pembem 2nize de çok geçmiş olsun. Bende de şeker çıktı. 100lük yapılacak yarın.
Şu ana kadar ölçtüğüm tokluklarım 80-90 gibi ama dr.um pek emin olamadı 50lik 204 çıkmıştı yarın 100lük yapacaklar. Sizin ölçümler nasıl?

pembeciğim maaşallah kızına güzel güzel büyüyor desene annesinin karnında opuyorumnanaktan

Evet canım kocama olmuş kısım inş. hep böyle güzel haberler verelim.

inşallah cnm aminn:Saruboceq: yarın gelince yazıcam cnmŞeniz
haaaa bu arada pempem şekerle ilgili dr sana bişey dedimi diyet işiyle ilgili falan, yada 100lük yapalım gibi...

Yok canım diyete devam 100 lük yapmaya gerek yok çok yüksek çıkmamış bebeği zorlamayalım dedi çok şükür yırttım kaydirigubbakcemile5

Canım benim 147 çıkmıştı 100 mg yapmadı
Ölçümlerin iyi çıkmış şuana kadar 80-90 yarın inş. güzel sonuçlarla gelirsin canım.

handan yeni okudum tatlım misafirin geliyormuş allah yardımcın olsun canım inş. su gibi akar gider zaman senin için bu hafta :1hug:

stres yapma stawbery iş normal çıkar sonucun çıkmasada diet yaparsın canım üzülme

Canım ya kıyamam sıkma canını en fazla diyet veriyor dr Şeniz bak bebişide üzüyorsun iyi çıkar allahın izniyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlar saolun desteğiniz içinopuyorumnanaktan
Diyet verdi hemen zaten 50lik yüksek çıkınca
Yarın haberdar ederim sizi.

kızlar nasılsınız ?**

ya ben ılk etapta cok kılo aldım ama 1 bucuk aydan berı kılo alımım durdu sızde nasıl kızlar??

one kıs bilmiom benimki magnezyum diasporal 300mg gibi bişe mavili bi paket sabah akşam 1 tane tok karna eritiom sarı bi toz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…