zuzumm cnm resmini çekip ekleyeceğim o kadar çok şey varki, ama bugün koyamam galiba...
şu şeker için zırt pırt eczaneye gidiyom, arada yemek temizlik falan yapıyom, normalde bugün kızımın kıyafetlerini yıkıcaktım ama onları bile ayırıp yıkayamadım...
yarın doktordan sonra gelince yıkamak için ayırırken resimlerini herşeyin çeker eklerim ajkımmm
pembeciğim maaşallah kızınagüzel güzel büyüyor desene annesinin karnında opuyorumnanaktan
inşallah cnm aminn:Saruboceq: yarın gelince yazıcam cnmŞeniz
haaaa bu arada pempem şekerle ilgili dr sana bişey dedimi diyet işiyle ilgili falan, yada 100lük yapalım gibi...
Elalım ve pembem 2nize de çok geçmiş olsun. Bende de şeker çıktı. 100lük yapılacak yarın.
Şu ana kadar ölçtüğüm tokluklarım 80-90 gibi ama dr.um pek emin olamadı 50lik 204 çıkmıştı yarın 100lük yapacaklar. Sizin ölçümler nasıl?
Canım benim 147 çıkmıştı 100 mg yapmadı
Ölçümlerin iyi çıkmış şuana kadar 80-90 yarın inş. güzel sonuçlarla gelirsin canım.
Canım inşallah iyi çıkar sonucum.:Saruboceq: Çok stres yaptım sinirlerim bozuk resmenmafoldumben
stres yapma stawbery iş normal çıkar sonucun çıkmasada diet yaparsın canım üzülme
Canım ya kıyamam sıkma canını en fazla diyet veriyor dr Şeniz bak bebişide üzüyorsun iyi çıkar allahın izniyle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız ?**
ya ben ılk etapta cok kılo aldım ama 1 bucuk aydan berı kılo alımım durdu sızde nasıl kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?