2009 Ekim Anneleri

Selam kızlar ben de yarın doktora gıdıcem 100 lÜk Şeker yÜklemesı yapılcak ınŞallah oralarda dÜŞÜp kalmam aÇ gel dedı ÇÜnkÜ dua edınde kızlar 100 lÜk sonuÇlarım ıyı Çıksın....

iyi akşamlar herkese...
kilo konusyorsunuz suan kendımden cok bebegımın kılosuna düşünüyorum. haftaya kontrolüm var..
pek iştahım olmadıgım için ..ben 7 kılo aldım

iyi akşamlar herkese...
kilo konusyorsunuz suan kendımden cok bebegımın kılosuna düşünüyorum. haftaya kontrolüm var..
pek iştahım olmadıgım için ..ben 7 kılo aldım

hayatım senin çok kilo alman önemli diil zaten,7 kilo gayet normal.bebişin de almıştır alcanı mrk etme sennn

iyi akşamlar gizemcim iyiyim sen napıyosun. nilimle yüzdük mangalları yedik geldik yayılıyoruz evde

zuzum bende 7 kilo aldım bunun 1 kilosu meleğimmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

bahair tatlım benimm yerimede yedin yüzdün mü yarasın meleğine

zuzum bende 7 kilo aldım bunun 1 kilosu meleğimmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

bahair tatlım benimm yerimede yedin yüzdün mü yarasın meleğine

gizemcim 4 kilo aldım bende..ama 5e doğru ilerliyo..heran 5 olabilü:)) efet 1 kilo bebikler 1 kilo da suyu kalanı bizimm sırnaşık şey

gizemcim senin yerine yemedim ama yüzdüm... eğer senin yerine yemiş olsaydım 1 kilo aynardı ağırlığım ama 2 kilo farkettiğine göre hepsini keendime yemişim:)))))))))

iyi akşamlar kıslar

çok terliyorum ben ya

az sonra kalkıp duş alıcam

doğum öncesi izinim başlasa keşke artık

işler çok yoğun ve yoruluyorum

müfettiş de var , iyice stres yaptım

benim bebeğim de sanki çok kilo almamış gibi geliyor CADIARZU

toplam5 kilo aldım ben

kilolu hamile kalmıştım

dr dikkat et yediklerine diyor,,

çarşamba günü şeker testi yaptırıcam inşallah

umarım değerler iyi çıkar,

annem de şeker olduğu için dikkat ediyoruz :CüvCüv:

şekerli meyveler bile yasak bana

bu sıcaklar hepimizi mahwediyo cücümm...şekerin ii çıkar inşallahh...herkesin kabusu oldu resmen...

gizemcim 4 kilo aldım bende..ama 5e doğru ilerliyo..heran 5 olabilü:)) efet 1 kilo bebikler 1 kilo da suyu kalanı bizimm sırnaşık şey

:lepi: :lepi: :lepi::roflol::roflol:

gizemcim senin yerine yemedim ama yüzdüm... eğer senin yerine yemiş olsaydım 1 kilo aynardı ağırlığım ama 2 kilo farkettiğine göre hepsini keendime yemişim:)))))))))

:1hug: :1hug: :1hug: cokacimcoook

küstüm:umursamaz:hayır şekerım ben profılınde 2 çocuk görunce 3 yolda sandımmafoldumben.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…