inşallah cnmm inşallah.
kızlar ben bugün saat 4 te Rabbim nasip ederse prensesimi görmeye gitçemzemuszemus
inşallah cnmm inşallah.
kızlar ben bugün saat 4 te Rabbim nasip ederse prensesimi görmeye gitçemzemuszemus
Gülican ben demir ilacı alıyordum onu kesti. yerine bunu verdi ama bir türlü bulamadım bugün şirketin şöförüne verdim arayacak inş. bulur kramplarım oluyor diye verdi rahmi falan rahatlatır dedi . Sen başka ne ilacı alıyorsun canım.
iş yerinden bi fırsat bulsam fisfisfisBulcuk bence tedbir için ol canım ya ne olur ne olmaz.
günaydın kıslarr
canan bu aylarda en çok demire ihtiyacımız varmış neden kesti demiri ?? benim günde 2 ye çıkardı
günaydın kıslarr
canan bu aylarda en çok demire ihtiyacımız varmış neden kesti demiri ?? benim günde 2 ye çıkardı
gülican sagol canım Şeniz beni aydınlattığın için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın kıslarr
Neymiş hanım hamilikte ilacı sevmiyormuş sonuçta kaplama maddeleri falan var dedi pekmez iç dedi onuda 1 bardak suya 1 kaşık pekmez 1 kaç damla limon sıkıp içecekmişim (şeker sınır saydıya) laelaelaelaelae iğrenç bir tadı olur onun acaba alsammı demir ilacı ya CADIARZUCADIARZU
bulcukum demir hapı gyno ferro sanol kullanıorum , calsiyum,magnezyum da içiyorum,eleviti haftada 1 tane iiçiyorum ,doktorum düzelnli beslenirsen elevite gerek yok haftada bitane yeter dedi bana çok kilo yaptı çünkü
Nannn ben vitaminde almıyorum ki onuda kesti :mymeka: alsammı demir ilacını acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?