2009 Ekim Anneleri

Pembeee canım dün bi ilaç sormuşsun, sabah gördüm. Osteocare heralde demi. Ben ondan kullanıyorum 15 güdür. Son gidişimde verdi doktor. Kalsiyum ilacı aslında ama içinde magnezyum ve bişey daha var(şimdi hatırlayamadım) Günde 2 kullanırsın demişti ama ben bi tane kulllanıyom fazla ilaç almayım diye

Gülican ben demir ilacı alıyordum onu kesti. yerine bunu verdi ama bir türlü bulamadım bugün şirketin şöförüne verdim arayacak inş. bulur kramplarım oluyor diye verdi rahmi falan rahatlatır dedi . Sen başka ne ilacı alıyorsun canım.

kızlar ben tetenoz aşısı hala olmadım doktorum gerekli değil
nasıl istersen sana bırakıyorum dedi
bu vakit oldu sağlık ocağına gidemedim işte olduğum için

bulcuk, pempem, gülican sağolun canlarım yarın döner dönmez inşallah güzel haberler veririm size. dualarınız eksik etmeyin

Ben ilk ayımdan beri sadece elevit kullanıyorum canım. İki kere bacağıma kramp girdi dedim. Dr. da bunu verdi, hem krampları rahatlatır hem de son aylardaki kalsiyum açığını da kapatır dedi.
Haa bi de bu ilacı devlet ödemiyomuş parayla aldım. Sanırım 15 gibi bişeydi

günaydın kıslarr

canan bu aylarda en çok demire ihtiyacımız varmış neden kesti demiri ?? benim günde 2 ye çıkardı

Bulcuk bence tedbir için ol canım ya ne olur ne olmaz.
iş yerinden bi fırsat bulsam fisfisfis

günaydın kıslarr

canan bu aylarda en çok demire ihtiyacımız varmış neden kesti demiri ?? benim günde 2 ye çıkardı

günaydın canım demir hapı ne kullanıyosunuz
ben sadece elevit ve ferrumfort kullanıyorum onlarda 6. ayda başladım
şimdi birde kalsiyum alıyorum

günaydın kıslarr

Neymiş hanım hamilikte ilacı sevmiyormuş sonuçta kaplama maddeleri falan var dedi pekmez iç dedi onuda 1 bardak suya 1 kaşık pekmez 1 kaç damla limon sıkıp içecekmişim (şeker sınır saydıya) laelaelaelaelae iğrenç bir tadı olur onun acaba alsammı demir ilacı ya CADIARZUCADIARZU

bulcukum demir hapı gyno ferro sanol kullanıorum , calsiyum,magnezyum da içiyorum,eleviti haftada 1 tane iiçiyorum ,doktorum düzelnli beslenirsen elevite gerek yok haftada bitane yeter dedi bana çok kilo yaptı çünkü

yok kısım doktor vermediyse kafana göre içme , tabi herşeyin dogalı güzel ama o kadarını yapmıoz işte ilac destegi gerekio napalımsositososito

bulcukum demir hapı gyno ferro sanol kullanıorum , calsiyum,magnezyum da içiyorum,eleviti haftada 1 tane iiçiyorum ,doktorum düzelnli beslenirsen elevite gerek yok haftada bitane yeter dedi bana çok kilo yaptı çünkü

eleveti hergün içtiğim için vermedi sanırım bana başka hap fisfisfis

Nannn ben vitaminde almıyorum ki onuda kesti :mymeka: alsammı demir ilacını acaba.

al bendende o kadr benim doktorda aynı şeyi söylüyor ilaç içmeni istemiyorum gıdalrdan al besinleri diyo bence sen doktoruna göre hareket et herşey yolundaysa zaten sorun yok demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…