2009 Ekim Anneleri

inşallah cnmm inşallah.
kızlar ben bugün saat 4 te Rabbim nasip ederse prensesimi görmeye gitçem zemuszemus

bende istiyorum bende bende kaydirigubbakcemile güzel haberlerle gel cnmm opuyorumnanaktan
ben yine çok kilo aldım yaww mafoldumben çokta yemiyorum uyuz oluyorum ne biçim bünyem varmış böyle offf offff :sinifsinif:

her doktorun huyu başka kızlar , ben elevit içerkende demir ve calsiyum içiodum hepsinni takdigi farklı doktorlara uyun siz

yok kısım doktor vermediyse kafana göre içme , tabi herşeyin dogalı güzel ama o kadarını yapmıoz işte ilac destegi gerekio napalımsositososito

Dimi nann Almıyayımmı neyse bu ayı pekmezle geçirelim belki sonra verir yerimseniben
Dr 1 litre süt içiyorum dedim çok güzel bir sorun olmaz dedi. iznimi aldım süte devam :içelim:

çicek canım iyi haberlerle gelirsain inşalahh...yerimseniben...bende çok özledim bebişimiiii yaa..((
pembecim demir alman gerekiyor çünküüü bebk sendeki demir depolarını tüketiyor ve en basiti annede saç dökülmesi oluyor demir eksikliğinden.....yerimseniben

aaa saçlarım ondanmı dökülmeye başladııı :1shok:

ayy efet lallcim arkadaşımın dogumdan sonra hep saçları dökülmüştü

ya kıslar benimde randevum cuma daha çok var dayanamıyorum çok merak ediom:kedi:

pembecim demir alman gerekiyor çünküüü bebk sendeki demir depolarını tüketiyor ve en basiti annede saç dökülmesi oluyor demir eksikliğinden.....yerimseniben

Bir anlam vermedim sonuçta en ihtiyacımız olduğu zaman Nan iki tel saçım var oda dökülürse ne yaparım benneyaptımki

toplam 12 :kedi:

kaydirigubbakcemile5 Aynen canım bnde 12 kilo aldım eskiden kafam takıyorsum ama artık takmıyorum hamileyiz sonucunda keyiften almıyoruz ya inş. bebişlerimz doğduktan sonra sıkı bir programla eski halimize döneriz. sıkma canını selülitlerinli ve yağlarını sev onlarla bir süre daha yaşama zorundayız sonra defederiz :içelim:

ama ama ama sen yeni görmüşsündür ben en son 16 haziranda gördüm:kedi:

27sinde gördm bende tmm affettim eşit sayılırız ayda bir opuyorumnanaktan

saç dökülmesini doğumdan 3-4 ay sonra herkez yaşıyor kızlarr ne yaparsanız yapın bunun önüne geçemiyorsunuz maleseff

annnaaaaa gııı benim şimdi dökülüo ozamanda dökülürseee peruk almam şart olcak desenedelikafadulden

Handan nan az kaldı cumaya ay ne kadar oldu acaba paşamız 1 kiloyu çoktan geçmiştir benim zilli bile 968 olduğuna öre bana bak gez he hastaneyi merak ettim odalarını falan (kaçak maçak)

aaa saçlarım ondanmı dökülmeye başladııı :1shok:
olabilir bitanem en büyük belirtisi demir eksikliğinin saç dökülmesiii....çinko eksikliğindede saç dökülüyor....ben demir çinko artı vitamin kullanıyorummmyerimseniben
ayy efet lallcim arkadaşımın dogumdan sonra hep saçları dökülmüştü

ya kıslar benimde randevum cuma daha çok var dayanamıyorum çok merak ediom:kedi:

evet dandanım doğumdan sonrada demire devam etmek gerekiyorrrrryerimsenibenyoksa saç dökülmesi artabiliyormuşşşyerimseniben

kaydirigubbakcemile5 aynen cnmm ben bir an önce doğurmak ve onların peşinden koşarak şu anda sevdiğim yağlarım ve selülitlerimden kurtulmak istiyorum hayırlısıyla inşş bir dahada hiç sevmicem onları zatenn :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…