inşallah cnmm inşallah.
kızlar ben bugün saat 4 te Rabbim nasip ederse prensesimi görmeye gitçemzemuszemus
yok kısım doktor vermediyse kafana göre içme , tabi herşeyin dogalı güzel ama o kadarını yapmıoz işte ilac destegi gerekio napalımsositososito
bende istiyorum bende bende kaydirigubbakcemile güzel haberlerle gel cnmm opuyorumnanaktan
ben yine çok kilo aldım yaww mafoldumben çokta yemiyorum uyuz oluyorum ne biçim bünyem varmış böyle offf offff :sinifsinif:
çicek canım iyi haberlerle gelirsain inşalahh...yerimseniben...bende çok özledim bebişimiiii yaa..((
pembecim demir alman gerekiyor çünküüü bebk sendeki demir depolarını tüketiyor ve en basiti annede saç dökülmesi oluyor demir eksikliğinden.....yerimseniben
pembecim demir alman gerekiyor çünküüü bebk sendeki demir depolarını tüketiyor ve en basiti annede saç dökülmesi oluyor demir eksikliğinden.....yerimseniben
ya kıslar benimde randevum cuma daha çok var dayanamıyorum çok merak ediom:kedi:
:mymeka:cumaya ne kalmış şurda benim daha 2 haftam var bebeğimi görmeye mafoldumben
aaa saçlarım ondanmı dökülmeye başladııı :1shok:
toplam 12 :kedi:
ama ama ama sen yeni görmüşsündür ben en son 16 haziranda gördüm:kedi:
saç dökülmesini doğumdan 3-4 ay sonra herkez yaşıyor kızlarr ne yaparsanız yapın bunun önüne geçemiyorsunuz maleseff
olabilir bitanem en büyük belirtisi demir eksikliğinin saç dökülmesiii....çinko eksikliğindede saç dökülüyor....ben demir çinko artı vitamin kullanıyorummmyerimsenibenaaa saçlarım ondanmı dökülmeye başladııı :1shok:
ayy efet lallcim arkadaşımın dogumdan sonra hep saçları dökülmüştü
ya kıslar benimde randevum cuma daha çok var dayanamıyorum çok merak ediom:kedi:
kaydirigubbakcemile5 Aynen canım bnde 12 kilo aldım eskiden kafam takıyorsum ama artık takmıyorum hamileyiz sonucunda keyiften almıyoruz ya inş. bebişlerimz doğduktan sonra sıkı bir programla eski halimize döneriz. sıkma canını selülitlerinli ve yağlarını sev onlarla bir süre daha yaşama zorundayız sonra defederiz :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?