2009 Ekim Anneleri

saç dökülmesini doğumdan 3-4 ay sonra herkez yaşıyor kızlarr ne yaparsanız yapın bunun önüne geçemiyorsunuz maleseff

bitanem demir ve çinko takviyesiyle en aza indirirsin saç dökülmesiniii....ilk hamişliğimden biliyorum....benim saçlarım maşallah diim dökülmüyor....duşta en fazla 10-15 tel oda duştaa yani...ama ben çok uzun süredir demir ve çinko kullanıyorummmyerimseniben

Hee demek benim dr. onun için doğumdan sonra da elevite devam etceksiniz diyoo.Süt verirken de ihtiyacınız olcak dedi.

günaydın kızlar bugün biraz rötarlı geldim sabaha karşı ayağıma bi kramp girdi ölcem sandım sabah ayağımın üstüne basamıyordum şimdi daha iyi biraz dün doktorumla görüştüm cuma günü 100 gr lık glukoz yapcak yandımben 50 gr 111 çıkmıştı neden yapıyorya ben o kadar saat nasıl aç kalırım deyin hele bana offf tahlillerden sonrada paşama ultrasonla bakcakmış en son 25 haziranda görmüştüm şimdi nasıl acaba çok merak ediyorum yaaa:kedi:

Hee demek benim dr. onun için doğumdan sonra da elevite devam etceksiniz diyoo.Süt verirken de ihtiyacınız olcak dedi.

evet bitanem vitaminde demirde almaya devam etmek gerekiyor bebişi emzirirkennnyerimseniben
yasemincim günaydınnnnopuyorumnanaktan

bende ne yaptıysam fayda etmedi cnmm demire ve vitamine doğumdan sonrada devam ettiğim halde :gitme:

efet ben her akşam okşuyorum selülütlerimi onlarıda özlücez göbişimiz gibikaydirigubbakcemile3
27sinde gördm bende tmm affettim eşit sayılırız ayda bir opuyorumnanaktan
timam o saman:kedipuyorumnanaktan
timam o saman:kedipuyorumnanaktan
Handan nan az kaldı cumaya ay ne kadar oldu acaba paşamız 1 kiloyu çoktan geçmiştir benim zilli bile 968 olduğuna öre bana bak gez he hastaneyi merak ettim odalarını falan (kaçak maçak)

ayy olmuştur demi cinan yaa en çok onu merak ediorum
,inşallah bu sefer gezicem dolu derlerse kaçak gezicem kafaya taktım merak etmesüprizzzzz

Günayydın canım. açlık mı 111 çıkmıştı. Tokluk için çok iyi bir değer çünkü. Niye tekrar ediyo :uhm:

ayy olmuştur demi cinan yaa en çok onu merak ediorum
,inşallah bu sefer gezicem dolu derlerse kaçak gezicem kafaya taktım merak etmesüprizzzzz

Canım sen doğumdan sonra bebeğe yapılacak rutin kontrolleri falan konuştun mu onlar için ayrıca para alıyolar mı acaba. Ben daha konuşmadım hastaneyle ama Bizim hastane yenidoğan sünnetini öneriyomuş.Başka yerlerden araştırdım yaptırmayın diyolar en az 40 ının çıkmasını bekleyin diyolar. Aranızda yaptırmayı düşünen var mı

tamam hayatım deniycem napayım ablamla gidicem zaten bu kanı 4 kez mi alıyorlar anlatın hele bakayım:bbo:

kıslar bu haftadan sonra günde en az 30dk yürümek lazımmış ben önceden spor yapıodum ama şimdi eve git yemek yap ye felan daha çabuk yoruluyorum artık ayakt duramıorum yemekten sonra yatıom ( nası olcak ya offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…