saç dökülmesini doğumdan 3-4 ay sonra herkez yaşıyor kızlarr ne yaparsanız yapın bunun önüne geçemiyorsunuz maleseff
olabilir bitanem en büyük belirtisi demir eksikliğinin saç dökülmesiii....çinko eksikliğindede saç dökülüyor....ben demir çinko artı vitamin kullanıyorummmyerimseniben
evet dandanım doğumdan sonrada demire devam etmek gerekiyorrrrryerimsenibenyoksa saç dökülmesi artabiliyormuşşşyerimseniben
Hee demek benim dr. onun için doğumdan sonra da elevite devam etceksiniz diyoo.Süt verirken de ihtiyacınız olcak dedi.
bitanem demir ve çinko takviyesiyle en aza indirirsin saç dökülmesiniii....ilk hamişliğimden biliyorum....benim saçlarım maşallah diim dökülmüyor....duşta en fazla 10-15 tel oda duştaa yani...ama ben çok uzun süredir demir ve çinko kullanıyorummmyerimseniben
efet ben her akşam okşuyorum selülütlerimi onlarıda özlücez göbişimiz gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5 Aynen canım bnde 12 kilo aldım eskiden kafam takıyorsum ama artık takmıyorum hamileyiz sonucunda keyiften almıyoruz ya inş. bebişlerimz doğduktan sonra sıkı bir programla eski halimize döneriz. sıkma canını selülitlerinli ve yağlarını sev onlarla bir süre daha yaşama zorundayız sonra defederiz :içelim:
timam o saman:kedi27sinde gördm bende tmm affettim eşit sayılırız ayda bir opuyorumnanaktan
timam o saman:kedipuyorumnanaktan
Handan nan az kaldı cumaya ay ne kadar oldu acaba paşamız 1 kiloyu çoktan geçmiştir benim zilli bile 968 olduğuna öre bana bak gez he hastaneyi merak ettim odalarını falan (kaçak maçak)
günaydın kızlar bugün biraz rötarlı geldim sabaha karşı ayağıma bi kramp girdi ölcem sandım sabah ayağımın üstüne basamıyordum şimdi daha iyi biraz dün doktorumla görüştüm cuma günü 100 gr lık glukoz yapcak yandımben 50 gr 111 çıkmıştı neden yapıyorya ben o kadar saat nasıl aç kalırım deyin hele bana offf tahlillerden sonrada paşama ultrasonla bakcakmış en son 25 haziranda görmüştüm şimdi nasıl acaba çok merak ediyorum yaaa:kedi:
Yasemin geçmiş olsun canım
111 çıkmış neden 100 lük yapıyorki fisfisfis
ahh bi bilsem 4 saat nasıl aç kalırım ben ya :umursamaz:
Günayydın canım. açlık mı 111 çıkmıştı. Tokluk için çok iyi bir değer çünkü. Niye tekrar ediyo :uhm:
ayy olmuştur demi cinan yaa en çok onu merak ediorum
,inşallah bu sefer gezicem dolu derlerse kaçak gezicem kafaya taktım merak etmesüprizzzzz
aç kalmak çok sorun olmuo o şekerli su tutuo sanırım yani ben çok zorlanmadım son kanı verince fenalaştım delik deşik olmak daha zor ,inş kolay atlatırsın rahat ol şartlanıp gitme canımkaydirigubbakcemile5
fisfisfisfisfisfisbende ne yaptıysam fayda etmedi cnmm demire ve vitamine doğumdan sonrada devam ettiğim halde :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?