Canım sen doğumdan sonra bebeğe yapılacak rutin kontrolleri falan konuştun mu onlar için ayrıca para alıyolar mı acaba. Ben daha konuşmadım hastaneyle ama Bizim hastane yenidoğan sünnetini öneriyomuş.Başka yerlerden araştırdım yaptırmayın diyolar en az 40 ının çıkmasını bekleyin diyolar. Aranızda yaptırmayı düşünen var mı
tamam hayatım deniycem napayım ablamla gidicem zaten bu kanı 4 kez mi alıyorlar anlatın hele bakayım:bbo:
kıslar bu haftadan sonra günde en az 30dk yürümek lazımmış ben önceden spor yapıodum ama şimdi eve git yemek yap ye felan daha çabuk yoruluyorum artık ayakt duramıorum yemekten sonra yatıom( nası olcak ya offf
ANG€L;7956672 .!.:günaydın güzel hamişlerzemuszemus
ya kızlar benimde p.ertesi şeker yüklemem var 50 lik.ne kadar sürüyor?kaç saat aç kalıyosun?
ahh kuşum bi bilsemmm ben tam tahliller bitti derken cuma hastaneye bekliyorum dedi offf aç kalmak bi kabus yataktan kalkınca bile atıştırmadan duramıyom o kadar saat offfffisfisfisfisfisfis
canım geçmiş olsun ama sonucun yüksek değilki neden 100 lük yapılıyorkiiiiifisfisfis
ahh desene delik deşik olcez offffo kadar detay sormadım ya onlarıda bi sorum küvez parası dahilmi die sormuştum evet demişlerdiCADIARZU ya zaten herhalükarda dogum parasından fazla parayla çıkarız gibime gelio bişiler çıakrtırlar ıvır zıvır , canım bende sünnet düşünmüştüm ama çok erken olur die vazgeçtim
sünnet için erken değil mi yawwwCADIARZU
şimdi gidşosun önce kan alıolar sonra 2 bardk içiosun o şeyden o saatten itibaren 1 saatte bi kan veriosun 3 kez yani ilk kanı 9 damı verdin 10-11-12 de yine veiriosun toplam 4 kez kan vermiş oluosun canım son kandan sonra tıkınabilirsinkaydirigubbakcemile3
handancımsenin yürüyüş yapmana gerek yok malum gelen misafirlere edeceğin hizmet karşılığında 30 dk değil 60 dk yürümüş kadar olsursun cnmmm :roflol::roflol::roflol:
handancımsenin yürüyüş yapmana gerek yok malum gelen misafirlere edeceğin hizmet karşılığında 30 dk değil 60 dk yürümüş kadar olsursun cnmmm :roflol::roflol::roflol:
mafoldumben:dilcikar::dilcikar: eltimgil gelmicekler büyük ihtimal eşim annesiyle konuştu
cnm ilk başta 50 lik yapılıyor yüksek çıkarsa 100 lük yapılıyor.sen aç karnına git bencede.Benimde bu persembe günü randevum ama dr 50 likmi yapacak 100 lükmü onu bile söylemedi, merak içindeyim. Her halukarda ac gidecegim yanıma bir sandviç alırım diyorum, ac değil derlerse onu yiyiveririm artık orada...
şimdi gelmiceklerse Allah nasip ederse 2 ay sonra doğumuna gelecekler.
kaçışın yok dandancım :roflol::roflol:
kıs sen beni üzmekmi istiosun :mymeka: doguma gelmekten vazgeçmişti zaten bebegin diş çıkarma zamanı die o yüzden dogumdan önce gelmek istediler , eşim annesini aramış demiş handan bakıma muhtaç zaten evin herişini ben yapıyorum işten geliyor yorgun argın sıcaklarda uyuyamıo gelecek zamanımı bulmuşlar felan demiş anneside haklısın oglum demiş e artık konuşur gitmeyin die sanırım öle umut edioz kocimle
kıs sen beni üzmekmi istiosun :mymeka: doguma gelmekten vazgeçmişti zaten bebegin diş çıkarma zamanı die o yüzden dogumdan önce gelmek istediler , eşim annesini aramış demiş handan bakıma muhtaç zaten evin herişini ben yapıyorum işten geliyor yorgun argın sıcaklarda uyuyamıo gelecek zamanımı bulmuşlar felan demiş anneside haklısın oglum demiş e artık konuşur gitmeyin die sanırım öle umut edioz kocimle
yok be senle uğraşmak hoşuma gidiyor.:ecrin_bebek:
yok be senle uğraşmak hoşuma gidiyor.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?