nie kıslar aslında hepimiz bi nevi bakıma muhtacız eşim dogru sölemişkaydirigubbakcemile3 valla ben eskisi gibi enerjik degilim hemen yoruluyorum yemek yaparken kanter içinde kalıorum kocimle beraber yapıoz temizligime yardım edio çamaşır asıo balkon yıkıo biçok şeyimi yapıo yalan degil yani
Senmi bakıma muhtaçsın laelaelaelaelae laelaelaelaelae Haftasonları gezerken bakıma ihtiyacın olmuyor çorluymuş , denizmiş falan lülülülülülü lülülülülülü
:dilcikarbaşka bişi kısım ev içi durumlardan bahsediom ben:kedi::dilcikar:
lülülülülülü lülülülülülü evde oturduğunmu var gezenti delikafadulden delikafadulden
ya kısım akşamları evde oturan kim:dilcikar: dahada gitmicem bi yere zaten bitti bebegime hazırlık yapcam artık ,çok konuşma sen gecelik aldınmı gecelik:mymeka:
selam güzel annelerrrr nasilsiniz bugün?? ben doktordan geldim simdi.. sizde ne var ne yok
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Biz doktordan geldik, kızım 1274gr olmuşteyzeleri, kızımın duruşu normalmiş ters değilmiş:Saruboceq: şuan için erken doğum gibi riskimde yokmuş:Saruboceq:
idrarımda iltihap için antibiyotik kullanıcam, ilaç bittikten 1 hafta sonrada tekrar idrar vericem...
şeker takibim için iyi dedi, tiroid değerleri için bugün kan verdim yarın sonucu alıp endokrine göstericem, şeker sonuçlarınıda danışırsın dedi...
magnezyum ve calsiyum ilacıda yazdı bugün başlıcam onlarada, yanlız eczaneye geldimde magnezyumu ssk karşılamıyo dediler onu mecbur özelden aldım sizde özeldenmi alıyosunuz?
öbür kontrolüm için 17 ağustosa gün verdi...
bizde durumlar böle kızlarrzemuszemus
Biz doktordan geldik, kızım 1274gr olmuşteyzeleri, kızımın duruşu normalmiş ters değilmiş:Saruboceq: şuan için erken doğum gibi riskimde yokmuş:Saruboceq:
idrarımda iltihap için antibiyotik kullanıcam, ilaç bittikten 1 hafta sonrada tekrar idrar vericem...
şeker takibim için iyi dedi, tiroid değerleri için bugün kan verdim yarın sonucu alıp endokrine göstericem, şeker sonuçlarınıda danışırsın dedi...
magnezyum ve calsiyum ilacıda yazdı bugün başlıcam onlarada, yanlız eczaneye geldimde magnezyumu ssk karşılamıyo dediler onu mecbur özelden aldım sizde özeldenmi alıyosunuz?
anlatsana fatoş nasımış prensesss..
bidenem hoşgeldinnn...opuyorumnanaktannasıl geçti...bebişin nasıllmış??:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?