2009 Ekim Anneleri

nie kıslar aslında hepimiz bi nevi bakıma muhtacız eşim dogru sölemişkaydirigubbakcemile3 valla ben eskisi gibi enerjik degilim hemen yoruluyorum yemek yaparken kanter içinde kalıorum kocimle beraber yapıoz temizligime yardım edio çamaşır asıo balkon yıkıo biçok şeyimi yapıo yalan degil yani

Senmi bakıma muhtaçsın laelaelaelaelae laelaelaelaelae Haftasonları gezerken bakıma ihtiyacın olmuyor çorluymuş , denizmiş falan lülülülülülü lülülülülülü

ya kısım akşamları evde oturan kim:dilcikar: dahada gitmicem bi yere zaten bitti bebegime hazırlık yapcam artık ,çok konuşma sen gecelik aldınmı gecelik:mymeka:

delüüü yok akşamlarıda gezseydin
Cumartesi incirli pazarına gideceğim arkıdışımle geçen sene ablama oradan artışın takımını almıştım çok uyguna bir bakayım bulursam alırım kendimede

Handan sabah erken gideceğiz 11 falan kalabalık olmuyor o satlerde sende çok dikkat et eminönünde tamda haftasonu çok kalabalık oluyorr.

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Biz doktordan geldik, kızım 1274gr olmuş teyzeleri, kızımın duruşu normalmiş ters değilmiş:Saruboceq: şuan için erken doğum gibi riskimde yokmuş:Saruboceq:
idrarımda iltihap için antibiyotik kullanıcam, ilaç bittikten 1 hafta sonrada tekrar idrar vericem...
şeker takibim için iyi dedi, tiroid değerleri için bugün kan verdim yarın sonucu alıp endokrine göstericem, şeker sonuçlarınıda danışırsın dedi...
magnezyum ve calsiyum ilacıda yazdı bugün başlıcam onlarada, yanlız eczaneye geldimde magnezyumu ssk karşılamıyo dediler onu mecbur özelden aldım sizde özeldenmi alıyosunuz?
öbür kontrolüm için 17 ağustosa gün verdi...
bizde durumlar böle kızlarrzemuszemus

QUOTE=handan2546;7957738]fatoşumm nası geçti doktor bebek nasıl kaç kilo olmuş annesii :)

elaa sende anlatsana kızzzzzzzzzz[/QUOTE]

hayatim ben vajinada olan agri yüzünden gittim bugün. kilosu boyu hepsi normalmis tam olarak demedi iste benim doktor. ama vajinamdaki agri belli oldu. bebegim dönmüs :uhm:
burda 3 cocuk yapmis kadin varda dediki, ne güzel iste baska ne istiyorsun demekki bebek rahat yerinde ne güzel iste benimki 8 aylikken dönmüstü ne kadar sorunlu olmustu, simdiden dönmesi güzel hem bebek icin hem senin icin dedi. ama kuzenimde 2 cocuk dogurdu oda diyoki insallah erken dogum riski olmaz diyo:uhm::uhm::uhm: kizlar aklim karisik kafamçokkarıştı

oyyy maşallah kızınaa kocaman olmuşşşşşşşşşopuyorumnanaktanyani dönmüş kızın öle başaşagı dönmüşmü ? , şekerine sevindim inş digerleride ii çıkaropuyorumnanaktan ben sskdan alıom magnezyumu senin ilacın adı ne başka bişe demekki , 1 ay sonrasına vermiş demekki bi sorun olmazsa 1 ay sonra gel diolar

anlatsana fatoş nasımış prensesss..

bidenem hoşgeldinnn...opuyorumnanaktannasıl geçti...bebişin nasıllmış??:asigim:

nasil yani ya senağlama

elam maşallah prensesine...benim canavar oğluşumda büyümüşmüdürkiiiiii:asigim:
canım ya herşeyin iyi olmasına çok sevindim..idrar sorununuda atlatırsın inşlah.....maşallahh bitanemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…