Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Biz doktordan geldik, kızım 1274gr olmuşteyzeleri, kızımın duruşu normalmiş ters değilmiş:Saruboceq: şuan için erken doğum gibi riskimde yokmuş:Saruboceq:
idrarımda iltihap için antibiyotik kullanıcam, ilaç bittikten 1 hafta sonrada tekrar idrar vericem...
şeker takibim için iyi dedi, tiroid değerleri için bugün kan verdim yarın sonucu alıp endokrine göstericem, şeker sonuçlarınıda danışırsın dedi...
magnezyum ve calsiyum ilacıda yazdı bugün başlıcam onlarada, yanlız eczaneye geldimde magnezyumu ssk karşılamıyo dediler onu mecbur özelden aldım sizde özeldenmi alıyosunuz?
öbür kontrolüm için 17 ağustosa gün verdi...
bizde durumlar böle kızlarrzemuszemus
hayatim ben vajinada olan agri yüzünden gittim bugün. kilosu boyu hepsi normalmis tam olarak demedi iste benim doktor. ama vajinamdaki agri belli oldu. bebegim dönmüs :uhm:
burda 3 cocuk yapmis kadin varda dediki, ne güzel iste baska ne istiyorsun demekki bebek rahat yerinde ne güzel iste benimki 8 aylikken dönmüstü ne kadar sorunlu olmustu, simdiden dönmesi güzel hem bebek icin hem senin icin dedi. ama kuzenimde 2 cocuk dogurdu oda diyoki insallah erken dogum riski olmaz diyo:uhm::uhm::uhm: kizlar aklim karisik kafamçokkarıştı
QUOTE=handan2546;7957738]fatoşumm nası geçti doktor bebek nasıl kaç kilo olmuş annesii :)
elaa sende anlatsana kızzzzzzzzzz
hayatim ben vajinada olan agri yüzünden gittim bugün. kilosu boyu hepsi normalmis tam olarak demedi iste benim doktor. ama vajinamdaki agri belli oldu. bebegim dönmüs :uhm:
burda 3 cocuk yapmis kadin varda dediki, ne güzel iste baska ne istiyorsun demekki bebek rahat yerinde ne güzel iste benimki 8 aylikken dönmüstü ne kadar sorunlu olmustu, simdiden dönmesi güzel hem bebek icin hem senin icin dedi. ama kuzenimde 2 cocuk dogurdu oda diyoki insallah erken dogum riski olmaz diyo:uhm::uhm::uhm: kizlar aklim karisik kafamçokkarıştı
fatoşum vajinandaki ağrı baskı gibimiydi yani sanki vajinan düşecek gibimi hissediodunnn....özellikle yoruluncaaa??
oyyy maşallah kızınaa kocaman olmuşşşşşşşşşopuyorumnanaktanyani dönmüş kızın öle başaşagı dönmüşmü ? , şekerine sevindim inş digerleride ii çıkaropuyorumnanaktan ben sskdan alıom magnezyumu senin ilacın adı ne başka bişe demekki , 1 ay sonrasına vermiş demekki bi sorun olmazsa 1 ay sonra gel diolar
nasil yani ya senağlama
elam maşallah prensesine...benim canavar oğluşumda büyümüşmüdürkiiiiii:asigim:
canım ya herşeyin iyi olmasına çok sevindim..idrar sorununuda atlatırsın inşlah.....maşallahh bitanemmmm
masallah prenesine elammmm
cnm ne güzel kocaman olmuş kuzun. sen ne güzel gittin gördün benim randevu saar 4 te inşallah bende güzel haberlerle döner yarın sizlerle paylaşırım nasipse. birazdan çıkıcam ben. öptümm hepinizi.
Fatoşum nettede normal diyor bence endişelenme aman herkes birşeyler söylüyor sen umursama öyle erken doğum falan dr birşey demediyse korkulacak birşey yoktur datluuumm
evet lalllim sanki düsecek gibi :roflol:
Canım maşallah. Ben de 15 gün önce gittiğimdeyan yatıyodu bebişim. Dr. artık yavaş yavaş döner demişti. İki gündür ben de her ayağı kalktığımda bööle aşağı doğru bi basınç ve ağrı hissediyorum, sanki bebek zorluyo gibi. Senin ağrı dediğinde öyle bişey miydi canım. benimki de mi dönüyo acaba
Elalım maşallah kızın kocaman olmuş şekerine çok sevindim canım
ostcocare mi ilacın adı bunu ssk ödemiyormuş banada bundan verdi dr kısmetse bugün alacağım
canim benim agri nasil diyim sana, sanki cok spor yaptiktan sonra agrilarin olurya? vajina bölgesinde ve icinde öyle bir agri vardi. böyle hani damarin vururya? böyle vuruyormus gibi pek anlatamadim sanirim
Neymiş hanım hamilikte ilacı sevmiyormuş sonuçta kaplama maddeleri falan var dedi pekmez iç dedi onuda 1 bardak suya 1 kaşık pekmez 1 kaç damla limon sıkıp içecekmişim (şeker sınır saydıya) laelaelaelaelae iğrenç bir tadı olur onun acaba alsammı demir ilacı ya CADIARZUCADIARZU
Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
Biz doktordan geldik, kızım 1274gr olmuşteyzeleri, kızımın duruşu normalmiş ters değilmiş:Saruboceq: şuan için erken doğum gibi riskimde yokmuş:Saruboceq:
idrarımda iltihap için antibiyotik kullanıcam, ilaç bittikten 1 hafta sonrada tekrar idrar vericem...
şeker takibim için iyi dedi, tiroid değerleri için bugün kan verdim yarın sonucu alıp endokrine göstericem, şeker sonuçlarınıda danışırsın dedi...
magnezyum ve calsiyum ilacıda yazdı bugün başlıcam onlarada, yanlız eczaneye geldimde magnezyumu ssk karşılamıyo dediler onu mecbur özelden aldım sizde özeldenmi alıyosunuz?
öbür kontrolüm için 17 ağustosa gün verdi...
bizde durumlar böle kızlarrzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?