2009 Ekim Anneleri

cnm ne güzel kocaman olmuş kuzun. sen ne güzel gittin gördün benim randevu saar 4 te inşallah bende güzel haberlerle döner yarın sizlerle paylaşırım nasipse. birazdan çıkıcam ben. öptümm hepinizi.

fatoşcum ne güselll bebişin annesine gelmek için hazırlıklara başlamış...merak etme canım erken gelmezz...bebeğin dönmesi erken doğum olacak demek değildir....yerimseniben
maşallah prensesinedeee

QUOTE=handan2546;7957738]fatoşumm nası geçti doktor bebek nasıl kaç kilo olmuş annesii :)

elaa sende anlatsana kızzzzzzzzzz

hayatim ben vajinada olan agri yüzünden gittim bugün. kilosu boyu hepsi normalmis tam olarak demedi iste benim doktor. ama vajinamdaki agri belli oldu. bebegim dönmüs :uhm:
burda 3 cocuk yapmis kadin varda dediki, ne güzel iste baska ne istiyorsun demekki bebek rahat yerinde ne güzel iste benimki 8 aylikken dönmüstü ne kadar sorunlu olmustu, simdiden dönmesi güzel hem bebek icin hem senin icin dedi. ama kuzenimde 2 cocuk dogurdu oda diyoki insallah erken dogum riski olmaz diyo:uhm::uhm::uhm: kizlar aklim karisik kafamçokkarıştı[/QUOTE]

Canım maşallah. Ben de 15 gün önce gittiğimdeyan yatıyodu bebişim. Dr. artık yavaş yavaş döner demişti. İki gündür ben de her ayağı kalktığımda bööle aşağı doğru bi basınç ve ağrı hissediyorum, sanki bebek zorluyo gibi. Senin ağrı dediğinde öyle bişey miydi canım. benimki de mi dönüyo acaba

fatoşum vajinandaki ağrı baskı gibimiydi yani sanki vajinan düşecek gibimi hissediodunnn....özellikle yoruluncaaa??

Canım maşallah. Ben de 15 gün önce gittiğimdeyan yatıyodu bebişim. Dr. artık yavaş yavaş döner demişti. İki gündür ben de her ayağı kalktığımda bööle aşağı doğru bi basınç ve ağrı hissediyorum, sanki bebek zorluyo gibi. Senin ağrı dediğinde öyle bişey miydi canım. benimki de mi dönüyo acaba[/QUOTE]

canim benim agri nasil diyim sana, sanki cok spor yaptiktan sonra agrilarin olurya? vajina bölgesinde ve icinde öyle bir agri vardi. böyle hani damarin vururya? böyle vuruyormus gibi pek anlatamadim sanirim

sağol dandanımopuyorumnanaktan
evet cnm başaşağı dönmüş kızım, normalmiş yani...
yaaa bendeki magnesium diasporal 50 pastil yazıyo emecekmiyim yani yaa bunun hapı yokmuki? seninki hapmı cnm?

nasil yani ya senağlama

fatoşum dönmesi normal, erken doğumla alakası yokyerimseniben

elam maşallah prensesine...benim canavar oğluşumda büyümüşmüdürkiiiiii:asigim:
canım ya herşeyin iyi olmasına çok sevindim..idrar sorununuda atlatırsın inşlah.....maşallahh bitanemmmm

sağol cnmmopuyorumnanaktan
seninkide büyümüştür bitanemyerimseniben

masallah prenesine elammmm

sağol cnmmopuyorumnanaktan
senin prensesede maşallah

cnm ne güzel kocaman olmuş kuzun. sen ne güzel gittin gördün benim randevu saar 4 te inşallah bende güzel haberlerle döner yarın sizlerle paylaşırım nasipse. birazdan çıkıcam ben. öptümm hepinizi.

sağol cnmopuyorumnanaktan
inşallah sende güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:

Elalım maşallah kızın kocaman olmuş şekerine çok sevindim canım
ostcocare mi ilacın adı bunu ssk ödemiyormuş banada bundan verdi dr kısmetse bugün alacağım

Fatoşum nettede normal diyor bence endişelenme aman herkes birşeyler söylüyor sen umursama öyle erken doğum falan dr birşey demediyse korkulacak birşey yoktur datluuumm

canim benim agri nasil diyim sana, sanki cok spor yaptiktan sonra agrilarin olurya? vajina bölgesinde ve icinde öyle bir agri vardi. böyle hani damarin vururya? böyle vuruyormus gibi pek anlatamadim sanirim [/QUOTE]

Hımm bendeki tam öyle değil. daha çok basınç gibi. O zaman bebiş henüz dönmemiş olabilüü :kedi:

Elalım maşallah kızın kocaman olmuş şekerine çok sevindim canım
ostcocare mi ilacın adı bunu ssk ödemiyormuş banada bundan verdi dr kısmetse bugün alacağım

sağol pempemmopuyorumnanaktan
yok cnm magnesyumun adı magnesium diasporal 50 pastil yazıyokafamçokkarıştı

canim benim agri nasil diyim sana, sanki cok spor yaptiktan sonra agrilarin olurya? vajina bölgesinde ve icinde öyle bir agri vardi. böyle hani damarin vururya? böyle vuruyormus gibi pek anlatamadim sanirim

Hımm bendeki tam öyle değil. daha çok basınç gibi. O zaman bebiş henüz dönmemiş olabilüü :kedi:[/QUOTE]

yok yok basincta var. bastiriyormus gibi iste sanki vajinan düsecekmis gibi :))))))))))))

aslında doğrusunu yapmış doktorun pempecim. dediği gibi pekmez iç daha iyi. ben de düşündüm bunu bi ara, ilacı kesip pekmez içeyim diye. kimyasal yani sonuçta. hala alıcam pekmez eve... doğurmadan alsam bari.

ooo maşallah yavruna elacım sıpa olmuş artık sıpa
magnezyumumu karneyle alıyorum ben elacım devlet karşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…