2009 Ekim Anneleri

Hımm bendeki tam öyle değil. daha çok basınç gibi. O zaman bebiş henüz dönmemiş olabilüü :kedi:

yok yok basincta var. bastiriyormus gibi iste sanki vajinan düsecekmis gibi :))))))))))))[/QUOTE]

:roflol: :roflol: :roflol: Anam biz nasıl doğuracaz yaaşimdiden böööle ağrıyosa

ooo maşallah yavruna elacım sıpa olmuş artık sıpa
magnezyumumu karneyle alıyorum ben elacım devlet karşılıyor.

sağol amazoncumopuyorumnanaktan
yaa zaten eczazı kadın çok uyuzdu sinir oldum:mymeka: senin magnezyumun adı ne cnm bide pastilmi seninkide yoksa hapmı? madem özelden aldım bide hapı varsa hapıyla değiştirim, ememiyom ben pastilikafamçokkarıştı

yok yok basincta var. bastiriyormus gibi iste sanki vajinan düsecekmis gibi :))))))))))))

:roflol: :roflol: :roflol: Anam biz nasıl doğuracaz yaaşimdiden böööle ağrıyosa[/QUOTE]

hic sorma .. bide benim karnim böyle sivriye dogru toplaniyor bazen acip sert oluyor önünü ve resmen her iki tarafta ortada toplaniyor sizede oluyormu? arada öyle oluyo bana genellikle böyle aksamlari baktigimda karnima görüyorum

Benim dr. taa kışın bir yemek kaşığı pekmezi bir bardak portakal suyuna karıtırıp içmemi önermişti. C vitamini emilimini artırıyo diye. ama ben yoğurtla yemeyi sevdiğim için pek etkisi olmadı sanıyorum kaydirigubbakcemile3

Amazon köy pekmezi olsun dedi marketlerde satılan o pekmelerden alma dedi. aklında bulunsun canım. Şeniz

Magnesıum Diasporal 300 Granules adı. toz benimki. suyla karıştırıp içiyosun. handanınkinden. 12 liramı neydi yanlış hatırlamıyosam ama karne karşılıyor. aldıysan pastili kullan artık aynı şey. bitince bunu alırsın.

selam kizlar gunaydin ....ne guzel bebislerini gorenler var maasallah herseyin yolunda olmasina sevindim.

ya kizlar gulerken,oksururken,kusarken idrar kaciran varmi ???? yoksa tekmiyimm???:)

ayy bana bisiler oluyorrr heycanlaniverdiiim giiii sen öyle yazincaaa 10 hafta ne kiiii ahhh allahim bize o günleri göstersiiin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
valla bana da ateş basıyor arada. sorma yanii. dün daha pıt pıt sayıyoduk şimdi nerelere geldik şükürler olsun.

Amazon köy pekmezi olsun dedi marketlerde satılan o pekmelerden alma dedi. aklında bulunsun canım. Şeniz

tamam kuşum bulabilirsem öyle alayım. aslında en güzeli ya. doğal yani.

:roflol: :roflol: :roflol: Anam biz nasıl doğuracaz yaaşimdiden böööle ağrıyosa

hic sorma .. bide benim karnim böyle sivriye dogru toplaniyor bazen acip sert oluyor önünü ve resmen her iki tarafta ortada toplaniyor sizede oluyormu? arada öyle oluyo bana genellikle böyle aksamlari baktigimda karnima görüyorum[/QUOTE]

benimkide oluyo ben o sert yer poposudur diye seviyorum. Bazen de böyle küçük bi çıkıntı yapıyo sanki dirseği falan gibi. Yada ben öyle sanıyom :asigim:

Handan amazon ne ballısınız he hep kazık yiyen ben oluyom ya neden sizin ilacınızı karşılıyor benimkini karşlılamıyor. :umursamaz:

ayyy haa toz ha pastil iki ucu moklu deynek-tatlicadiarzu-
benim aldığım fiyatı 13,50tl ama karşılamıyomuş ssk...
yaa peki ben bu pastili emmeyip suyla yutsam nasıl olurki???

selam kizlar gunaydin ....ne guzel bebislerini gorenler var maasallah herseyin yolunda olmasina sevindim.

ya kizlar gulerken,oksururken,kusarken idrar kaciran varmi ???? yoksa tekmiyimm???:)

Hoşgeldin canım. Şimdilik bende yok ama korkulu rüyam hep tetikteyim zemuszemus

benimkide oluyo ben o sert yer poposudur diye seviyorum. Bazen de böyle küçük bi çıkıntı yapıyo sanki dirseği falan gibi. Yada ben öyle sanıyom :asigim:[/QUOTE]

eheeehee bende öyle saniyom ama kasilma felan degildimi ?

pembeinci internetten arastirdim da kegel egzersizi yapmamizi tavsiye ediyorlar tuvalete gittikten sonra vajinamizi 10 kere falan sIKIP biracakmisiz SEN Yapiyormusun?ben dun basladim ins. bir faydasi olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…