Hımm bendeki tam öyle değil. daha çok basınç gibi. O zaman bebiş henüz dönmemiş olabilüü :kedi:
sağol pempemmopuyorumnanaktan
yok cnm magnesyumun adı magnesium diasporal 50 pastil yazıyokafamçokkarıştı
Kızlar ya dr banada bebeğin ayakları aşağıda dedi yani dönmemiş değilmi daha fisfisfis
ooo maşallah yavruna elacım sıpa olmuş artık sıpa
magnezyumumu karneyle alıyorum ben elacım devlet karşılıyor.
yok yok basincta var. bastiriyormus gibi iste sanki vajinan düsecekmis gibi :))))))))))))
döner tatlım daha 10 haftamız var. şu an çok hareketliler zaten fıkır fıkır dönüp duruyolar.
aslında doğrusunu yapmış doktorun pempecim. dediği gibi pekmez iç daha iyi. ben de düşündüm bunu bi ara, ilacı kesip pekmez içeyim diye. kimyasal yani sonuçta. hala alıcam pekmez eve... doğurmadan alsam bari.
sağol amazoncumopuyorumnanaktan
yaa zaten eczazı kadın çok uyuzdu sinir oldum:mymeka: senin magnezyumun adı ne cnm bide pastilmi seninkide yoksa hapmı? madem özelden aldım bide hapı varsa hapıyla değiştirim, ememiyom ben pastilikafamçokkarıştı
pempemm ostcocare ilacıda magnezyummuymuş????
valla bana da ateş basıyor arada. sorma yanii. dün daha pıt pıt sayıyoduk şimdi nerelere geldik şükürler olsun.ayy bana bisiler oluyorrr heycanlaniverdiiim giiii sen öyle yazincaaa 10 hafta ne kiiii ahhh allahim bize o günleri göstersiiin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Amazon köy pekmezi olsun dedi marketlerde satılan o pekmelerden alma dedi. aklında bulunsun canım. Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol: Anam biz nasıl doğuracaz yaaşimdiden böööle ağrıyosa
Magnesıum Diasporal 300 Granules adı. toz benimki. suyla karıştırıp içiyosun. handanınkinden. 12 liramı neydi yanlış hatırlamıyosam ama karne karşılıyor. aldıysan pastili kullan artık aynı şey. bitince bunu alırsın.
selam kizlar gunaydin ....ne guzel bebislerini gorenler var maasallah herseyin yolunda olmasina sevindim.
ya kizlar gulerken,oksururken,kusarken idrar kaciran varmi ???? yoksa tekmiyimm???:)
selam kizlar gunaydin ....ne guzel bebislerini gorenler var maasallah herseyin yolunda olmasina sevindim.
ya kizlar gulerken,oksururken,kusarken idrar kaciran varmi ???? yoksa tekmiyimm???:)
hic sorma .. bide benim karnim böyle sivriye dogru toplaniyor bazen acip sert oluyor önünü ve resmen her iki tarafta ortada toplaniyor sizede oluyormu? arada öyle oluyo bana genellikle böyle aksamlari baktigimda karnima görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?