2009 Ekim Anneleri

Günaydın kıslarr

yoncacım bugunude bi atlatsaydık hayırlısıyla 2 gün uyucam bol bol valla , ama sınavlarım var ders çalışmam lazım off bebişim çok çalışkan olacak diorum anne karnında işte çalışıo ders çalışıo :))

gunaydın arkadaslar nasılsınız bugun?
benim iki gundur cok midem bulanıyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ne guzel hiç bulantım yok diyodum kendı kendıme nazar ettim galba ya

güzel ekim annelerineee günaydiiiiin! nasisliniz bugün? insallah iyisinizdirrr.. cokk uykum varrr. yarinda is var . pazar p.tesi evdeyim ohh. kalp atislarini duyacaklar var bugün aramizda sanirim ne güzel dünyanin en güzel duygusu bence.. bide randevü saati gelmek bilmez :)). bekle bekle bi heycan! bunlarin hepsi cok ama cok güzelll

ya arkadaslar bende ticker yapmaya calisiyorum ne zamandir bu sefer yaptim sanirim forum icin yazan yerdende kopyaladim simdi nereye yapistiracam :)

Rockwellcim hakikaten benim içinde yeni bi bilgi oldu bu yerimseniben
Hayırlısını diliyorum rabbimden eli ayağı düzgün, sağlıklı olsunda cinsiyeti farketmez, ama herkesin içine erkek doğuyor ve çin takvimide erkek diyorkaydirigubbakcemile3
Bakalım görecez artıkyerimseniben

Bende önce erkek olacak hissediyordum şimdi kızım olacak gibi hissetmeye başladım:)) çevremdeki herkes oglun olacak diyor bakalım ne çıkacak kıslar ne heyecanlı ya

Günaydın kızlarrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
herkese hayırlı cumalar diliyorum, malesef ben yarında yarım gün çalışıyorum:çok üzgünüm: tatil moduna giremedim :çok üzgünüm:

Lalcim güzel haberlerini bekliyoruz benimde 13-15 mart arası rutin kontrolüm var

Elalı canım senle aynıyız 1 gün var aramızda:)) benimde kontrolüm 16 martta sana ikili test yapacakmı doktorun gidince ben bana yapar die düşünüyorum ama

Yoncacım yarın Allahın izniyle herşey yolunda gidecek meleğini göreceksin kalbinide büyük ihtimal duyarsın, için rahat olsun stres yapma o güzelliğin tadını çıkar:lepi:

günaydın güzel anne adayları... nasılsınız bakalım? benım yenı yenı mıdem bulanmaya basladı allahtan azönce hafıf bır corba içmiştim ama suan içemem sanırım...

kızlar bende bu sabah midem bulansın diye cok zorladım iki ögürdüm falan ama nafile :)

en basta hep kız olacak diye doguyordu icime simdi de erkek demeye başladım :)

gebelik haftası hesaplayacısında 4 kasım cıkıyor dogum yapacagım tarih ama ben ısrarla ekim annelerine takılıyorum nedense :)

:)) esteryacım bizi yakın buldun demekki:)) benimde 3 ekim dogum tarihi ama eylül sonuda olabilir dedi doktorum ama ben ekim die düşünüyorum:))

Elalı canım senle aynıyız 1 gün var aramızda:)) benimde kontrolüm 16 martta sana ikili test yapacakmı doktorun gidince ben bana yapar die düşünüyorum ama

evet handancım siz bizden 1 gün büyüksünüzhihoyyyt
14 martta gidersem Allahın izniyle 10+5 oluyorum, 2li test 11-14 haftalar arası yapılıyormuş belki 1-2 hafta sonraya yaptırtır bilemiyorum, zaten 2li testi üniversite hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum gittiğim doktorda 250TL imiş-tatlicadiarzu-
ayy bizim bu telaşımız hiç bitmicek 9 ay boyuncakaydirigubbakcemile3 kese, kalp atışı, 2li 3lü test derken biz kalpten gitmessek iyidirkaydirigubbakcemile3
sen özel hastaneyemi gidiyosun handan, 2li testin fiyatı hakkında bilgin varmı?

bende ekim absı dogumum olacak dıye düşünüyorum..herkes banada erkek dıyor ebnd eeerkek hıssedıyrodum ama sımdı kız gıbı gelıyor:)

doktor benı 10.haftamda cegırdı daha sonrada 12 hafta gıdecekmısım.gecmı cıkıyor sonuclar acaba kızlar

Ama elalıcım 10+5 11 haftalık olusun demek zaten biz şuan 10.haftamızı biitiriyoruz haftaya 11.haftanın içinde oluyoruz..

Yaa o kadar pahalımı ben hiç sormayı akıl etmedim ikili test fiyatını ya özel hastaneye gidiyorum bi tel açım sorum bakalım bide benden tam kan sayımı idrar testi felan istedi onlarıda bi ögrenim bari

hangi üniversite hastte yaptırcan canım bende istanbuldayım bilgi verirmisin banada

elacığım sağol canım, içimi rahatlatacak sözler söyledin.inşallah herşey yolunda gider

günaydın kızlar bende dr geldim bebiş 8 haftalık olmuş bir problem yokmuş çok şükür çok mutlu oldum kan verdim test istedi guatr falan birde folici kesti megadyn diye vitamin verdi artık onu kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…