2009 Ekim Anneleri

benimkide oluyo ben o sert yer poposudur diye seviyorum. Bazen de böyle küçük bi çıkıntı yapıyo sanki dirseği falan gibi. Yada ben öyle sanıyom :asigim:

eheeehee bende öyle saniyom ama kasilma felan degildimi ?[/QUOTE]

yok canım kasılma olmuyo. Zaten kasılmaları kontrol etmek gerekiyomuş düzenli olursa dr. arıcakmışız hemen

ayyy elam maşallah prensesine canım mag.dıosporal şase kullanıyom ve ödeniyor
sen benim gibi eczacıya denk gelmemişsin şekerim naniknaniknaniknanik
yalnız değilsin canım

evet canım canan doğru söylüyor yalnız değilsin

ayyy elam maşallah prensesine canım mag.dıosporal şase kullanıyom ve ödeniyor

sen benim gibi eczacıya denk gelmemişsin şekerim naniknaniknaniknanik

evet canım canan doğru söylüyor yalnız değilsin

sağol yasemincimopuyorumnanaktan
cnm seninkidemi suda eriyenlerden? yoksa hap yada pastilmi?
walla senin gibi eczacıya rastlamadım 10dkda veremediler ilacı fenalık geldikafamçokkarıştı
kör şeytan git değiştir diyo ilacı? hapı varsa hapını al diyo:1closedeyes:

ben şase sini kullanıyom canım toz olanıyani devlet ödüyor yani sağlık ocağında git yazdır içemiyorsan pastili 2 tl falan verirsin yüzdesini illa kendi doktoruna yazdırmaya gerek yok yani dadlummkaydirigubbakcemile3

elali canim ne guzel bebisini gormussun yine kilosuda masallah baya iyiymis ..bak sen kilo almiyorum diye uzuluyordun bu arada bebisine yariyormus yediklerin demekki..hala ayni kilodamisin??

ayyy haa toz ha pastil iki ucu moklu deynek-tatlicadiarzu-
benim aldığım fiyatı 13,50tl ama karşılamıyomuş ssk...
yaa peki ben bu pastili emmeyip suyla yutsam nasıl olurki???

niye hep bi cinslik çıkarıyon sen len. em işte. emilmesi gerekiyor demekki :mymeka:

hamile kaldığımdan beri toplasan 20 adet içmişimdir bana dokunuyo ilaçlar dr içiyorum diyom ama aslında ağzıma sürmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…