benimkide oluyo ben o sert yer poposudur diye seviyorum. Bazen de böyle küçük bi çıkıntı yapıyo sanki dirseği falan gibi. Yada ben öyle sanıyom :asigim:
ayyy elam maşallah prensesine canım mag.dıosporal şase kullanıyom ve ödeniyorGünaydın kızlaropuyorumnanaktan
Biz doktordan geldik, kızım 1274gr olmuşteyzeleri, kızımın duruşu normalmiş ters değilmiş:Saruboceq: şuan için erken doğum gibi riskimde yokmuş:Saruboceq:
idrarımda iltihap için antibiyotik kullanıcam, ilaç bittikten 1 hafta sonrada tekrar idrar vericem...
şeker takibim için iyi dedi, tiroid değerleri için bugün kan verdim yarın sonucu alıp endokrine göstericem, şeker sonuçlarınıda danışırsın dedi...
magnezyum ve calsiyum ilacıda yazdı bugün başlıcam onlarada, yanlız eczaneye geldimde magnezyumu ssk karşılamıyo dediler onu mecbur özelden aldım sizde özeldenmi alıyosunuz?
öbür kontrolüm için 17 ağustosa gün verdi...
bizde durumlar böle kızlarrzemuszemus
sen benim gibi eczacıya denk gelmemişsin şekerim naniknaniknaniknaniksağol amazoncumopuyorumnanaktan
yaa zaten eczazı kadın çok uyuzdu sinir oldum:mymeka: senin magnezyumun adı ne cnm bide pastilmi seninkide yoksa hapmı? madem özelden aldım bide hapı varsa hapıyla değiştirim, ememiyom ben pastilikafamçokkarıştı
yalnız değilsin canım
ayyy elam maşallah prensesine canım mag.dıosporal şase kullanıyom ve ödeniyor
sen benim gibi eczacıya denk gelmemişsin şekerim naniknaniknaniknanik
evet canım canan doğru söylüyor yalnız değilsin
sağol yasemincimopuyorumnanaktan
cnm seninkidemi suda eriyenlerden? yoksa hap yada pastilmi?
walla senin gibi eczacıya rastlamadım 10dkda veremediler ilacı fenalık geldikafamçokkarıştı
kör şeytan git değiştir diyo ilacı? hapı varsa hapını al diyo:1closedeyes:
tetanoz aşısının ikinci dozunu yaptırmayı unutan varmı????klava:
hoşgeldin mehay opuyorumnanaktan
ayyy haa toz ha pastil iki ucu moklu deynek-tatlicadiarzu-
benim aldığım fiyatı 13,50tl ama karşılamıyomuş ssk...
yaa peki ben bu pastili emmeyip suyla yutsam nasıl olurki???
Ben bu perşembe günü olacağım canım .
ELALI+, Fatos_55, gulican, Kalemiti, nisannur, pembeinci, tahamm, yasemin1984, _ocean_06 selam kizlar naber????
ELALI+, Fatos_55, gulican, Kalemiti, nisannur, pembeinci, tahamm, yasemin1984, _ocean_06 selam kizlar naber????
iyiyiz tatlım sen nasılsın
iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl bakalımzemuszemus
a.s. hosbulduk canim nasilsin nasil gidiyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?