2009 Ekim Anneleri

İyiyim canım ya çok şükür bir yaramazlık yok acıktım malum öğle oldu birazdan yemeğe gideceğim sen nasılsın bebiş nasıl.

bebis iyi cok sukur bende cok sicak olmadikca iyiyim ama sicaklar arttikca insan nefes almakla zorlaniyor..bilmem kac gundur disari cikmiyorum inan...birde karnimda kasilmalar oluyor onlar rahatsiz ediyor...

iyiyim canlarim ara ara karnimda kasilmalar oluyor sizdede oluyormu????agri yapiyor baya karnim patlayacak gibi oluyor hatta ortadan ikiye ayrilacak gibi ...:çok üzgünüm:

kasılma bende oluyo ama karnımda değil kalçamda bazen kasılıp kalıyo adım bile atamıyommafoldumben

delikafadulden delikafadulden

delikafadulden nann niye içmiyorsun ilaçlarını

aramızda kalsın :Saruboceq: benim kocacık hergün soruyo içiyom diyom valla ne bileyim kendimi şartlandırdım herhelde dokunuyo diye ihmalkarlık e bide benim ikinci yaa ondan herhalde gerçi ilkindede içmemiştim

selam annişler.nasılsınız? ben çok yorgunum şimdi temziliği bitirdim oturdum ama canım çıktı resmen

musyas canım hoşgeldin kızlar bende yemek yedikten sonra böyle hafiften midem bulanıyor neden acaba yaa anlam veremiyorum :kedi:

selam annişler.nasılsınız? ben çok yorgunum şimdi temziliği bitirdim oturdum ama canım çıktı resmen

selam kendini çok yorma canı çıksın işin yoruldun mu bırakcan akşam kocan gelince aferin karıcım ne güzel yapmışsın diye plaket mi verecek ok yap ama kendini yormadan daha doğrusu canını çıkarmadan tamam mı tatlişş:lepi:

kasılma bende oluyo ama karnımda değil kalçamda bazen kasılıp kalıyo adım bile atamıyommafoldumben

yaa simdiden basladi sikayetler son aylarda ne yapicaz bilmem....ben acaba cok kilo aldimda ondanmi oyle oluyor diyorum kendime bazen..hele azcik yemek yesem patliyacak sanki karnim???kizlar sizde ne alemde kilolar???

yaa simdiden basladi sikayetler son aylarda ne yapicaz bilmem....ben acaba cok kilo aldimda ondanmi oyle oluyor diyorum kendime bazen..hele azcik yemek yesem patliyacak sanki karnim???kizlar sizde ne alemde kilolar???

bende çok kilo aldım tam 9 kilo oldu şimdiye kadar ama hepsi karnımda sanki çok komik görünüyorum..:sinifsinif:

bu ara kendimi devvvvv gibi görüyom resmen valla tartıya çıkmaya korkuyorum :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…