selam güsel ekim anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İyiyim canım ya çok şükür bir yaramazlık yok acıktım malum öğle oldu birazdan yemeğe gideceğim sen nasılsın bebiş nasıl.
size soruyorum ama kendimde dört gün geciktim bugün gidicem keyfim gelirsezemuszemus
folik asit manezyum vitamin kan hapı hepsi dolabı bekliyo:dance:
iyiyim canlarim ara ara karnimda kasilmalar oluyor sizdede oluyormu????agri yapiyor baya karnim patlayacak gibi oluyor hatta ortadan ikiye ayrilacak gibi ...:çok üzgünüm:
delikafadulden delikafadulden
delikafadulden nann niye içmiyorsun ilaçlarını
magnezyumu düzgün almazsanız ilerde dahada 10kat artıcak ş,ikayewtleriniz son ayda BİLİYONUZMU KISLARRRkasılma bende oluyo ama karnımda değil kalçamda bazen kasılıp kalıyo adım bile atamıyommafoldumben
magnezyumu düzgün almazsanız ilerde dahada 10kat artıcak ş,ikayewtleriniz son ayda BİLİYONUZMU KISLARRR
selam annişler.nasılsınız? ben çok yorgunum şimdi temziliği bitirdim oturdum ama canım çıktı resmen
kasılma bende oluyo ama karnımda değil kalçamda bazen kasılıp kalıyo adım bile atamıyommafoldumben
yaa simdiden basladi sikayetler son aylarda ne yapicaz bilmem....ben acaba cok kilo aldimda ondanmi oyle oluyor diyorum kendime bazen..hele azcik yemek yesem patliyacak sanki karnim???kizlar sizde ne alemde kilolar???
yaa simdiden basladi sikayetler son aylarda ne yapicaz bilmem....ben acaba cok kilo aldimda ondanmi oyle oluyor diyorum kendime bazen..hele azcik yemek yesem patliyacak sanki karnim???kizlar sizde ne alemde kilolar???
musyas canım hoşgeldin kızlar bende yemek yedikten sonra böyle hafiften midem bulanıyor neden acaba yaa anlam veremiyorum :kedi:
bende çok kilo aldım tam 9 kilo oldu şimdiye kadar ama hepsi karnımda sanki çok komik görünüyorum..:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?