2009 Ekim Anneleri

yaa simdiden basladi sikayetler son aylarda ne yapicaz bilmem....ben acaba cok kilo aldimda ondanmi oyle oluyor diyorum kendime bazen..hele azcik yemek yesem patliyacak sanki karnim???kizlar sizde ne alemde kilolar???

55 tim 65 oldum . ne güzel yavaşlamıştı kilo alımım yine hızlandı . 73 falan olucam sanırım.

bi de fazla eğilip doğrulmayın artık kızlar. bebek çok rahatsız oluyor eğilince. dizleriniz üstünde çökerek eğilin, belinizden eğilmeyin. doğumu da tetikliyormuş eylül aynnelerinde okudum, bi kıza doktoru söylemiş eğilip doğrulma artık diye.

yok canım zaten kocam ben bunları yaparken evde internette takılıyo:::::::::::)))))))) plaket vermediği gibib:)) kimse plaket vermese de benim içim rahat etmiyooo

mehaycım aynen bende öleyim en son toplam 4 kilo aldım ama sanki bu ay sadece 4 kilo almış gibiyim dr gidene kadar tartılmayacağım

55 tim 65 oldum . ne güzel yavaşlamıştı kilo alımım yine hızlandı . 73 falan olucam sanırım.

bende 75 le bitirsem iyiydi diyorum ama bu gidisle 80 i bulucam bende..dikkatde edemiyorum acikinca midem bulaniyor cunku....gunde 3-4 dilim ekmek yiyenlere ozeniyorum valla..birgun denedim bende acliktan olecegimi dusundum bir an....

aynen canim bende 9 kilo aldim ve hepsi karnimda sankikaydirigubbakcemile3 kac kilo oldun sen??

55 le basladım 64 oldum...ama kızım olucağı halde karnım top gibi kocaman ve yusyuvarlak..baska hiçbiyerimden kilo almadın diyo kocişim ama 9 kiloda göbekte olmaz heralde..:mymeka: ama drum suyumun fazla olduğunu söyledi belki seninkide öyledir..

selam millet..ben de 8 ilo almışım..ama doktor kızdı bana böyle giderse 20 ye tamamlarsın sen dedi..bundan sonra çok kilo alınıyor zaten dedi..benim şeker de yüksek çıkınca hamurişi tatlı abur cubur yasaklandı..her akşam soğuk soğuk dondurmaları götürüyodum:icecream:

slm kızlar ya bısey sorucam

hamıle kaldıktan snra sacları kepeklenen varmı ayy benımkıler cok kotu oldu ya ne denedıysem de gecmıyo napcam ben ya bıde boyle kocaman kocaman kepekler canımı cokk sıkıyo

cok su icmeylemi alakasi var acaba suyunun fazla olmasinin ??cunku ben su icemiyordum ilk 4 ay hicbisey yiyemedigim gibi su bile icsem cikariyordum su 2 aydir icmeye calisiyorum...bana soylemedi hicbisey yarin randevum var ama ultrasonla bakmayacak yoksa sorardim suyum fazlami diyekaydirigubbakcemile3

bende 75 le bitirsem iyiydi diyorum ama bu gidisle 80 i bulucam bende..dikkatde edemiyorum acikinca midem bulaniyor cunku....gunde 3-4 dilim ekmek yiyenlere ozeniyorum valla..birgun denedim bende acliktan olecegimi dusundum bir an....

ben şu an 80 kiloyum:gitme:

mehaycım aynen bende öleyim en son toplam 4 kilo aldım ama sanki bu ay sadece 4 kilo almış gibiyim dr gidene kadar tartılmayacağım
ben bu ay 3 kilo almisim ama birden sisti karnim sanki 5 kilo almisim gibi hissediyorum kendimi..ve bundan sonraki her ay 3 kilo alsam doguma kadar Allah korusun 9-10 kilo alirim bu gidisle..bu gidise bir dur demem lazim ama nasil????:uhm:

valla bende goturuyrum aksamlari dondurmalari soguk soguk....:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…