bu ara kendimi devvvvv gibi görüyom resmen valla tartıya çıkmaya korkuyorum :1shok:
yaa simdiden basladi sikayetler son aylarda ne yapicaz bilmem....ben acaba cok kilo aldimda ondanmi oyle oluyor diyorum kendime bazen..hele azcik yemek yesem patliyacak sanki karnim???kizlar sizde ne alemde kilolar???
bebişin mideni mi tepikliyor aceba , minik ayacıklarıyla
selam kendini çok yorma canı çıksın işin yoruldun mu bırakcan akşam kocan gelince aferin karıcım ne güzel yapmışsın diye plaket mi verecek ok yap ama kendini yormadan daha doğrusu canını çıkarmadan tamam mı tatlişş:lepi:
55 tim 65 oldum . ne güzel yavaşlamıştı kilo alımım yine hızlandı . 73 falan olucam sanırım.
aynen canim bende 9 kilo aldim ve hepsi karnimda sankikaydirigubbakcemile3 kac kilo oldun sen??
cik bence canim en azindan cok aldiysan dikkat edersin biraz en son kac kiloydun??
55 le basladım 64 oldum...ama kızım olucağı halde karnım top gibi kocaman ve yusyuvarlak..baska hiçbiyerimden kilo almadın diyo kocişim ama 9 kiloda göbekte olmaz heralde..:mymeka: ama drum suyumun fazla olduğunu söyledi belki seninkide öyledir..
valla enson 66 kiloydum :jeyyar:
o en son kac ay onceydi acaba yafrumm???:roflol::roflol:
bende 75 le bitirsem iyiydi diyorum ama bu gidisle 80 i bulucam bende..dikkatde edemiyorum acikinca midem bulaniyor cunku....gunde 3-4 dilim ekmek yiyenlere ozeniyorum valla..birgun denedim bende acliktan olecegimi dusundum bir an....
ben bu ay 3 kilo almisim ama birden sisti karnim sanki 5 kilo almisim gibi hissediyorum kendimi..ve bundan sonraki her ay 3 kilo alsam doguma kadar Allah korusun 9-10 kilo alirim bu gidisle..bu gidise bir dur demem lazim ama nasil????:uhm:mehaycım aynen bende öleyim en son toplam 4 kilo aldım ama sanki bu ay sadece 4 kilo almış gibiyim dr gidene kadar tartılmayacağım
selam millet..ben de 8 ilo almışım..ama doktor kızdı bana böyle giderse 20 ye tamamlarsın sen dedi..bundan sonra çok kilo alınıyor zaten dedi..benim şeker de yüksek çıkınca hamurişi tatlı abur cubur yasaklandı..her akşam soğuk soğuk dondurmaları götürüyodum:icecream:
ben şu an 80 kiloyum:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?