2009 Ekim Anneleri

amazon cum bu arada benim kilo alimim hicbir zaman yavaslamadi bu ay biraz yavaslasa oyle sevinicemki :))

haftada yarım kilo alcakmışız artık ya, nasıl vercez o kiloları. çatlıcak biryerlerim diye korkuyorum valla. ben açlığa asla dayanamıyorum, peynir domates falan tüketiyorum aralarda.
ama sen zayıfsın senin biraz hızlı alman doğal. vücudun kıtlık olabilir mantığıyla, anne doğumdan sonra bi süre aç kalsa bile bebeğini besleyebilsin diye vücut ekstra yağ depolarmış zaten. doktor sitesinde okumuştum bunu.. genelde zayıf bir yapın varsa endişelenme verirsin doğumdan sonra rahatça. kısma sakın yiyeceğinden, hem tansiyonunu etkilersin hem de kendini gıdasız bırakma olsun ye. vücut istiyor napalım . yiycez mecbur.

ay benim bu kocam çok alem ya. ben temizlik yaparken o internette takılıyodu dedim ya. internetten araştırıp liste çıkarmış kendine. hastane çantasına koyulması gerekneler listesi. bebek için gerekli olanlar anne için gerekli olanlar. bide onu kağıda yazmış. bana çantayı hazırlayalım diyo...::))))) halbuki önce çanta aldıracam onu bilmiyoooo:))))))))))))

valla su içmeyle alakası yok dedi bana biyolojik bişey dedi bende kendim sordum benim niye göbeğim fazla diye öyle baktı ama suyla hiç alakası yoktur çünkü ben günde sadece bi bardak ilaç alırken içiyorum yoksa hiç aklıma gelmiyo..
bide canım ultrasonla bakmıcaksa sonuç flnmı alıcaksın napıcak yarın gidince sen..benim dr her gidişimde 4 boyutluylada bakıyo öbür ultrasonlada...

nan varya ne cene gacilarsiniz iki dagggaaa bos birakmaya gelmiyonuz konudan konuya ucuyonuz takip bilem edemiyorum artikin baska yerde oturdugumdan beri. tam konuyaca girecem yazacam edecem sohbete girecem biri geliyo kapatmak zorunda kaliyom sonra dal dalabilirsen konuyaa massallah ekim anlarinin öyle bi ceneleri varkiii

ayyyyy kıyamam kendi için oturmuyomuş kızzz seni düşünmüş benimkinin aklına bile gelmez ne koyarsan koy der

cok zayif bir yapim yoktu ideal kilomdaydim canim hatta almistim bile son aylarda 58 den 62 ye cikmistimki o sirada hamile kaldim.....valla bende cok korkuyorum hergun bakiyorum catlak varmi diye....:gitme:

ama canim sen zaten 70 in uzerinde hamile kalmissin normal su anda 80 olman..boy kacti??

evlendiğimde(4 yıl önce) 52 kiloydum..şimdi o günler öyle uzakki..ilk doğumdan sonra vermiştim..ama eşek kafam geri aldım hepsini:mymeka:72 kiloyla tekrar hamile kaldım ve maşallah hayatımda ilk kez 80 e dayandım

boy da yok ki ayol 1.60:tomato:

kızlar bide şu hastane için 2 li çanta takımları varya bebeği içine koyduğun çanta gibi bişeyle malzeme çantası ondan almasakta bebek arabasıyla alınan pusete koysak bebeği hastaneden çıkarken olmazmı..

haklısın yaa çokk isterdim düzenli içeyim ama olmuyo işte midemi bulandırıyorlar

musyas canım hoşgeldin kızlar bende yemek yedikten sonra böyle hafiften midem bulanıyor neden acaba yaa anlam veremiyorum :kedi:

kızlar benim böbrek şişiyo ya inanın ne yesem agzıma geri geliyo ama o hapı özellikle hepsini günlük ihmal etmeden alıyom çünkü çok kasılmam var ve dogum anında o kasılmaya marus kalmak istemem sadece ayaga kalkınca bacagım düzeliyo h.b bitanem

ayyyyy kıyamam kendi için oturmuyomuş kızzz seni düşünmüş benimkinin aklına bile gelmez ne koyarsan koy der
seninki de çok alemmiş ayol. ben de bazen şaşırıyorum arada çok ince düşünüyo arada hiç oralı olmuyo. ben de temizlik yaparken laf sokuyodum rahatmısın temizlik yapmam seni rahatsız etmiyo dimi falan diye... vicdan yaptım bak şimdi....

cnm pusetler ilk iki ay zararlıymış belini tutamıyo ya şekli bozulurmuş belinin satıcı dedi ilk iki ay alma abla dedi

şekerim o bebek arabasıyla alınan puset zaten hem ana kucağı hem araba koltuğu. ve işlevlerinden biri de hastane çıkışı.. o yüzden rahatlıkla kullanabilirsin

bebişinin rahat edeceğini sanmıyorum canım onda bence cantaya koy zaten havada çoooookkk sıcak olmayacak yinede sen bilirsin çanta çok rahat oluyo en azında bebek kendini tutana kadar pusete koyma çünkü sırt kemiklri çok hassas oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…