cnm pusetler ilk iki ay zararlıymış belini tutamıyo ya şekli bozulurmuş belinin satıcı dedi ilk iki ay alma abla dedi
cnm pusetler ilk iki ay zararlıymış belini tutamıyo ya şekli bozulurmuş belinin satıcı dedi ilk iki ay alma abla dedi
zezecim sende catlak varmi karin kisminda basladimi yani???
boyun kisa sayilmaz canim ilk hamileliginde kac kilo almistin toplam cok catlagin olmusmuydu??birde olduysa ne zaman baslamisti catlamaya karnin kacinci ayda??kac kilo aldiktan sonra??evlendiğimde(4 yıl önce) 52 kiloydum..şimdi o günler öyle uzakki..ilk doğumdan sonra vermiştim..ama eşek kafam geri aldım hepsini:mymeka:72 kiloyla tekrar hamile kaldım ve maşallah hayatımda ilk kez 80 e dayandım
boy da yok ki ayol 1.60:tomato:
CADIARZU
:a015:ben gidiyorum tartılıp gelicemmm:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
şekerim o bebek arabasıyla alınan puset zaten hem ana kucağı hem araba koltuğu. ve işlevlerinden biri de hastane çıkışı.. o yüzden rahatlıkla kullanabilirsin
bebişinin rahat edeceğini sanmıyorum canım onda bence cantaya koy zaten havada çoooookkk sıcak olmayacak yinede sen bilirsin çanta çok rahat oluyo en azında bebek kendini tutana kadar pusete koyma çünkü sırt kemiklri çok hassas oluyo
musyasçım bizim bütün sülalenin bebekleri o pusetle çıktı hastaneden ve hiçbir doktor yada hemşire zararlı olduğunu söylemedi. bence onlar sana portbebeyi de satmak için yapmıştır.:)))))
benim genç kızlığımdan kalma vardı kalçamda ve bacaklarımda canım..ama göbeğimde ve göğsümde olmadı çok şükür..ilk gebeliğimde olmadı daha doğrusu..bunda da şimdilik yok bakalım inşallha bundan sonra da olmaz:Saruboceq:iç karnın geniş demişlerdi bana..
annemde de öyle kalçasında var ama göbeğinde,göğüslerinde yok:sm_confused:
valla su içmeyle alakası yok dedi bana biyolojik bişey dedi bende kendim sordum benim niye göbeğim fazla diye öyle baktı ama suyla hiç alakası yoktur çünkü ben günde sadece bi bardak ilaç alırken içiyorum yoksa hiç aklıma gelmiyo..
bide canım ultrasonla bakmıcaksa sonuç flnmı alıcaksın napıcak yarın gidince sen..benim dr her gidişimde 4 boyutluylada bakıyo öbür ultrasonlada...
yok onu almıcagımı söyledim kullanmam ben dedim zaten oda başka tarz bak abla ozaman dedimusyasçım bizim bütün sülalenin bebekleri o pusetle çıktı hastaneden ve hiçbir doktor yada hemşire zararlı olduğunu söylemedi. Bence onlar sana portbebeyi de satmak için yapmıştır.:)))))
kızlar bide şu hastane için 2 li çanta takımları varya bebeği içine koyduğun çanta gibi bişeyle malzeme çantası ondan almasakta bebek arabasıyla alınan pusete koysak bebeği hastaneden çıkarken olmazmı..
kızlar benim böbrek şişiyo ya inanın ne yesem agzıma geri geliyo ama o hapı özellikle hepsini günlük ihmal etmeden alıyom çünkü çok kasılmam var ve dogum anında o kasılmaya marus kalmak istemem sadece ayaga kalkınca bacagım düzeliyo h.b bitanem
kafam çok karışık bu konuda kızlar ya içine bi battaniye fln koyunca düzgün durmazmı acaba o çanta gibi olanı hiç sevmiyorum ...
suyu fazla olan hamilelerin daha kolay dogum yaptıklarını okumustum..
su içmekle bir alakası yokmuş demek benimde gobegim kocaman gittigimde sorcam unutmazsam inş. suyumuz bizimde fazla inş. oledir
benim genç kızlığımdan kalma vardı kalçamda ve bacaklarımda canım..ama göbeğimde ve göğsümde olmadı çok şükür..ilk gebeliğimde olmadı daha doğrusu..bunda da şimdilik yok bakalım inşallha bundan sonra da olmaz:Saruboceq:iç karnın geniş demişlerdi bana..
annemde de öyle kalçasında var ama göbeğinde,göğüslerinde yok:sm_confused:
kızlar benim böbrek şişiyo ya inanın ne yesem agzıma geri geliyo ama o hapı özellikle hepsini günlük ihmal etmeden alıyom çünkü çok kasılmam var ve dogum anında o kasılmaya marus kalmak istemem sadece ayaga kalkınca bacagım düzeliyo h.b bitanem
boyun kisa sayilmaz canim ilk hamileliginde kac kilo almistin toplam cok catlagin olmusmuydu??birde olduysa ne zaman baslamisti catlamaya karnin kacinci ayda??kac kilo aldiktan sonra??
cabuk tartil gel bakem??:mymeka:
benimde bir ara kullandigim bazi ilaclardan sonra 3 ayda 10 kilo almamdan kaynaklanarak bacaklarimda ve birazda ince ince kalcalarimda olmustu...karnimdada kesin olur diyordum ama banada umut oldun simdi...Şeniz
olur canım niye olmasın öyle yapan da var. puset aldıysan zaten bi de ekstradan ona para verme hiç gerek yok. puset işini görür. zaten yürüyerek eve gidicek halimiz yok.
baharcancım dedim ya. bizim bütün sülalenin çocukları onalrla çıktı hastaneden yani 6 çocuktan bahsediyorum. ve aksi bi durum olsa hastanede hemşireler koyuyo çocuğu mutlaka bişey söylerdi. zararlı diye
Kizlar merhaba nasilsiniz haliniz keyfiniz yerindedir umarim ..
Benim kasilmalarim oluyor hemde sancili oluyor 10 saniye suruyor rahim tas gibi oluyor hele dun aksama dogru uzaniyordum sag tarafima bebek toplandi kasilma basladi görseniz karnimin sag tarafi böyle dag gibi bir tarafa cikti esimi cagirdim aaaaaa ne oluyor orda dedi sasirdi tas gibi tabi sancili oluyor alta tarafima dogru hissediyorum sanki cocuk cikacak gibi uzandigim halde 10 saniye sonra gecti tabi gun icinde bu bir cok defa oluyor bana ,cuma gununu bekliyorum doktorum ne diyecek bakalim 30 saniyeyi gecmezsse normal kasilmalar demisti ama gun icinde en az 10 kere oluyor kafam karisik genemi erken doguracam diye dusunuyorum artik senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?