Kizlar merhaba nasilsiniz haliniz keyfiniz yerindedir umarim ..
Benim kasilmalarim oluyor hemde sancili oluyor 10 saniye suruyor rahim tas gibi oluyor hele dun aksama dogru uzaniyordum sag tarafima bebek toplandi kasilma basladi görseniz karnimin sag tarafi böyle dag gibi bir tarafa cikti esimi cagirdim aaaaaa ne oluyor orda dedi sasirdi tas gibi tabi sancili oluyor alta tarafima dogru hissediyorum sanki cocuk cikacak gibi uzandigim halde 10 saniye sonra gecti tabi gun icinde bu bir cok defa oluyor bana ,cuma gununu bekliyorum doktorum ne diyecek bakalim 30 saniyeyi gecmezsse normal kasilmalar demisti ama gun icinde en az 10 kere oluyor kafam karisik genemi erken doguracam diye dusunuyorum artik senağlama
geldim tatlım 67.5 olmuşum canımm nasıl?:CüvCüv:
zeze benimde genc kızlıktan kalma 4 yıl once kalcamda var simdi cok azdı tekrar olusmaya baslamıslar kırmızı kırmızı pff olede kasınıyorkii
inş. senin gibi gogsumde ve karnımda catlaklar olusmaz benimde krem felan kullanıyormusun canım sen
Benim kasilmalarim oluyor hemde sancili oluyor 10 saniye suruyor rahim tas gibi oluyor hele dun aksama dogru uzaniyordum sag tarafima bebek toplandi kasilma basladi görseniz karnimin sag tarafi böyle dag gibi bir tarafa cikti esimi cagirdim aaaaaa ne oluyor orda dedi sasirdi tas gibi tabi sancili oluyor alta tarafima dogru hissediyorum sanki cocuk cikacak gibi uzandigim halde 10 saniye sonra gecti tabi gun icinde bu bir cok defa oluyor bana ,cuma gununu bekliyorum doktorum ne diyecek bakalim 30 saniyeyi gecmezsse normal kasilmalar demisti ama gun icinde en az 10 kere oluyor kafam karisik genemi erken doguracam diye dusunuyorum artik senağlama
cnm merhaba.ben hatırlayamadım senin ilk bebişin erkenmi doğmuştu?bu gebeliğin için doktorun dedimi erken doğum olabilir falan die.cumayı beklemeyip gitseydin doktoruna.allah korusun erken doğum falan olmasın.Kizlar merhaba nasilsiniz haliniz keyfiniz yerindedir umarim ..
yok canım su içmekle alakası yok dedi hatta ben korktum nolucak şimdi su içmiymi dedim dr güldü alakası yok onla dedi..ama kolay doğum olduğunu senden duydum şimdi..öyleryse eğer hepimizin karnı bol bol su dolsun inşallah..:Saruboceq:
sağol bitanem benim ikigündür igne gibi batmalarım var hafta içi doktoruma gidicem kendi doktorum net tarih vercektir şişmeyi görünce kesinncanım çok geçmiş olsun..geçen yazdıklarını okumuştum..çıktığın için yazamadım..inşallah zamanında,sağ salim ve arızasız doğururuz..kendine çok dikkat et kaydirigubbakcemile5
boyun kisa sayilmaz canim ilk hamileliginde kac kilo almistin toplam cok catlagin olmusmuydu??birde olduysa ne zaman baslamisti catlamaya karnin kacinci ayda??kac kilo aldiktan sonra??
cabuk tartil gel bakem??:mymeka:
cok iyi canim 1 ayda 1.5 kilo almissin az almissin..sandigim ve korktugun kadarda yokmus hem bak..bebisine yaramis demekki...a.s.
canım geçen ay kakao yağıyla dalinin bebe yağını karıştırıp sürmüştüm..fakat alerji mi ne yaptı anlamadım her yerim kabarıp kaşınınca bıraktım kullanmayı..sonra belki başka bi şeye alerjim vardır diye düşünüp yine sürdüm yine kabarınca bıraktım..
şu an hiç bişi sürmüyom..ama bu haftalarda çatlayabilirmiş diye okudum..başka bi bebe yağı almayı düşünüyorum,çarşıya çıkarsam ilk işim bukaydirigubbakcemile
canım geçen ay kakao yağıyla dalinin bebe yağını karıştırıp sürmüştüm..fakat alerji mi ne yaptı anlamadım her yerim kabarıp kaşınınca bıraktım kullanmayı..sonra belki başka bi şeye alerjim vardır diye düşünüp yine sürdüm yine kabarınca bıraktım..
şu an hiç bişi sürmüyom..ama bu haftalarda çatlayabilirmiş diye okudum..başka bi bebe yağı almayı düşünüyorum,çarşıya çıkarsam ilk işim bukaydirigubbakcemile
sağol bitanem benim ikigündür igne gibi batmalarım var hafta içi doktoruma gidicem kendi doktorum net tarih vercektir şişmeyi görünce kesinn
cildin baya esnekmis canim cok sanslisin vallaha...bu seferde catlamassin kanimca..a.scanım ilk hamileliğimde 20 kilo almıştımbir kaç çizik kalçamda oldu ama ne zaman oldu hatırlamıyom,sanırım son aylardaydı..
inş.mehaycım bebişim en son 600 gr dı daha kiloya ulaşamadık ayın 24 kont var bakalım nekadar olacak:uhm:
bebişin mideni mi tepikliyor aceba , minik ayacıklarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?