2009 Ekim Anneleri

merhaba canım hoşgeldin
Allah korusun kotu dusunme sorun yoktur inşallah hep uzan yorma canım hiç bir sekilde kendini Rabbim korusun seni ve bebişini
inş. sonuna kadar beklicek canım oglusun dogumunu

canım geçen ay kakao yağıyla dalinin bebe yağını karıştırıp sürmüştüm..fakat alerji mi ne yaptı anlamadım her yerim kabarıp kaşınınca bıraktım kullanmayı..sonra belki başka bi şeye alerjim vardır diye düşünüp yine sürdüm yine kabarınca bıraktım..
şu an hiç bişi sürmüyom..ama bu haftalarda çatlayabilirmiş diye okudum..başka bi bebe yağı almayı düşünüyorum,çarşıya çıkarsam ilk işim bukaydirigubbakcemile

dr 30 sn ye dediyse korkma canım ya bol bol yat dinlen ..ben açıkcası kasılmaları ayırt edemiyorum bazen tas gibi oluyo karnım ama bebek içinde dönüyo gibide geliyo ağrısız o yüzden anlayamıyorum..

cnm merhaba.ben hatırlayamadım senin ilk bebişin erkenmi doğmuştu?bu gebeliğin için doktorun dedimi erken doğum olabilir falan die.cumayı beklemeyip gitseydin doktoruna.allah korusun erken doğum falan olmasın.

merhaba tatlım inş.hayırlısıyla vakti tamamlanınca alırsın yavrunu kucağına ilki erken mi olmuştu

inş. canım hepimiz kolaycaa dogum yaparızz bol sulu :)) hatta dogum anında gelsin inş.

tahamm gizoşun dun kont.mu vardı

canim kasilmalar bendede oluyor bazen agrili oluyor seninde dedigin gibi Allah korusun insallah zamaninda gelir meleklerimiz...onceki bebegin kac haftalikken dogmustu??

canım çok geçmiş olsun..geçen yazdıklarını okumuştum..çıktığın için yazamadım..inşallah zamanında,sağ salim ve arızasız doğururuz..kendine çok dikkat et kaydirigubbakcemile5
sağol bitanem benim ikigündür igne gibi batmalarım var hafta içi doktoruma gidicem kendi doktorum net tarih vercektir şişmeyi görünce kesinn

boyun kisa sayilmaz canim ilk hamileliginde kac kilo almistin toplam cok catlagin olmusmuydu??birde olduysa ne zaman baslamisti catlamaya karnin kacinci ayda??kac kilo aldiktan sonra??

cabuk tartil gel bakem??:mymeka:

canım ilk hamileliğimde 20 kilo almıştımbir kaç çizik kalçamda oldu ama ne zaman oldu hatırlamıyom,sanırım son aylardaydı..

canim ben bir catlak onleyici krem almistim ilk o da bana kasinti yapti kabartti her yerimi biraktim sonra yine basladim yine oldu ama sonradan anladimki kasidikca kabariyordu kasimayi kestim simdi suruyorum hicbisey olmuyor..onun disinda kakao yagi badem yagida suruyorum hergun..

hmm kakao yagını bende suruyorum bide johnson's bebe yagını kullanıyrm binde bir ama aklıma gelmyr surmek
ilk gebeliginde de surmusmuydun
Aman bi yandan da catlarsa catlasın kendimi kasmak istemyrm kalcalarım catladı zaten :)

kızlarrrr selaamm nbrsinisss..gesdim gesdim geldimm çok yoruldum..kuzuma yeni ciiler aldımm...ela naaptı geldimi doktordannn

sağol bitanem benim ikigündür igne gibi batmalarım var hafta içi doktoruma gidicem kendi doktorum net tarih vercektir şişmeyi görünce kesinn

Allah yar ve yardımcın olsun canım...sakın yorma kendini olur mu..aklına kötü şey getirme,olumlu düşün olumlu sonuçlansın inşallah

tesekkür ederim kizlar guzel dilekleriniz icin insallah zamaninda dogururum hayirlisi ile

kasilmalar sanci vermese o an korkulacak pek birsey yoktur ama bende sanci vermeye basladi sanki damarlarimda elektirik akimi gibi birsey oluyor asagi dogru , zaten evde hic bir is yapmiyorum artik rahatim uzaniyorum evin icinde geziniyorum eskisi gibi yuruyuslere bile cikmiyorum tabi arada bir alisverise gidiyorum zaten doktorum uzun yuruyusu yasaklamisti , minigim oynuyor zipliyor surekli konusuyorum onunla annecim 13 hafta kaldi sabret diyorum bazen saka yapiyorum hadi senin icin 19 hafta olsun diyorum esimde guluyor , pinpirikli olmakta istemiyorum onceden gunler cabuk geciyor anlamiyorum derdim simdi gunler gecmiyor diye yakiniyorum ne kadar önemliymis " zaman " kelimesi hayat icinde insan bunun farkina variyor

canım ilk hamileliğimde 20 kilo almıştımbir kaç çizik kalçamda oldu ama ne zaman oldu hatırlamıyom,sanırım son aylardaydı..
cildin baya esnekmis canim cok sanslisin vallaha...bu seferde catlamassin kanimca..a.s
inş.mehaycım bebişim en son 600 gr dı daha kiloya ulaşamadık ayın 24 kont var bakalım nekadar olacak:uhm:

valla benimde en son 554 gr di 22 haftalikken....simdi kactir bilmiyorum insallah yediklerim bebise yariyordur...;benim yarin randevum var ama ultrasonla bakmiyorlar burda her ay bir bucuk ay sonraki randevumda bakacak ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…