2009 Ekim Anneleri

simdi oyle diyoruzda catlaklar dogum sonrasi cok kotu gorunuyormus su anda karnimiz sis oldugu icin rahatsizlik verici bir goruntusu olmuyor ama karin bosalinca insan bakmak bile istemiyor dedi arkadasim burus burus oluyor insan hep oyle kalicak saniyor dedi (

ah canım..seni anlıyorum..benim erken doğum değildi,doğduktan sonra kaybettim..ve en kötüsü de hala sebebini bilmiyoruz..bilsek önlem alırdık..ben de çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok...her şey Allah tan..
biz kendimize dikkat edelim,duamızı eksik etmeyelim bak inşallah bu kuzularımız bizi üzmiycek:teselli:

Amin inş. canım yuruyuş hamişler için gerekli ama..sen bol bol dinlen inş. bebişin zamanında gelcek canım duacınım Ogluşun geldikten sonra bol bol gezersiniz annesi :)

valla haberim yok canım bilimiyorum o geçende gitmemişmiydi dr
evet gecen gitmişti kont. genelde gizem geceleri giriyor nete belli olmuyor ama :)

nurefsanda aynı şeyi söylemişti ne saçma geri dedikleri türkiyede bile istersen her hafta git baktır yani doğuma kadar iki kere mi bakacaklar usg ile

ilk gebeliğimde 4. aydan itibaren doktorun önerdiği reçeteli bi kremi(adını hatırlıyamadım şimdi) düzenli olarak her gün sürmüştüm canım

nurefsanda aynı şeyi söylemişti ne saçma geri dedikleri türkiyede bile istersen her hafta git baktır yani doğuma kadar iki kere mi bakacaklar usg ile

malesef canim bu benim 3. ultrasonum olacak bilmem dogmadan birdaha bakarlarmi onumuzdeki aydan sonra...:gitme:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ben cok uzuluyorum ama offf yapacak bişide yok keşke olsa inş. cıkmazlar ihmallik ediyrm yumsatmak için kremde kullanmıyorum ben
olursa olsun diyorum ama kalcalarımı gorunce bazen aglıcak gibi oluyorum :CüvCüv: kadın olmak gercektennnnnnn cok zor

kizlar bir sey soracam :)

catlaklar basladimi catlagi olan varmi yada kasinti karninda ??

benim daha yok belirtiside yok gerci önümüzde daha 3 ay var ama :)) birde suyun cok etkili oldugunu dusunuyorum cilt nemlileniyor bir sekilde catlamayi önlüyor , bir cok arkadasim bir cok krem denedi catlayan yine catladi , sizde etkili olan varmi ?

benim dr çatlakları önlemede en iyisi kayısı yağı dedi bende hep onu kullanıyorum...sizde deneyin kızlar

canım nolur nolmaz kalçamda yeteri kadar çatlağım var bi de göbeği feda etmeyelim..ben bebe yağına başlıyım en iyisivereliniortak

kızlar ben çıkıyorum tetanoz aşısının ikinci dozunu 4 gündür erteliyorum içim hiç rahat değil olup geleyim hepinizi öpüyorum gelince devam ederiz nede olsa rabbim çene vermiş bide kızlar bu net olayı güzelde bebişleri çok etkiliyo hele benim gibi laptop kullananları napcaz :çok üzgünüm:

ilkayım tamda biz o konuyu konusuyorduk kalcamda var benim karnım goguslerim hafif kasınıyorr catlıcam galiba ben :))) simdilik gorunurde bişi yok

bahar kaysı yagı iyi geliyrmuş demek... Aldırım eşime gene kızcak bana :)) ama hem aldırıyorsun hemde kullanmıyorsun diyor sonra da baslarsın keşke kullansaydım demeye

ben de hep üzüldüm çatlaklarım için...hala da üzülürüm..şunun da bi çaresini bulsalar öyle sevap işliycekler ki..kim bilir kaç kadını sevindircekler..kolay değil bütün öz güvenimiz alt üst oluyo bunlar yüzünden:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…