ANG€L;7960821 .!.:cnm merhaba.ben hatırlayamadım senin ilk bebişin erkenmi doğmuştu?bu gebeliğin için doktorun dedimi erken doğum olabilir falan die.cumayı beklemeyip gitseydin doktoruna.allah korusun erken doğum falan olmasın.[/QUO
evet canim benim bir oglum var 6 aylik dogdu 26 haftada tam bitirmemisti bile sukur yasiyor ama cok zor gunler gecirdik kabus gibiydi o gunleri hatirlamak bile istemiyorum suan her iki haftaya bir kontrolum var erken dogum riskimde zaten ilk erken dogdugu icin ikinciside risk tasiyabilir diyor doktor o nedenle ben korkuyorum
merhaba tatlım inş.hayırlısıyla vakti tamamlanınca alırsın yavrunu kucağına ilki erken mi olmuştu
canim kasilmalar bendede oluyor bazen agrili oluyor seninde dedigin gibi Allah korusun insallah zamaninda gelir meleklerimiz...onceki bebegin kac haftalikken dogmustu??
amin kizlarrr insallah Rabbim yardimcimiz olsun
hmm kakao yagını bende suruyorum bide johnson's bebe yagını kullanıyrm binde bir ama aklıma gelmyr surmek
ilk gebeliginde de surmusmuydun
Aman bi yandan da catlarsa catlasın kendimi kasmak istemyrm kalcalarım catladı zaten :)
tesekkür ederim kizlar guzel dilekleriniz icin insallah zamaninda dogururum hayirlisi ile
kasilmalar sanci vermese o an korkulacak pek birsey yoktur ama bende sanci vermeye basladi sanki damarlarimda elektirik akimi gibi birsey oluyor asagi dogru , zaten evde hic bir is yapmiyorum artik rahatim uzaniyorum evin icinde geziniyorum eskisi gibi yuruyuslere bile cikmiyorum tabi arada bir alisverise gidiyorum zaten doktorum uzun yuruyusu yasaklamisti , minigim oynuyor zipliyor surekli konusuyorum onunla annecim 13 hafta kaldi sabret diyorum bazen saka yapiyorum hadi senin icin 19 hafta olsun diyorum esimde guluyor , pinpirikli olmakta istemiyorum onceden gunler cabuk geciyor anlamiyorum derdim simdi gunler gecmiyor diye yakiniyorum ne kadar önemliymis " zaman " kelimesi hayat icinde insan bunun farkina variyor
tesekkür ederim kizlar guzel dilekleriniz icin insallah zamaninda dogururum hayirlisi ile
kasilmalar sanci vermese o an korkulacak pek birsey yoktur ama bende sanci vermeye basladi sanki damarlarimda elektirik akimi gibi birsey oluyor asagi dogru , zaten evde hic bir is yapmiyorum artik rahatim uzaniyorum evin icinde geziniyorum eskisi gibi yuruyuslere bile cikmiyorum tabi arada bir alisverise gidiyorum zaten doktorum uzun yuruyusu yasaklamisti , minigim oynuyor zipliyor surekli konusuyorum onunla annecim 13 hafta kaldi sabret diyorum bazen saka yapiyorum hadi senin icin 19 hafta olsun diyorum esimde guluyor , pinpirikli olmakta istemiyorum onceden gunler cabuk geciyor anlamiyorum derdim simdi gunler gecmiyor diye yakiniyorum ne kadar önemliymis " zaman " kelimesi hayat icinde insan bunun farkina variyor
evet gecen gitmişti kont. genelde gizem geceleri giriyor nete belli olmuyor ama :)valla haberim yok canım bilimiyorum o geçende gitmemişmiydi dr
cildin baya esnekmis canim cok sanslisin vallaha...bu seferde catlamassin kanimca..a.s
valla benimde en son 554 gr di 22 haftalikken....simdi kactir bilmiyorum insallah yediklerim bebise yariyordur...;benim yarin randevum var ama ultrasonla bakmiyorlar burda her ay bir bucuk ay sonraki randevumda bakacak((
ayy canim yaa cok erken dogmus...kac kiloydu dogdugunda peki cunku premature bebekler cok erken haftalarda dogunca birde zayifliyorlarmis hizla..zaten 1 kilocuk biseyler kaybedecek ne yaglari etleri varki...senağlama Allahim sen koru....:Saruboceq:ANG€L;7960821 .!.:cnm merhaba.ben hatırlayamadım senin ilk bebişin erkenmi doğmuştu?bu gebeliğin için doktorun dedimi erken doğum olabilir falan die.cumayı beklemeyip gitseydin doktoruna.allah korusun erken doğum falan olmasın.[/QUO
evet canim benim bir oglum var 6 aylik dogdu 26 haftada tam bitirmemisti bile sukur yasiyor ama cok zor gunler gecirdik kabus gibiydi o gunleri hatirlamak bile istemiyorum suan her iki haftaya bir kontrolum var erken dogum riskimde zaten ilk erken dogdugu icin ikinciside risk tasiyabilir diyor doktor o nedenle ben korkuyorum
amin kizlarrr insallah Rabbim yardimcimiz olsun
hmm kakao yagını bende suruyorum bide johnson's bebe yagını kullanıyrm binde bir ama aklıma gelmyr surmek
ilk gebeliginde de surmusmuydun
Aman bi yandan da catlarsa catlasın kendimi kasmak istemyrm kalcalarım catladı zaten :)
nurefsanda aynı şeyi söylemişti ne saçma geri dedikleri türkiyede bile istersen her hafta git baktır yani doğuma kadar iki kere mi bakacaklar usg ile
kızlarrrr selaamm nbrsinisss..gesdim gesdim geldimm çok yoruldum..kuzuma yeni ciiler aldımm...ela naaptı geldimi doktordannn
simdi oyle diyoruzda catlaklar dogum sonrasi cok kotu gorunuyormus su anda karnimiz sis oldugu icin rahatsizlik verici bir goruntusu olmuyor ama karin bosalinca insan bakmak bile istemiyor dedi arkadasim burus burus oluyor insan hep oyle kalicak saniyor dedi(
hoşgeldin zuzum cadına aldıklarını koyda gorelim annesi opuyorumnanaktankızlarrrr selaamm nbrsinisss..gesdim gesdim geldimm çok yoruldum..kuzuma yeni ciiler aldımm...ela naaptı geldimi doktordannn
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ben cok uzuluyorum ama offf yapacak bişide yok keşke olsa inş. cıkmazlar ihmallik ediyrm yumsatmak için kremde kullanmıyorum ben
olursa olsun diyorum ama kalcalarımı gorunce bazen aglıcak gibi oluyorum :CüvCüv: kadın olmak gercektennnnnnn cok zor
canim ben bir catlak onleyici krem almistim ilk o da bana kasinti yapti kabartti her yerimi biraktim sonra yine basladim yine oldu ama sonradan anladimki kasidikca kabariyordu kasimayi kestim simdi suruyorum hicbisey olmuyor..onun disinda kakao yagi badem yagida suruyorum hergun..
ayy canim yaa cok erken dogmus...kac kiloydu dogdugunda peki cunku premature bebekler cok erken haftalarda dogunca birde zayifliyorlarmis hizla..zaten 1 kilocuk biseyler kaybedecek ne yaglari etleri varki...senağlama Allahim sen koru....:Saruboceq:
o haftasina gore iri bir bebekti :)) 1570 gr 41 cm di masallah suan bile yasitlarindan uzun ama kilosu fazla degil :)
dogduktan sonra 1300 gr dustu sonra aldi 6 alikken 9 kiloydu
ama biliyormusunuz anlatmak belki birsey ifade etmez yasamak gormek lazim premature bebeklerin durumunu nasil yasam savasi verdiklerini o iplik gibi olan damarlarindan hergun kan alindigini surekli kalpleri nasil duruyor hertaraflari kablo vs.. cok sey icinizi karartmak istemiyorum dusunmeyin insan cok etkileniyor o nedenle kendimden korkuyorum ayni seyleri yasamak istemedigim icin , ve herkeside uyarmak istiyorum rahatsizliginiz oldugunda hemen önemseyin diye cunku oglum hersey yolunda guzel giderken aniden dogdu bir gece sirt ve belim agridi hepsi bu kadar ve sonuc malum erken dogum
zuzucum hoşgeldin koy bakalım cicileri topiğe de görelim
hoşgeldin zuzu hadi koy resimlerini çok merak ettim..benim kızımın cicilerinin hepsi annemde hiçbirini koyamadım...mafoldumben
hoşgeldin zuzum cadına aldıklarını koyda gorelim annesi opuyorumnanaktan
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ben cok uzuluyorum ama offf yapacak bişide yok keşke olsa inş. cıkmazlar ihmallik ediyrm yumsatmak için kremde kullanmıyorum ben
olursa olsun diyorum ama kalcalarımı gorunce bazen aglıcak gibi oluyorum :CüvCüv: kadın olmak gercektennnnnnn cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?