2009 Ekim Anneleri

öyle dedi dr canım kayısı yağı düzenli kullanırsan engelermiş bende henüz bişey olmadı ama ben druma çok güveniyorum ne bilim denemekte fayda var biraz kötü kokuyo ama idare edicez artık...

icimden bir an o kadini oldurmek geldi diyebilirim ..kadinin cebindeki yeni dogmus bir premature bebek ustelik..enfeksiyon kapmismidir zavalli acaba yaa ((( cok uzucu...

baktim meyhayim , premature bebeklerin kaldigi yerlerde 500 gr lik bebek bile gormustum
gunde 10 15 tane premature geliyordu kaldigim yere ben sabah 7 den aksam 11 kadar oglumun basinda duruyordum
mehayim fazla bakma etkilenirsin strese girme

baktim meyhayim , premature bebeklerin kaldigi yerlerde 500 gr lik bebek bile gormustum
gunde 10 15 tane premature geliyordu kaldigim yere ben sabah 7 den aksam 11 kadar oglumun basinda duruyordum

evet resimleri gorunce bir tuhaf oldummm nasıl kucucukler olee

Ben yuruyuse cıkıyorum kızLar ya arkadası arayım :çok üzgünüm: biraz hava alim offf kotu hissettim kendimi Hepiniz Allaha emanet olunnn optum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canim yaa inan bir suredir premature bebklerle ilgili bilgi topluyorum korkuyorum bebisim erken dogar diye..ve eger oyle olursa ne yapmam gerektigini nasil davranmam gerektigini bilmek icin arastirirken bu fotograflarida buldum...:a015:

ilkayimmmm banada oluyor ortada toplaniyordu dünden beri olmuyor arada oluyor 10 saniye felan dedigin gibis ürüyor ama agrisiz.. ha bide baktinmi gecmise? bebegim dönmüs

kızlarrrr selaamm nbrsinisss..gesdim gesdim geldimm çok yoruldum..kuzuma yeni ciiler aldımm...ela naaptı geldimi doktordannn

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan güle güle giyinsiiiin

ya gıcık oldum cebime koyup hiç çıkarmamak geldi adi pislik dalga geçecek başka şeymi bulamamış klava:
sorma canim...

zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…