2009 Ekim Anneleri

kızlar ben biraz uzancam kızım habire tekme atıyo benle ilgilen birazda diyo konuşayım onla biraz muck miniklere ve sizlere

karnimin toplandi gene ortada ilkay sagdan soldan batmalar oluyor öylemi oluyordu sana?

benneyaptımki evet oyle oluyor ah ara ara oluyor korkma agri vermiyorsa , ama agri olursa belinde toplandigi an yada kasiklarinda gobek altinda o zaman uzanman gerekiyor sende calisiyorsun ,simdi yalanci kasilmalar olmasi normal korkma gittiginde soyle yada telefon ac soylerler sana ne yapilmasi gerektigini

seker yuklemesi 50 gr glukoz veriyorlar canim 1 saat once veriyorlar sonra kan alip olcuyorlar boyle tatlui sekerli su gibi onuda sor doktoruna neden hala yapmamis ?

arkadaslar merhaba aranıza yenı katıldım ama bende ekım annesıyım ınsallah dogum tarıhım 29 ekım 25 haftalık haleyım sızlerı okurken o kadar cok heycanlandımkı yalnız olmadıgımı anladım ve sankı artık daha rahatım yasadıgınız her problemı bende yasıyorum ama kılo alma konusunda daha tedbırlı davranıyorum bol du ıcıyorum gunde 1 saat yavas tempoda yuruyorum su ana kadar 6 kılo aldım sanırım normal sınırlarda ılerlıyorum

Kızlar allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inş. erken doğum falan düşünmeyin böyle şeyleri prematür bebek falan bakıpta canınızı sıkmayın bence insanın morali bozuluyor.

Hoşgeldin canım. İyi yürüyormuşsun günde 1 saat benim artık hiç halim olmuyo. Evde bisiklete biniyodum 10 gündür ona da binemiyorum. 25 haftada 6 kilo iyi gibi görünüyo canım

meraba canim hosgeldin aramiza....hergun 1 saat yuruyebiliyorsan ne mutlu sana valla ben bu sicaklarda ekmek alip gelmek icin bile cikmak istemiyorum...25 haftada 6 kilo gayet iyi kac kilosun simdi??

haklisin canim benim dusundukce korkularim artiyor birde birkac problemim var kilo alamama ,idrar kacirma gibi netten bi okuyorum yok erken dogm habercisi olabilir vs. insani korkuyor.olumlu dusunup kendimizi iyi seylere motive etmemiz lazim yuzduk yuzduk kuyruga geldik sayilir 80/90gunumuz kaldiii :)))

Kızlar allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inş. erken doğum falan düşünmeyin böyle şeyleri prematür bebek falan bakıpta canınızı sıkmayın bence insanın morali bozuluyor.

nurefsancim senin randevun ne zaman doktoruna bir danis bu kilo isini diycem ama sanirim sen yiyemedigin icin kilo alamiyorsun buda gayet normal..biraz yemeye calis canim alirsin o zaman belki..a.s

:umursamaz: Ben gün saymıyom çok uzun geliyo. 2 ay sabretcem diye düşünüyom

canim ben sezeryan degilde normal dogum videolarini izliyorum benide aksine motive ediyor...hele o bebegin dogupda annenin kucagina verildigi sahneyi gordukce korkularimi bastiriyorum ..

bencede bundan once ben dogum vıdeosu ızlemıstım zor kurtuldum etkısınden bızım ıcın pek ıyı degıl

Hamileilğin her dakikasını mutlu ve huzurlu geçirmeye çaba sarfediyorum olumsuz şeyleri düşünerek kendimi yıpratamam şunu biliyorum ki mutlu hamileik geçiren annelerin bebekleride mutlu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…