sordum dönermi diyede, dediki sanmam daha dönmez dedi o pozisyonda
dogum kanalina geldiyse basi dönmeye bilir artik iyi iste normal dogum yaparsin tatlim :Saruboceq: ALLAH im cok aci vermeden dogurmayi nasip etsin bir nefeste insallah
fatos doktorun seker yuklemesi yaptimi sana ? hic yazmadin
karnimin toplandi gene ortada ilkay sagdan soldan batmalar oluyor öylemi oluyordu sana?
arkadaslar merhaba aranıza yenı katıldım ama bende ekım annesıyım ınsallah dogum tarıhım 29 ekım 25 haftalık haleyım sızlerı okurken o kadar cok heycanlandımkı yalnız olmadıgımı anladım ve sankı artık daha rahatım yasadıgınız her problemı bende yasıyorum ama kılo alma konusunda daha tedbırlı davranıyorum bol du ıcıyorum gunde 1 saat yavas tempoda yuruyorum su ana kadar 6 kılo aldım sanırım normal sınırlarda ılerlıyorum
arkadaslar merhaba aranıza yenı katıldım ama bende ekım annesıyım ınsallah dogum tarıhım 29 ekım 25 haftalık haleyım sızlerı okurken o kadar cok heycanlandımkı yalnız olmadıgımı anladım ve sankı artık daha rahatım yasadıgınız her problemı bende yasıyorum ama kılo alma konusunda daha tedbırlı davranıyorum bol du ıcıyorum gunde 1 saat yavas tempoda yuruyorum su ana kadar 6 kılo aldım sanırım normal sınırlarda ılerlıyorum
Kızlar allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inş. erken doğum falan düşünmeyin böyle şeyleri prematür bebek falan bakıpta canınızı sıkmayın bence insanın morali bozuluyor.
haklisin canim benim dusundukce korkularim artiyorbirde birkac problemim var kilo alamama ,idrar kacirma gibi netten bi okuyorum yok erken dogm habercisi olabilir vs. insani korkuyor.olumlu dusunup kendimizi iyi seylere motive etmemiz lazim yuzduk yuzduk kuyruga geldik sayilir 80/90gunumuz kaldiii :)))
haklisin canim benim dusundukce korkularim artiyorbirde birkac problemim var kilo alamama ,idrar kacirma gibi netten bi okuyorum yok erken dogm habercisi olabilir vs. insani korkuyor.olumlu dusunup kendimizi iyi seylere motive etmemiz lazim yuzduk yuzduk kuyruga geldik sayilir 80/90gunumuz kaldiii :)))
bencede bundan once ben dogum vıdeosu ızlemıstım zor kurtuldum etkısınden bızım ıcın pek ıyı degıl
:umursamaz: Ben gün saymıyom çok uzun geliyo. 2 ay sabretcem diye düşünüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?