2009 Ekim Anneleri

Elalı şimdi aradım hastaneyi ikili test 105 ytl dedi ben hastanemde yaptırırım sanırım seninki neden o kadar pahalıymış ya

Handancım ben keseyi görmeye ve kalp atışlarını görmek için ümraniyede erdem hastanesi var oraya gittim. orda 2li test : 250TL / 3lü test 220TL imiş.
ben daha önceden marmara üniversitesi hastanesinde 3 kez aşılama yaptırmıştım, tutmamıştı. Orayı aramıştım bu testleri orda ücretsiz yapıyolarmış.
Bende hala kararsızım erdem hastanesi bana çok güven vermiyor nedense, ama marmaraya gitsemde her gittiğimde farklı bi doktor olacak kafam çok karışık hala tam karar veremedim nereye gideceğimi-tatlicadiarzu- ama ayın 14ünde erdeme gideyim diyorum, 2li testi şuzamanda yaptır deyincede ozamanda marmarada yaptırmayı düşünüyorum.
fiyatlarını bi sorda karşılaştırırız cnmkaydirigubbakcemile5

Fiyatı sordum yazdım canım görmedin heralde bende ensar hastanesine gidiyorum ssklıya ikili test 105ytl imiş , bence iyi bir doktor bul ve sürekli ona git canm doktoruna güvenmen çok önemli çünkü sen karşı yakadasın sanırım ben avrupadayım burda olsan doktor önerebilirdim

günaydın kızlar bende dr geldim bebiş 8 haftalık olmuş bir problem yokmuş çok şükür çok mutlu oldum kan verdim test istedi guatr falan birde folici kesti megadyn diye vitamin verdi artık onu kullanacağım

gözün aydın cnm çok mutlu oldum senin adına:lepi:
bende kan vermiştim normalde TSH ım hep yüksek çıkardı, çok şükürki o bile iyi çıktı, darısı sana inşallah...
benimde foliği kesti bende günde 1 tane elevit kullanıyorumyerimseniben

Elalı şimdi aradım hastaneyi ikili test 105 ytl dedi ben hastanemde yaptırırım sanırım seninki neden o kadar pahalıymış ya

cnm yaa seninki iyiymiş gene, erdemde niye o kadar kazıkki yaakafamçokkarıştı
SSKdan bu testlerde yararlanılmıyo demişlerdi bana, senin bu fiyatta SSK indirimi varmı cnm?
sen hangi hastaneye gidiyosun cnm?

cnm hep ben senin ilk mesajına cevap verirken diğer mesajda yazıyosun, tutturamadıkkaydirigubbakcemile3
bende doktor bulma çabasındayım yaa kafam karışık-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar nasılsınız bugün benim 2 gündür tansiyonum düşüktü bugün biraz daha iyiyim ara ara bulantılarım var ama birazda halsizim

Efet şimdi tutcak sanırım:))

inşallah bulursun tatlım ya o tarafı hiç bilmiyorum ama yakın arkadaşım kadıköyacıbademde dogum yapmıştı ama tabi özel saglık sigortası vardı orası biraz tuzlu sanırım

kızlar zeyno55 den haberi olan var mı?
doktora gidcekti dün akşam...

evet cnm acıbadem hastanesi biraz değil bayaa tuzlukaydirigubbakcemile3 özel sağlık sigortamda yok gidemem oraya...
bakalım ya erdemde karar kılcam yada marmaraya gitcem, başka bi hastane aklımda yok...
bu gittiğimde erdemle fiyatları falan herşeyi tam konuşucam...

günaydın kızlar nasılsınız bugün benim 2 gündür tansiyonum düşüktü bugün biraz daha iyiyim ara ara bulantılarım var ama birazda halsizim

günaydın cnm, dikkat et kendine...
bulantı ve halsizlik hepimizde var, normal merak etme...

beni gören yokmu :))))) duyun haykirislarimi da.. tickeri yaptimda nere yapistiracam :)

kuşum görmemiişim ben senii, yetiştim gariii :))))
yukarda sol üst köşeye doğru kullanıcı paneli var, tıkla.
profil düzenleye gir
kilo doğum takip yeri var oraya yapıştır
kaydet

bukadar cicimŞeniz

Pembe inci gözün aydın canımm:))

zeynoyu bende merak ettim ya inş güzel haberle gelr

fatoşcum profiline gir orda aşagıda kilo takip çizelgesi yazan bi yer var oraya yapıştırcan

elalım teşekkür ederim bitanem..seninde kontrolüne az kalmış...yerimseniben
ikili test için sanırım bende 1-2 hafta sonra tekrar giderim...ense burun kemiği ölçümüyle aynı gün yapılıo sanırımm ikili testt.....

evet cnm benimkinede eccük kaldı :)))
lalcim ense kalınlığına ultrasondan bakıldığında aynı gün 2li test için kan vermek gerekirmiş, 1 gün sonra bile verildiğinde değerlerde uyumsuzluklar olabiliyomuş.
ben KKda öle duymuştum...

cnm kızıma hamişken 2 li test yoktuyerimseniben
sadece 3 test ve ayrıntılı yani renkli ultroson vardı...:1rolleyes:
o yüzden bende hepsinin aynı anda yapıldığını arkadaşlarımdan ve burdaki kızlardan duydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…