Ama elalıcım 10+5 11 haftalık olusun demek zaten biz şuan 10.haftamızı biitiriyoruz haftaya 11.haftanın içinde oluyoruz..
Yaa o kadar pahalımı ben hiç sormayı akıl etmedim ikili test fiyatını ya özel hastaneye gidiyorum bi tel açım sorum bakalım bide benden tam kan sayımı idrar testi felan istedi onlarıda bi ögrenim bari
hangi üniversite hastte yaptırcan canım bende istanbuldayım bilgi verirmisin banada
günaydın kızlar bende dr geldim bebiş 8 haftalık olmuş bir problem yokmuş çok şükür çok mutlu oldum kan verdim test istedi guatr falan birde folici kesti megadyn diye vitamin verdi artık onu kullanacağım
Elalı şimdi aradım hastaneyi ikili test 105 ytl dedi ben hastanemde yaptırırım sanırım seninki neden o kadar pahalıymış ya
Fiyatı sordum yazdım canım görmedin heralde bende ensar hastanesine gidiyorum ssklıya ikili test 105ytl imiş , bence iyi bir doktor bul ve sürekli ona git canm doktoruna güvenmen çok önemli çünkü sen karşı yakadasın sanırım ben avrupadayım burda olsan doktor önerebilirdim
Efet şimdi tutcak sanırım:))
inşallah bulursun tatlım ya o tarafı hiç bilmiyorum ama yakın arkadaşım kadıköyacıbademde dogum yapmıştı ama tabi özel saglık sigortası vardı orası biraz tuzlu sanırım
günaydın kızlar nasılsınız bugün benim 2 gündür tansiyonum düşüktü bugün biraz daha iyiyim ara ara bulantılarım var ama birazda halsizim
beni gören yokmu :))))) duyun haykirislarimi da.. tickeri yaptimda nere yapistiracam :)
elalım teşekkür ederim bitanem..seninde kontrolüne az kalmış...yerimseniben
ikili test için sanırım bende 1-2 hafta sonra tekrar giderim...ense burun kemiği ölçümüyle aynı gün yapılıo sanırımm ikili testt.....
evet cnm benimkinede eccük kaldı :)))
lalcim ense kalınlığına ultrasondan bakıldığında aynı gün 2li test için kan vermek gerekirmiş, 1 gün sonra bile verildiğinde değerlerde uyumsuzluklar olabiliyomuş.
ben KKda öle duymuştum...
sanirim yaptim :))) tesekkür ederim elalimm daa gözükmüyor bende niye acep :)) X var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?