2009 Ekim Anneleri

kızlar hepinize ii günler diliyorumm....ben hasırlanıım yerimsenibendaha okuldan ksıımı alıcam ve dr. gidicemmm....hepinizi çok öptüm Şeniz...

eheheh yaptim sanirim ama bebisim eksik icinde :))) onuda eklim bidaha yapim :) kolaymis bee 20 kere denedikten sonra oluyor :))))))))))))

googledan baby gaga sitesine de bir bak çok eğlenceli tickerlar var, bebişin gelişimini de gösteriyor hem.

canım ya bende hastane arıyorum bi aksilik olmazsa bugün doktorda dicem ben artık karşıda devam edim ümraniyedeyim bende tedavi olduğum yer nişantaşında zor oluyo gidip gelmek ben hisar ayşe hanım düşündüm ama kimsenin bilgisi yok kadın hakkında sen duydunmu hiç

bu arada 2de randvum kızlar dualarınızı eksik etmeyinde duyayım meleğimin kalbini anne desin ordan bana ya çok heycan ve korku bastı kızlar

zaman ilerledikçe testlerde çoğalıyor sanırımkaydirigubbakcemile3
yanlız aynı anda anda yapılıyor derken bildiğim kadarıyla 2li test ;11-14 haftalarda, 3lü test 16. haftadan sonra yapılıyor...

:)) bencede sence ben bidaha deniyim. inat ettim yapacam

yapmışsın cnm güle güle kullan...

kızlar hepinize ii günler diliyorumm....ben hasırlanıım yerimsenibendaha okuldan ksıımı alıcam ve dr. gidicemmm....hepinizi çok öptüm Şeniz...

hadi cnm kolay gelsin sana, güzel haberlerini bekliyorum...

cnm hiç hisar hastanesini kulaktan dolma adını duymuştum sadece, hiçbi bilgim yok malesef (
korkma inşallah herşey yolunda gidecek...

kizlar 40 hafta gececek mi ya :)
hamile oldugmu ogrendigimden beri zaman durdu sanki

kizlar 40 hafta gececek mi ya :)
hamile oldugmu ogrendigimden beri zaman durdu sanki

:))))) aynen valla. bide normalde günler o kadar cabuk gecer. doktor bidahaki kontrol icin randevü verir o gün bi gelmek bilmez. 16 marti nasil getirecem bilmiyorum :s.

canim bende hic migde bulantisi yok. istahsizim sadece. geceleri cok acikiyorum. ama migde bulantisi olsun bas dönmesi hic bisey yok suan..

kızlar kalpten gitmezsem iidir giyiniyorum şimdi 1 gibi çıkıcaz evden korku heycan doruklarda anlatamam benim göğüslerim çok kötü oldu ya uçları beyaz beyaz oldu acayip kalınlaştı bide nasıl şişti anlatamam bide bende karın şişkinliği var kimse inanmaz daha 6 haftalık olduğuma 5 aylık gibiyim zor nefes alıyom şiştim davul gibi görmeniz lazım yani :)

dualarınızı esirgemeyin yol arkadaşlarım meleğim benimle ve sapasağlam olsun

bayanlar nasılsınız a.s.

kaç gündür giremiyodum çünkü grip ötesi birşey oldum kızlar :1no2: böyle bir hastalık hiç geçirmemiştim yaaa, kabus gibiydi. beni mahvetti kafamçokkarıştı doktor sadece minoset kullanabilirsin dedi. cigerim parçalandı öksürmekten, ona da ballı su biraz iyi geldi. nane limon iç dedi bir de. bademciklerim davul oldu, ateşim falan baya yükseldi ama yapabileceğimiz hiçbir şey yok şu an ilk 3 aylık dönemdesin dediler :çok üzgünüm: 3 gündür yatak döşek yatıyorum, eşim de hasta oldu aynı şekilde. beraber kayınvalideme gittik, yattık orda. sağolsun kadın 72 yaşında ama ayaga kaldırdı bizi. bugun evime geldim artık şükür :Saruboceq:

aman kızlar çok dikkat edin, kimle konuşsam herkes hasta. ne yapın ne edin gerekirse maskeyle gezin de hasta olmayın. ilaç kullanamamak, çaresiz olmak çok kötü. bir yandan progestan kullanıyorum günde 3 kere, o ilaç beni mahvetti hiçbişey yiyemiyorum :çok üzgünüm: ancak tuzlu kurabiye bazen de tatlı kurabiye. ben ne yapıcam nasıl geçicek bunlar allahım. eski sağlıklı günlerimi çok özledim kızlar senağlamasenağlama 2 kilo vermişim sorun değil zaten zayıf değilim ama bir yandan midemin kazınması bir yandan ağzmın almaması berbat bişey yaaa :çok üzgünüm:

amma sızlandım ama gerçekten canım sıkkın bedenim yorgun kafam bulanık -tatlicadiarzu-

bir de kahverengi lekelenmesi olan veya (umarım olmaz) olacak olanlar hemen doktora gitsinler. ben de önce önemsemedim ama kesenin yanında kan birikintisi gördü dr. ilaç verdi. herzaman kötü olacak diye birşey yok ama bence önleminizi alın ne olur ne olmaz.

ben de perşembe günü gidicem kalp atışı ve kese yanındaki kanama için. gerçi progestan kullandığımdan beri hiç kahverengi akıntım olmadı ama umarım herşey yolundadır. doktor bana vaginal bakamıyor düşük tehlikem olduğu için inşallah karından görür :Saruboceq:

ve benim de kasıklarım inanılmaz ağrıyor, endişeleniyorum çok ama yapıcak birşeyimiz yok. Allah'a emanet olsun bütün bebişlerimiz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…