sanirim yaptim :))) tesekkür ederim elalimm daa gözükmüyor bende niye acep :)) X var
Handancım ben keseyi görmeye ve kalp atışlarını görmek için ümraniyede erdem hastanesi var oraya gittim. orda 2li test : 250TL / 3lü test 220TL imiş.
ben daha önceden marmara üniversitesi hastanesinde 3 kez aşılama yaptırmıştım, tutmamıştı. Orayı aramıştım bu testleri orda ücretsiz yapıyolarmış.
Bende hala kararsızım erdem hastanesi bana çok güven vermiyor nedense, ama marmaraya gitsemde her gittiğimde farklı bi doktor olacak kafam çok karışık hala tam karar veremedim nereye gideceğimi-tatlicadiarzu- ama ayın 14ünde erdeme gideyim diyorum, 2li testi şuzamanda yaptır deyincede ozamanda marmarada yaptırmayı düşünüyorum.
fiyatlarını bi sorda karşılaştırırız cnmkaydirigubbakcemile5
cnm kızıma hamişken 2 li test yoktuyerimseniben
sadece 3 test ve ayrıntılı yani renkli ultroson vardı...:1rolleyes:
o yüzden bende hepsinin aynı anda yapıldığını arkadaşlarımdan ve burdaki kızlardan duydum...
:)) bencede sence ben bidaha deniyim. inat ettim yapacam
kızlar hepinize ii günler diliyorumm....ben hasırlanıım yerimsenibendaha okuldan ksıımı alıcam ve dr. gidicemmm....hepinizi çok öptüm Şeniz...
canım ya bende hastane arıyorum bi aksilik olmazsa bugün doktorda dicem ben artık karşıda devam edim ümraniyedeyim bende tedavi olduğum yer nişantaşında zor oluyo gidip gelmek ben hisar ayşe hanım düşündüm ama kimsenin bilgisi yok kadın hakkında sen duydunmu hiç
bu arada 2de randvum kızlar dualarınızı eksik etmeyinde duyayım meleğimin kalbini anne desin ordan bana ya çok heycan ve korku bastı kızlar
Zeyno55 i merak ettim baya kizlar. Insallah bisey yoktur.
Selam kızlar nasılsınız?
bende zeynoyu merak ettim..
lalcim güzel haberlerini bekliyoruz...
iyiyim cnm sağol.. şu sabahları miğde yanmasıa olmasaaa daha güzel olucak ama iyi olsunda bebiş razıyımmmselamm iyilik cok sükür sen nasilsin? halen gelmedi..
kizlar 40 hafta gececek mi ya :)
hamile oldugmu ogrendigimden beri zaman durdu sanki
sen kac haftalik hamilesin?
:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?