:))))) aynen valla. bide normalde günler o kadar cabuk gecer. doktor bidahaki kontrol icin randevü verir o gün bi gelmek bilmez. 16 marti nasil getirecem bilmiyorum :s.
canim bende hic migde bulantisi yok. istahsizim sadece. geceleri cok acikiyorum. ama migde bulantisi olsun bas dönmesi hic bisey yok suan..
kızlar kalpten gitmezsem iidir giyiniyorum şimdi 1 gibi çıkıcaz evden korku heycan doruklarda anlatamam benim göğüslerim çok kötü oldu ya uçları beyaz beyaz oldu acayip kalınlaştı bide nasıl şişti anlatamam bide bende karın şişkinliği var kimse inanmaz daha 6 haftalık olduğuma 5 aylık gibiyim zor nefes alıyom şiştim davul gibi görmeniz lazım yani :)
dualarınızı esirgemeyin yol arkadaşlarım meleğim benimle ve sapasağlam olsun
walla bendede mide bulantisi yok.. bu sabah kocama naz olsun diye bir iki öğürdüm yalandan ama , o da garibim geldi başımı okşadı falan :)
günaydın arkadaşlar
bugün haftanın son iş günü çok şükür. ve yarın büyük gün benim için.
randevumuz var doktor amcamızla. inşallah bebişim iyidir ve güzel pozlar verir bize. :)
hiç gitmedim daha önce doktora. çok heyecanlıyım. saat 1 de yarın kalbim durmazsa iyidir..
:Saruboceq:
bayanlar nasılsınız a.s.
kaç gündür giremiyodum çünkü grip ötesi birşey oldum kızlar :1no2: böyle bir hastalık hiç geçirmemiştim yaaa, kabus gibiydi. beni mahvetti kafamçokkarıştı doktor sadece minoset kullanabilirsin dedi. cigerim parçalandı öksürmekten, ona da ballı su biraz iyi geldi. nane limon iç dedi bir de. bademciklerim davul oldu, ateşim falan baya yükseldi ama yapabileceğimiz hiçbir şey yok şu an ilk 3 aylık dönemdesin dediler :çok üzgünüm: 3 gündür yatak döşek yatıyorum, eşim de hasta oldu aynı şekilde. beraber kayınvalideme gittik, yattık orda. sağolsun kadın 72 yaşında ama ayaga kaldırdı bizi. bugun evime geldim artık şükür :Saruboceq:
aman kızlar çok dikkat edin, kimle konuşsam herkes hasta. ne yapın ne edin gerekirse maskeyle gezin de hasta olmayın. ilaç kullanamamak, çaresiz olmak çok kötü. bir yandan progestan kullanıyorum günde 3 kere, o ilaç beni mahvetti hiçbişey yiyemiyorum :çok üzgünüm: ancak tuzlu kurabiye bazen de tatlı kurabiye. ben ne yapıcam nasıl geçicek bunlar allahım. eski sağlıklı günlerimi çok özledim kızlar senağlamasenağlama 2 kilo vermişim sorun değil zaten zayıf değilim ama bir yandan midemin kazınması bir yandan ağzmın almaması berbat bişey yaaa :çok üzgünüm:
amma sızlandım ama gerçekten canım sıkkın bedenim yorgun kafam bulanık -tatlicadiarzu-
bir de kahverengi lekelenmesi olan veya (umarım olmaz) olacak olanlar hemen doktora gitsinler. ben de önce önemsemedim ama kesenin yanında kan birikintisi gördü dr. ilaç verdi. herzaman kötü olacak diye birşey yok ama bence önleminizi alın ne olur ne olmaz.
ben de perşembe günü gidicem kalp atışı ve kese yanındaki kanama için. gerçi progestan kullandığımdan beri hiç kahverengi akıntım olmadı ama umarım herşey yolundadır. doktor bana vaginal bakamıyor düşük tehlikem olduğu için inşallah karından görür :Saruboceq:
ve benim de kasıklarım inanılmaz ağrıyor, endişeleniyorum çok ama yapıcak birşeyimiz yok. Allah'a emanet olsun bütün bebişlerimiz..
günaaaydıııın:))))))))))))uzuzn zamandır giremiyordum......benim midem azıcık bulanıyor ama et kokusuna dayanamıyorum...sanırım vejeteryan oldum son 2 haftadır.....:))))))))))))ama onun dışında herhelde hergün 2 adet limonu tuzlayıp yiyorum....sonra biraz midem bulanıyor ama olsun:)))))))))yarın bende dr.gideceğim...10+1 im bende........
:))))))))) oda güzel! bende aynen ete dayanamiyorum görmek bile istemiyorum :S:S:S:S. benim canim dogru dürüst bisey cekmiyor.. limonu nasil yiyon kiz öyle :))))))))))))))))))))))))))))))))))
wallahi ağzımı burnumu yamulta yamulta yiyorum......birde canım hiçbirşey istemiyor ama açım:)))))))))))))))))))
Fatoscum mayonez yemeeeeeeee sakın içinde çig yumurta var onun öle şeyler yemeyin kıslarr bakteri var onlarda
bende ekşi yiyemiyorum portakal çok severdim yiyemiyorum tatlı olursa biraz yiyiom
ben normalde balıgı cok severim ama simdi gozum donuyor balık diye nerdeyse balıga sarılıp yatıcam :)
ben normalde balıgı cok severim ama simdi gozum donuyor balık diye nerdeyse balıga sarılıp yatıcam :)
Elalı benimde bacaklarımın arka kısımı ve kalçam ağrıyor dr sordum bugün oturarak çalışıyorsun doğaldır dedi sendemi bütüngün oturuyorsun benim gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?