2009 Ekim Anneleri

walla bendede mide bulantisi yok.. bu sabah kocama naz olsun diye bir iki öğürdüm yalandan ama , o da garibim geldi başımı okşadı falan :)

canim korkma bak göreceksin bebisin size el sallayacak annecim babacim burdayim merak etmeyin diyecek insallah. güzel haberlerini bekliyoruz. :CüvCüv:

Günaydınnnn güzellllll annelerrr

Artık günlük sıkıntılarımız hep aynıı devam eder oldu...Bebişler şimdiden annelerini mahvetmeye başladılar bile...
Kızlar ya Zeynepi çok merak ettim umarım güzel haberler verir bize dualarım onunla....

walla bendede mide bulantisi yok.. bu sabah kocama naz olsun diye bir iki öğürdüm yalandan ama , o da garibim geldi başımı okşadı falan :)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ay harikasin aynen bende yapiyorum onu arada. napim ama. bide cok sey istiyorum sanirim. hicbiseyim olmasada. sunu getirsene bunu getirsene ahahaha. o gittikten sonrada kis kis gülüyorum. amaaa duuurr ah im varrrr ben ona daha neler edecem 9 ay bocunca insalllahhh :jeyyar:

günaydın canım ama poz falan göremeyeceksin......sadece şekiller...üzgünüm:)))))))))))ama kalbini duyacaksın en güzel mutluluk...mucize gibi:))))))))))

canim cok ama cok gecmis olsun! seni cok iyi anliyorum bir bucuk hafta önce aynen senin gibi olmustum anca kendime geldim desem yeridir. öksürmekten artik aynen cigerim parcalandi. ilk defa böyle fena olmustum hayatim boyunca böyle grip olmadim. bisey yiyemiyordum migdem kaziniyordu ama yemek istiyordum ama yiyemiyordum. öksürdükce sanki böyle beynim firlicakmis gibi oluyordu. basim agriyordu gözlerim agriyordu.. cok fena. umarin tez zamanda hemen iglesirsin canim. cok gecmis oslun :teselli:

günaydın nasılsınız hamişler
çok oldu gireli 1 saat yazıları okumakla gecti vaktim :))))
bijoux cok gecmiş olsun acil şifalar canım
rrose inş. gorursun meleginin kalp atışlarını
ben sabah bir su içebildim onuda cıkardım bir anda geliyor istafra ya tutamıyorda insan ama rahatladım sanki biraz kafamçokkarıştı

günaaaydıııın:))))))))))))uzuzn zamandır giremiyordum......benim midem azıcık bulanıyor ama et kokusuna dayanamıyorum...sanırım vejeteryan oldum son 2 haftadır.....:))))))))))))ama onun dışında herhelde hergün 2 adet limonu tuzlayıp yiyorum....sonra biraz midem bulanıyor ama olsun:)))))))))yarın bende dr.gideceğim...10+1 im bende........

:))))))))) oda güzel! bende aynen ete dayanamiyorum görmek bile istemiyorum :S:S:S:S. benim canim dogru dürüst bisey cekmiyor.. limonu nasil yiyon kiz öyle :))))))))))))))))))))))))))))))))))

:))))))))) oda güzel! bende aynen ete dayanamiyorum görmek bile istemiyorum :S:S:S:S. benim canim dogru dürüst bisey cekmiyor.. limonu nasil yiyon kiz öyle :))))))))))))))))))))))))))))))))))

wallahi ağzımı burnumu yamulta yamulta yiyorum......birde canım hiçbirşey istemiyor ama açım:)))))))))))))))))))

wallahi ağzımı burnumu yamulta yamulta yiyorum......birde canım hiçbirşey istemiyor ama açım:)))))))))))))))))))

limonu nasil yedigini okurken benim yüz ifademi görecektin :))))
ben peynir cok yiyorum zeytinde öyle seyler istiyor canim. bide aksamlari makarna yiyesim geliyor söyle mayonezli tursulu gene :)). tursuya bayiliyorum bütün gün yiyebilirim

ben normalde balıgı cok severim ama simdi gozum donuyor balık diye nerdeyse balıga sarılıp yatıcam :)

Fatoscum mayonez yemeeeeeeee sakın içinde çig yumurta var onun öle şeyler yemeyin kıslarr bakteri var onlarda

bende ekşi yiyemiyorum portakal çok severdim yiyemiyorum tatlı olursa biraz yiyiom

Fatoscum mayonez yemeeeeeeee sakın içinde çig yumurta var onun öle şeyler yemeyin kıslarr bakteri var onlarda

bende ekşi yiyemiyorum portakal çok severdim yiyemiyorum tatlı olursa biraz yiyiom

yaaaa ben yedim mayonezz yemem artık (( :çok üzgünüm:

Kızlar, yemek dönüşü yürürken daha çok dikkatimi çekti:1shok:
benim bacaklarım ağrıyor en çokta baldır kısımlarım, dünde vardı ama önemsememiştim anlık bişeydir demiştim-tatlicadiarzu-
aranızda böle bi durumla karşılaşan varmı? ne olabilir acaba?

ben normalde balıgı cok severim ama simdi gozum donuyor balık diye nerdeyse balıga sarılıp yatıcam :)

:roflol: Canım ya aynen fırında pişmesini beklerken nasıl zorluk çekiyordum anlatamam evin kedisi gibi bekliyordum valla başında şimdi formülünü bulduk kayınvalideme gidiyoruz o yapıyor kapıdan girer girmez yiyoruz böylesi daha kolay oluyor:sm_cool:

Elalı benimde bacaklarımın arka kısımı ve kalçam ağrıyor dr sordum bugün oturarak çalışıyorsun doğaldır dedi sendemi bütüngün oturuyorsun benim gibi ?

Elalı benimde bacaklarımın arka kısımı ve kalçam ağrıyor dr sordum bugün oturarak çalışıyorsun doğaldır dedi sendemi bütüngün oturuyorsun benim gibi ?

evet cnm bende bütün gün oturuyorum-tatlicadiarzu-
kalçam değilde, bacaklarım ve baldırlarım ağrıyor, içim rahatladı cnm sağol demek oturmaktan oluyomuş, bende acaba sorunmu var diye düşünmeye başlamıştımsositososito

yaa bende balığı çok severdim hamile kalmadan öncecokacimcoook
ama şimdi eşim 1 kere yaptı kokusundan yiyemedim, ve canımda istemiyo:çok üzgünüm:

Benimde sag kalçam sürekli agrıo kıslar bende masa başı işindeyim o yüzden sanırım:( bu arada ben haftada bi kere balık yiyiom kıslar yemeliyiz çok önemli ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…