2009 Ekim Anneleri

geçmiş olsun martcım yaa allah korusun ayyy herkes böle vukuatlarla gelince panik oluom valla

ndkkkkkkkk deryammmm hoşgeldin kıssssss benimi ösledinkaydirigubbakcemile3

kılzar doktorun bana verdiği hediye pakeitnde ki primanın cdsini izledim çok duygulandım ya çok güzeldi siz izlediniz mi

Ne anlatıyor merak ettim bana hiç öyle cd falan vermediler :umursamaz:

pembem ben sabahtan beri uyuyırum bide akşam kursum var nasıl dayancam bilmiyorum offfmafoldumbenmafoldumben

Belli zatii sesin soluğun çıkmıyorrsositososito

evet canım ya çok kötüyüm bugün midemde bulanıyor sanki hafiften karnımda sertleşti okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazacak taakati bulamıyom bazen bi eve gidip uyusam ama eve gitmem saat 11i bulacak
hmmm evet ben de izledim onu çok güzeldi :))

evet gerçektende çok duygulandım :asigim::asigim:

cd de doğumla ilgili şeyler anlatılıyor daha çok doğduktan sonrasıyla bebk bakımı ile ilgili şeyler görüntülü olarak gösteriliyor deniyorum bakalım kopya çıkarmayı olursa atarım sizede primada bana dava açmazsa tabiii :bbo:

kizlar biraz once doktordan geldim...doktorum karnimin bu ay birden buyudugunu ve bu ay cok kilo aldigimi soyledi...ama bundan onceki aylarda cok almadigin icin normal dedi..fakat rahimi olctugunde normalden buyuk ciktigi icin acil ultrasona alacakti beni fakat bos yer yoktu giremedim..sanirim haftaya randevu verecek yeniden..ya bebek tombul yada amniyos sivin fazla dedi..cok onemli bisey degil dedi korkmamami soyledi...ben zaten farketmistim bu ay karnimin cok buyudugunu yaaa( anormal bir buyumeydi cunku bu aydan once hep kucucuktu karnim...sizinkilerde birden buyudumu bu ay kizlar???

benim çok küçük değil canım hatta görenler 5 aylık mı diyorlar ben de hayır 7 aylık diyorumsositososito

yasemin kıyamam nöbetçimisiniz

yok canım değilimde bu devletin başımıza çıakrdığı bi şey bizde diplomalı olcekmişiz diploma olmadan çalışamıcakmmışız ondan kursa gidiyoz haftaya biticek çok şükürde bende kurtulurum ama zor oluyor adam evde aç yemek hazırlayanı yok ben dışarda aparatif yiyorum onada üzülüyorum offf ya ben artık tatil istiyorummm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

iyiya canim kucuk gozukuyorki 5 aylikmi diyorlarmis demekki benimki aldi basini gitti bu ay yaasenağlamasenağlama

üzülme canım bebişin iyidir bence sadece klo alımları artıyor ondan dır belkide benim iç karnım geniştir doktor problem yok diyorsa üzülme canım:1hug:

üzülme canım bebişin iyidir bence sadece klo alımları artıyor ondan dır belkide benim iç karnım geniştir doktor problem yok diyorsa üzülme canım:1hug:

yok canim uzulmemin tek sebebi bu sislik beni zaten birkac gundur rahatsiz ediyordu nefes almada gucluk cektim birkackere hele yatarken saga sola zor donuyorum inan..bu sekilde bu hizla sismeye devam eder diye korktum bir an...:1no2:

bana da geçen ay öyle demişti doktorum karnın birden çıkmış diye canım. benim de birden büyüdü.

bak mehaycım yalnız değilmişsin şişme konusunda amazonda birden şişmiş ya kızlar benim bide pek iştqahım yok sizde de öyle mi hiç yiyesim yok sabah 10 da kahvaltı ediyom öğlen 3 te zorla yemek yiyorum napcam ben bebeğim beslenemiyor mu acaba

yok canim uzulmemin tek sebebi bu sislik beni zaten birkac gundur rahatsiz ediyordu nefes almada gucluk cektim birkackere hele yatarken saga sola zor donuyorum inan..bu sekilde bu hizla sismeye devam eder diye korktum bir an...:1no2:

kız mehay dün ben kasılmalardan hastanelik oldum sorma. serum verdiler de kasılmalar geçti. taş gibi olmuştu karnım yemekten sonra. iyi ki gitmişim doktora nst de 6-7 tane kasılma göründü . şimdi de azcık karnıms ertleşse panik oluyorum elim karnımda hep.

bana da geçen ay öyle demişti doktorum karnın birden çıkmış diye canım. benim de birden büyüdü.

simdi nasil peki??birde rahim olcumunde tam haftasinda ciktimi olcu degerin?benimki 2 hafta falan buyuk cikti sanirim yani 26 olmasi gerekirken 28-29 cm cikti sanirim..hatta 2-3 kere olctu doktor inanamadi...zaten odaya girer girmez karnimi gorunce sok oldu kadin:1shok:..gecen ay minicik karnin var diyordu...

bu aralar istahim iyiydi ama bugun nedense cok midem bulaniyor zor yiyorum...

kağan abi e dinlemiştim kuşum, anne hiç birşey yemese bile bebek yine de aç kalmaz anneden alır alacağını, gıdasız kalan anne olur bebek değil demişti. endişelenme, yemek istedikçe ye zorlama kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…