kılzar doktorun bana verdiği hediye pakeitnde ki primanın cdsini izledim çok duygulandım ya çok güzeldi siz izlediniz mi
pembem ben sabahtan beri uyuyırum bide akşam kursum var nasıl dayancam bilmiyorum offfmafoldumbenmafoldumben
hmmm evet ben de izledim onu çok güzeldi :))kılzar doktorun bana verdiği hediye pakeitnde ki primanın cdsini izledim çok duygulandım ya çok güzeldi siz izlediniz mi
evet canım ya çok kötüyüm bugün midemde bulanıyor sanki hafiften karnımda sertleşti okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazacak taakati bulamıyom bazen bi eve gidip uyusam ama eve gitmem saat 11i bulacakNe anlatıyor merak ettim bana hiç öyle cd falan vermediler :umursamaz:
eksik kalmışın şeker du bakim cdden kopya alabilirsem link olarak atarım size uğraşım azcık
Belli zatii sesin soluğun çıkmıyorrsositososito
hmmm evet ben de izledim onu çok güzeldi :))
yasemin kıyamam nöbetçimisiniz
benim çok küçük değil canım hatta görenler 5 aylık mı diyorlar ben de hayır 7 aylık diyorumsositososito
iyiya canim kucuk gozukuyorki 5 aylikmi diyorlarmis demekki benimki aldi basini gitti bu ay yaasenağlamasenağlama
Yasemin Allah yardımcın olsun hayatım Şeniz sık dişin, az kaldı tatile.
üzülme canım bebişin iyidir bence sadece klo alımları artıyor ondan dır belkide benim iç karnım geniştir doktor problem yok diyorsa üzülme canım:1hug:
bana da geçen ay öyle demişti doktorum karnın birden çıkmış diye canım. benim de birden büyüdü.kizlar biraz once doktordan geldim...doktorum karnimin bu ay birden buyudugunu ve bu ay cok kilo aldigimi soyledi...ama bundan onceki aylarda cok almadigin icin normal dedi..fakat rahimi olctugunde normalden buyuk ciktigi icin acil ultrasona alacakti beni fakat bos yer yoktu giremedim..sanirim haftaya randevu verecek yeniden..ya bebek tombul yada amniyos sivin fazla dedi..cok onemli bisey degil dedi korkmamami soyledi...ben zaten farketmistim bu ay karnimin cok buyudugunu yaaa( anormal bir buyumeydi cunku bu aydan once hep kucucuktu karnim...sizinkilerde birden buyudumu bu ay kizlar???
yok canim uzulmemin tek sebebi bu sislik beni zaten birkac gundur rahatsiz ediyordu nefes almada gucluk cektim birkackere hele yatarken saga sola zor donuyorum inan..bu sekilde bu hizla sismeye devam eder diye korktum bir an...:1no2:
bana da geçen ay öyle demişti doktorum karnın birden çıkmış diye canım. benim de birden büyüdü.
bak mehaycım yalnız değilmişsin şişme konusunda amazonda birden şişmiş ya kızlar benim bide pek iştqahım yok sizde de öyle mi hiç yiyesim yok sabah 10 da kahvaltı ediyom öğlen 3 te zorla yemek yiyorum napcam ben bebeğim beslenemiyor mu acaba
bak mehaycım yalnız değilmişsin şişme konusunda amazonda birden şişmiş ya kızlar benim bide pek iştqahım yok sizde de öyle mi hiç yiyesim yok sabah 10 da kahvaltı ediyom öğlen 3 te zorla yemek yiyorum napcam ben bebeğim beslenemiyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?