kız mehay dün ben kasılmalardan hastanelik oldum sorma. serum verdiler de kasılmalar geçti. taş gibi olmuştu karnım yemekten sonra. iyi ki gitmişim doktora nst de 6-7 tane kasılma göründü . şimdi de azcık karnıms ertleşse panik oluyorum elim karnımda hep.
kağan abi e dinlemiştim kuşum, anne hiç birşey yemese bile bebek yine de aç kalmaz anneden alır alacağını, gıdasız kalan anne olur bebek değil demişti. endişelenme, yemek istedikçe ye zorlama kendini.
simdi nasil peki??birde rahim olcumunde tam haftasinda ciktimi olcu degerin?benimki 2 hafta falan buyuk cikti sanirim yani 26 olmasi gerekirken 28-29 cm cikti sanirim..hatta 2-3 kere olctu doktor inanamadi...zaten odaya girer girmez karnimi gorunce sok oldu kadin:1shok:..gecen ay minicik karnin var diyordu...
kağan abi e dinlemiştim kuşum, anne hiç birşey yemese bile bebek yine de aç kalmaz anneden alır alacağını, gıdasız kalan anne olur bebek değil demişti. endişelenme, yemek istedikçe ye zorlama kendini.
tam haftasında benim bebiş. 5 aya kadar benim de normaldi karnım 6. ayda birden sivrildi. şimdi de öyle sivrilerek büyüyor, yanlara doğru falan hiç genişlemedi.
amniyos sıvısının az olması daha kötü, doktorun endişelenme dediyse içini ferah tut, birşey çıkmıcak korkma , acil birşey olsayı zaten ne yapar eder bakarlardı riske atmazlar seni de bebişini de. Şeniz
mehaycım üzülme tatlım bende senin gibiyim çok büyüdü karnımm gören doğum yakın heralde diyoo kişiden kişiye değişiyooo yapıya göre büyük yada küçük oluyor takma kafana...opuyorumnanaktan
benimde karnım birden büyüdü hissediyorum bu arada bendede oyle cok ıstah yok hamılelıgımden once nasıl yıyorsam sımdıde aynıyım hatta daha az oyle 1 lt sut falan hıc ıcmıyorum sadece sabahları bır bardak bende bu konuyu cok dusunuyorum
mehay suyun fazla lmasının bir zararı olmaz bence az olsa kötü bir durum allah göstermesin kimselerede
ayyy canim yaaa:teselli: Allahim hepimizi erken dogumlardan korusun.....kac kilo almistin sen toplam..bu sislik rahatsizlik cok kilo almadan olabilirmi acaba...kacsin su an...???ben 71 olmusum...9 kilo almisim toplam:gitme:
evet canim biliyorum cok olmasi degil az olmasi zararliymis zaten....esimde cok su iciyorsun ondandir diyor..ne alakasi var dedim su icmesemde sivi cok olacaksa oluyor onu ben degistiremem..birde suyu fazla olanin dogumu kolaymi oluyormus oyle bisey duymustum ben..:uhm:
olabilir mehaycım vücudun alışık değil bu kadar kısa sürede bu kilo alımına, şişlik yapıyor o da tabii. bi de bu gebelik hormonu bağırsak hareketlerini falan çok yavaşlatırmış. sindirimin de yavaşladığı için o da rahatsızlık yapar. bi de kafaya fazla taktım sen bu kilo olayını o da yapar. kaydirigubbakcemile3
ben 10 kilo aldım . 55 tim 65 im :lepi:
valla dün kasılmam olunca işte serum bağladılar. o bağladıkları serum da direkt bebeğe gidiyomuş. bebeğin suyu artar rahatlar rahmin dedi ebe. hakkaten de serum bitince karnım yumuşadı. demekki suyun bol olması iyi birşey. tabi çok aşırı değil.
valla aslinda hic takmazdim bu ay aniden sismenin etkisiyle birkac kerede bu yuzden rahatsizlaninca taktim valla ne yapiyim:kedi:birde benim hic bagirsak sorunum olmazdi kabizlik falan oda basladi birde yediklerimi cok gec sindiriyor midem bunu hissettim....karnim birkac saat hep davul gibi azda yesem...
demir hapı alıyomusun ? demir hapı da kabızlık yapıyor. yazıyor zaten yan etkilerinde. bi de bağırsaklar yavaş zaten hepten şişkinlik oluyor bazen. takmamaya çalış kafaya. rahatlarsın o zaman.
cnm burdayım seni takip ediyorum.çok geçmiş olsun.bugün kızlar hep döküldü patır patır.inşallah kötü bişey olmaz, ANG€L, ciceklara, felisimfelis, nerdennereye, sudenaz63 kizlar siz niye oyle sus pus oldunuz bakem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?