2009 Ekim Anneleri

aaaa evet 1 aydir aliyorum ondanmiki acaba...1 aydir falanda kabizlik cekiyorum...eee ne yapicam o zaman doktoruma danisayim dimi??

bişey yapmıcam yafrum çekiceksin.
ben 3 aydır kullanıyorum demir hapını hem de 2 tane günde.
demir hapını kesemez kabızlık yapıyo diye.
alışır vücudun zamanla düzeliyo merak etme.
ne kadar kafiyeli yazdım şiir gibi.

ANG€L;7985015 .!.:
cnm burdayım seni takip ediyorum.çok geçmiş olsun.bugün kızlar hep döküldü patır patır.inşallah kötü bişey olmaz

saol canimŞeniz kotu biseyim yok aslinda sadece karnim cok sisti bu ara ve aniden buyudugu icin doktorum ozel ultrason istedi incelemek icin ya bebek iyi yada amniyos sivin cok dedi....sadece ara sira nefes almakta zorluk ceker oldum birde yatakta saga sola donerken...:bbo:

valla bende siir okuyorum sanmistim bir an.. sen demeseydin anlamayacaktim:roflol:sırnaşık şey

ANG€L;7985055 .!.:
cnm bende kullanıyorum demir hapı bende yapmadı.ama yapar die duymuştum.kayısı ye sabahları aç karnına.o ilacı mecbur alıcan çünkü.

valla kayisi yiyorum ama bende herkese yaptigi etkiyi gostermiyor malesef:bbo:

kizlar birde bir ilac verdi vitamin gibi ampul mus 10000 ui falan yaziyor ustunde boyle surup gibi bir icimlik kucuk igneye benzer bisey..sizede verdimi??ne icin o

bendende sıvı geldii...ve hemen doktora koştumm...çok korktumm anlatamamm...
neyseki bi sorun yokmuş...bebeğin suyu gayet iyiymiş kuzuşumun kalp atışınıda dinledim ancak öyle rahatladım...
ne kadar zararsız bi sıvı olsada allahım kimseye yaşatmasınn...psikoloji alt üst oluyo bi anda

valla kayisi yiyorum ama bende herkese yaptigi etkiyi gostermiyor malesef:bbo:

mehay cım bende senn gıbıyım hamılelıklerımde en buyuk sıkıntım kabızlık artık fitılmı ilaçmı ne desem ne kaysısı ne erıyı hiç .....yanlız megnezıuym bıraz işe yarıyo sabah akşam içersen faydası oluyo bıraz.

cok gecmis olsun canim..artik korkular heyecanlar basliyor anlasilan.....
bana vermedi magnezyum canim..kendimde gidip alamam eczaneden recetesiz vermezler (

ya bır yemek yedım geldım ne kadar cok yazısmıssınız takıb edemedım mart bu arada cok gecmıs olsun suyun geldı sandım bende senle aynı haftadayım valla korktum haa

birde bişey soracam çatlak kaşıntılarınız başladımı....ben ilk haftalardan itibaren hep bebe yağı kullandımm...çalıştığım için diğer yağların kokusu çok kötü kalıyordu vücudumda...şimdide lierac başladım kullanan varmı lierac

canim ben kakao yagi badem yagi ve birde ayrica catlaklara karsi bir krem var onu aldim kullaniyorum..ayrica doktorumun verdigi bir kremde vardi bugun onuda aldim..bende baslarda kasinti vardi psikolojikti sanirim simdi yok ama arada cok yemek yiyince karnim geriliyor ve kasinti oluyor catladi catlayacak diyorum o an..hele gecen gun 4 bir yandan catlayacak sandim cok yemisim yada mideme cok geldi yediklerim birak karnimi ben catlayacaktim valla...

nerdennereye lierac in yani sira kakao yagida kullan bence e vitamini icerdigi icin cok faydaliymis...lierac kullanip o kadar para verip yinede catlagim oldu diyenler vardi forumda okumustum...

nerdennereye lierac in yani sira kakao yagida kullan bence e vitamini icerdigi icin cok faydaliymis...lierac kullanip o kadar para verip yinede catlagim oldu diyenler vardi forumda okumustum...
bebek yaglarıda yararlı oluyormus bende badem yagı ve kakao yagı kullandım ama ınanın kokuları odama oyle bır sındıkı mıdem bulanıyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…