kızlar ben çıkıyorum kursa gidicem off kendinize iyi bakın meleklerinizide çok öpüyorum umarım yarın daha iyi birgün olması ve daha sağlıklı olmak dileğiyle Şeniz
aaaa evet 1 aydir aliyorum ondanmiki acaba...1 aydir falanda kabizlik cekiyorum...eee ne yapicam o zaman doktoruma danisayim dimi??
ANG€L;7985015 .!.:cnm burdayım seni takip ediyorum.çok geçmiş olsun.bugün kızlar hep döküldü patır patır.inşallah kötü bişey olmaz
bişey yapmıcam yafrum çekiceksin.
ben 3 aydır kullanıyorum demir hapını hem de 2 tane günde.
demir hapını kesemez kabızlık yapıyo diye.
alışır vücudun zamanla düzeliyo merak etme.
ne kadar kafiyeli yazdım şiir gibi.
cnm bende kullanıyorum demir hapı bende yapmadı.ama yapar die duymuştum.kayısı ye sabahları aç karnına.o ilacı mecbur alıcan çünkü.aaaa evet 1 aydir aliyorum ondanmiki acaba...1 aydir falanda kabizlik cekiyorum...eee ne yapicam o zaman doktoruma danisayim dimi??
ANG€L;7985055 .!.:cnm bende kullanıyorum demir hapı bende yapmadı.ama yapar die duymuştum.kayısı ye sabahları aç karnına.o ilacı mecbur alıcan çünkü.
valla kayisi yiyorum ama bende herkese yaptigi etkiyi gostermiyor malesef:bbo:
cok gecmis olsun canim..artik korkular heyecanlar basliyor anlasilan.....bendende sıvı geldii...ve hemen doktora koştumm...çok korktumm anlatamamm...
neyseki bi sorun yokmuş...bebeğin suyu gayet iyiymiş kuzuşumun kalp atışınıda dinledim ancak öyle rahatladım...
ne kadar zararsız bi sıvı olsada allahım kimseye yaşatmasınn...psikoloji alt üst oluyo bi anda
bana vermedi magnezyum canim..kendimde gidip alamam eczaneden recetesiz vermezlermehay cım bende senn gıbıyım hamılelıklerımde en buyuk sıkıntım kabızlık artık fitılmı ilaçmı ne desem ne kaysısı ne erıyı hiç .....yanlız megnezıuym bıraz işe yarıyo sabah akşam içersen faydası oluyo bıraz.
uvedose 100 000 ui ilacin adi???tanidik geldimi size??
yok annem ben hiç duymadım.
birde bişey soracam çatlak kaşıntılarınız başladımı....ben ilk haftalardan itibaren hep bebe yağı kullandımm...çalıştığım için diğer yağların kokusu çok kötü kalıyordu vücudumda...şimdide lierac başladım kullanan varmı lierac
bende yemek yedıgımde nefes alamıyorum ıllakı uzanmam lazım gıdıp
bebek yaglarıda yararlı oluyormus bende badem yagı ve kakao yagı kullandım ama ınanın kokuları odama oyle bır sındıkı mıdem bulanıyo artıknerdennereye lierac in yani sira kakao yagida kullan bence e vitamini icerdigi icin cok faydaliymis...lierac kullanip o kadar para verip yinede catlagim oldu diyenler vardi forumda okumustum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?