merhaba arkadaslar , nasilsiniz ? ben dun gece ölüyorum sandim cok kotu bir gece gecirdim , biliyorsunuz bir coguna ragmen kendimi sansli buluyordum bulantim falan yoktu benim ama dun gece sabah 3 kadar istifar ettim beynim basim ve karnim o kadar agriyordu ki tamam dedim artik hersey bitti sanirim ayakta duramiyordum , cok kotuydu uyumusum ve kalktigimda artik kendimi iyi hissettim simdi basim agrimiyor bulantim da yok sukur of
ilkay geçmiş olsun canım çok şükür şimdi iyiymişsin belki yediğin bir şey falan dokunmuş olabilir canım mesela bende tavuk yiyince senin dediğin gib oluyorum yediğin birşeyi bebişin istemiyordur bence .
canim benim sagol , benim bulantim olmuyordu bende seviniyordum :)) avantajim var diye ama belki dedigin gibi bir sey dokundu canim sey istemisti cennet hurmasi diyorlar ya TUrkiye de esim ondan almis , ondan 3 tane yedim cok severim , ama migdem alt ust oldu iste sabah 3 kadar ustelik basim catliyordu gozlerim puslu goruyordu ayakta durasim yoktu esim beni yatirmis yazik , uyumusum oyle simdi iyiyim sukur insallah tekrarlamaz
ilkayyycim sen isvicrenin neresindensin?
ben canton vaud dayim yani bilmem bilirmisin bern lausanne arasindayim payerne sen neresindensin ? canim:CüvCüv:
uyyy cok uzaksin sen bana :)). ben Kanton St. Gallen Buchsdanim :)
Fatos ben aksarayliyim canim , ilkokuldan bu yana isvicredeyim
ben samsunluyum :). aslinda direk karadenizliyim demeyi daha cok severim:). sende uzun zamandir burdasin desene bende 6 yasimdan beri burdayim. 24 yasindayim. yeni evliyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?