2009 Ekim Anneleri

elalı bende çok telaşlanmıştım ama doktor içimi ferahlattı doğrusu bugün
balığı kesinlikle tüketmeliyiz kızlar omega 3 birde ceviz yiyorum ben hergün 3-4 tane cevizdede varmış çünkü..

merhaba sayın kanguru arkidişlerim nasıl gidiyo bakalım bakıyormuyuz kendimize kokoş hamileler olmalıyız :) ki bebişlerimiz süslü olsun

merhaba arkadaslar , nasilsiniz ? ben dun gece ölüyorum sandim cok kotu bir gece gecirdim , biliyorsunuz bir coguna ragmen kendimi sansli buluyordum bulantim falan yoktu benim ama dun gece sabah 3 kadar istifar ettim beynim basim ve karnim o kadar agriyordu ki tamam dedim artik hersey bitti sanirim ayakta duramiyordum , cok kotuydu uyumusum ve kalktigimda artik kendimi iyi hissettim simdi basim agrimiyor bulantim da yok sukur of

naber gizem

valla bu cuma gününde iyice paspallamış durumdayım valla. kafa şişti. haftasonu temizlenmesi lazım beynimizin. :)

sen kaç haftalıksın 6 mı 8 mi .. tam okuyamıyorum da..gözler de mi bozuldu ne

:1rolleyes:

geçmiş olsun tatlım:CüvCüv:

Tesekkür ederim canim , benim göguslerimde agriyor sizliyor sütyen takamiyorum evde oyle sallan sallan geziyorum :))))))) zaten geceleri yatarken kimseye tavsiye etmem sakin sutyenle uyumayin eskiden beri bende aliskanliktir geceleri asla sutyenle uyumam ben simdi birde hamilelik iste gunduzleride evde boyleyim disari cikarken takiyorum , siz ne durumdasiniz ? bu konuda

ilkay geçmiş olsun canım çok şükür şimdi iyiymişsin belki yediğin bir şey falan dokunmuş olabilir canım mesela bende tavuk yiyince senin dediğin gib oluyorum yediğin birşeyi bebişin istemiyordur bence .

canim benim sagol , benim bulantim olmuyordu bende seviniyordum :)) avantajim var diye ama belki dedigin gibi bir sey dokundu canim sey istemisti cennet hurmasi diyorlar ya TUrkiye de esim ondan almis , ondan 3 tane yedim cok severim , ama migdem alt ust oldu iste sabah 3 kadar ustelik basim catliyordu gozlerim puslu goruyordu ayakta durasim yoktu esim beni yatirmis yazik , uyumusum oyle simdi iyiyim sukur insallah tekrarlamaz

ilkayyycim sen isvicrenin neresindensin?

ben samsunluyum :). aslinda direk karadenizliyim demeyi daha cok severim:). sende uzun zamandir burdasin desene bende 6 yasimdan beri burdayim. 24 yasindayim. yeni evliyim :)))

Yeni evlisin ne guzel ALLAH mutlu mesut etsin insallah , bebeginizide kucaginiza almayi saglikli bir sekilde ömür gecirmeyi nasip etsin , ben 29 yasindayim canim bu ikinci hamileligim ALLAH nasip ederse ikinci minigi bekliyoruz :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…