2009 Ekim Anneleri

kızlar herkese merhaba ben geldim şimdi geldik çok şükür bebeğimi gördüm kızlar yanlız dört gün geriden geliyormuş biraz küçük ama doktorum o kadar önemsemedi dualarınız için teşekkür ederim kızlar sizleri ve küçük meleklerinizi öpüyorum

Yeni evlisin ne guzel ALLAH mutlu mesut etsin insallah , bebeginizide kucaginiza almayi saglikli bir sekilde ömür gecirmeyi nasip etsin , ben 29 yasindayim canim bu ikinci hamileligim ALLAH nasip ederse ikinci minigi bekliyoruz :CüvCüv:

aminnn hepimize insallah. ay ne güzel ikinciyi beklemek. ilki kizmi erkekmi yasi kac? ben arayi pek acmak istemiyorum. RABBIM nasip ederse bebisim saglikla kucagima almayi nasip ederse bende ara birakmicam. söyle 1-1 bucuk sene felan. aralarinda pek yas farki olsun istemiyorum

gözünaydın fundacığım

Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

a.s.

Hosgeldin fundacim , gözün aydin olsun bebegini görmüssün bambaska bir duygu degilmi ? 4 gun geriden olup olmamasi önemli degil zaten 3.4 gun hata payi var en az döllenme asamasinda doktorlar bunu kesin bilemiyor ki zaten , ayin 16 sinda benimde ikinci randevum var bende 5 haftanin sonûnda gitmistim kalp atislarini dinlemestik , umarim hersey yolundadir 16 sinda tekrar gorecegiz insallah

kızlar göğüs ve karın çatlaması için bişeyler sürüyormuşsunuz, krem gibi falan.. benim görümceme hamileyken doktor ilaç önermiş ama sormadım adı ne diye?

ilk bebegim erkek oglum 6 yasinda , ama erken dogdu zaten ikincininde erken dogmasindan korkuyorum cunku % 25 % 50 risk tasiyorum yine ilk bebegimde hersey yolunda giderken hic bir sorunum yokken aniden erken dogum gerceklesti , bunun icin ikincide de risk oluyor hayirlisi olsun bakalim ALLAH zamaninda günün de dogmayi saglikli bir sekilde nasip etsin tüm bebeklerimize , benimkilerin arasinda 6 yas fark olacak ama sen 2.3 yasina gelince ikinciyi yap bence cunku ikiside birden buyumus olur :))kaydirigubbakcemile5

isviçredeki hatunlar benimde patronum isviçrede şirketi felan var ailesi hep orda habire gidip gelio bize bişiler getirio gördügüm kadarıyla çok yeşillik biryer evler felan çok şirn göller bol ama nufus yaşlı sanırım ve oldukça sıkıcı bi yermiş ölemi gerçekten

sağolun kızlar teşekkür ederim bebeğimi görmek ayrı bir duygu benim randevumda 23 de umarım bütün anneler hiç bir sorun yaşamadan doğumları gerçekleşir inşallah ayrıca önceki gebeliğin erken doğummuş geçmiş olsun canım umarım bunda allah tamamına erdirir kendine çok dikkat et moral herşeyden önemli biliyosun stresten uzak dur herşey gönlünce olsun

kızlar göğüs ve karın çatlaması için bişeyler sürüyormuşsunuz, krem gibi falan.. benim görümceme hamileyken doktor ilaç önermiş ama sormadım adı ne diye?

ay ay canim benimkaydirigubbakcemile2 ya henuz cok erken daha dogru durust karnimiz yok hafiften gobeklerimiz var , ve bir cogumuzun da dogal olarak rahim genislemesiyle bir^likte karinda sislik olusuyor bu hemen karnin genislemesi buyumesi anlamini tasiyomuyor ben mesela eski pantolanlarimi giyemiyorum suan , ama 4 aydan itibaren yavas yavas bebek yaglari veya doktorun onerecegi kremlerden kullanabiliriz birde ten olayi önemli eger cildiniz kuru ise catlaklar daha derin ve belirgin oluyor buna dikkat edin esnek yapili ciltlerde fazla olmuyor hayirlisi olsun o gune gelelimde bakaruiz caresine kaydirigubbakcemile5

ilkaycım geçmiş olsun, heralde yediğin bişey dokundu, midelerimiz o kadar hassaski artık eskisi gibi herşeyi kabul etmiyo ve tepki veriyo...

bende eve gider gitmez sütyeni atıyorum. ben 85 takardım 90 beden oldum-tatlicadiarzu- onuda telli almıştım, ama telleri çok sıkmaya başladı telsiz alacağım...

hihoyyythihoyyythihoyyyt bakk biz sana demedikmi görceksin bebeğini diyeeekaydirigubbakcemile3
çok sevindim cnm, gözün aydın

:)))))))) evet çok yesillik bir dogaya sahip isvicre bir cok gölü var , kendine has özellikleri olan bir ülke isvicre dogasi cok guzeldir yasam kalitesi duzeni avrupa ülkeleri icerisinden tek ülkedir , zaten 7 bucuk milyon nufusu var canim istanbulun yarisi kadar ama yerlesim alani büyük oyle beton yigini olan bir ülke degil , yasli nufus evet biraz yaslilar ama bunu yuzde ye dokemeyiz oranti asagi yukari ayni genc orta yas vs..sakin bir yasam tarzi olan bir ulke ben bir cok ülkeyi gezdim ayrica avrupa ülkelerini gezdim meslek icabi fakat isvicre kadar guzel bir ülke daha göremedim , TüKIYEM haric elbet benim vatanim cennet asla hic bir ulkeyle Türkiye kiyaslanamaz , umarim yasam kosullari ilerde daha güzel olur vatanimda bizlerde tekrar döneriz :teytey:

yarın benim için de dua edermisiniz arkadaşlar.inşallah pazartesi günü iyi haberlerle dönerim aranıza ..:Saruboceq:

hoşçakalın, kendinize dikkat edin..
a.s.

Tesekkür ederim ela , sanirim dedigin gibi oldu . :)) bu arada yavas yavas tatlim ya sen 9 aya gelene kadar kac beden olacaksin :)) piyasadan bulamazssin artik buyuk beden sutyen sakaaaa sende benim gibi sallaan sallaaaan gez :)) rahat oluyor hic olmazssa umarim sarkmaz cok fena bir durum kaydirigubbakcemile3

:))) bide baya soguk sanırım patronum kışın bile odasında soguk klima açar soguga bayılır siz alışmışınızdır tabi:)

yarın benim için de dua edermisiniz arkadaşlar.inşallah pazartesi günü iyi haberlerle dönerim aranıza ..:Saruboceq:

a.s.

yarin doktora mi gidiyorsun canim ? eger bebek icinse insallah guzel haberlerle donersin umarim hersey yolundadir git bak gel endiselenme , hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim , sende minigini gör bakalim kendine dikkat et görüsürüz canim kaydirigubbakcemile5

a.s.

dualarımız seninle yoncacım, hayırlı haberlerle gel...
Allah yolunu açık etsin:Saruboceq:

ayyy sormaa ortalıkta 2 adet meme olarak dolaşırım artık:roflol:
yaa çok büyümesinler ve sarkmasınlar istemem ölee:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…