ayy fatoş burdaymış ve sen ona sormuşsun ilkay
ben de muhabbetin arasına daldım :)
Yeni evlisin ne guzel ALLAH mutlu mesut etsin insallah , bebeginizide kucaginiza almayi saglikli bir sekilde ömür gecirmeyi nasip etsin , ben 29 yasindayim canim bu ikinci hamileligim ALLAH nasip ederse ikinci minigi bekliyoruz :CüvCüv:
aminnn hepimize insallah. ay ne güzel ikinciyi beklemek. ilki kizmi erkekmi yasi kac? ben arayi pek acmak istemiyorum. RABBIM nasip ederse bebisim saglikla kucagima almayi nasip ederse bende ara birakmicam. söyle 1-1 bucuk sene felan. aralarinda pek yas farki olsun istemiyorum
Hosgeldin fundacim , gözün aydin olsun bebegini görmüssün bambaska bir duygu degilmi ? 4 gun geriden olup olmamasi önemli degil zaten 3.4 gun hata payi var en az döllenme asamasinda doktorlar bunu kesin bilemiyor ki zaten , ayin 16 sinda benimde ikinci randevum var bende 5 haftanin sonûnda gitmistim kalp atislarini dinlemestik , umarim hersey yolundadir 16 sinda tekrar gorecegiz insallah
kızlar göğüs ve karın çatlaması için bişeyler sürüyormuşsunuz, krem gibi falan.. benim görümceme hamileyken doktor ilaç önermiş ama sormadım adı ne diye?
merhaba arkadaslar , nasilsiniz ? ben dun gece ölüyorum sandim cok kotu bir gece gecirdim , biliyorsunuz bir coguna ragmen kendimi sansli buluyordum bulantim falan yoktu benim ama dun gece sabah 3 kadar istifar ettim beynim basim ve karnim o kadar agriyordu ki tamam dedim artik hersey bitti sanirim ayakta duramiyordum , cok kotuydu uyumusum ve kalktigimda artik kendimi iyi hissettim simdi basim agrimiyor bulantim da yok sukur of
Tesekkür ederim canim , benim göguslerimde agriyor sizliyor sütyen takamiyorum evde oyle sallan sallan geziyorum :))))))) zaten geceleri yatarken kimseye tavsiye etmem sakin sutyenle uyumayin eskiden beri bende aliskanliktir geceleri asla sutyenle uyumam ben simdi birde hamilelik iste gunduzleride evde boyleyim disari cikarken takiyorum , siz ne durumdasiniz ? bu konuda
kızlar herkese merhaba ben geldim şimdi geldik çok şükür bebeğimi gördüm kızlar yanlız dört gün geriden geliyormuş biraz küçük ama doktorum o kadar önemsemedi dualarınız için teşekkür ederim kızlar sizleri ve küçük meleklerinizi öpüyorum
isviçredeki hatunlar benimde patronum isviçrede şirketi felan var ailesi hep orda habire gidip gelio bize bişiler getirio gördügüm kadarıyla çok yeşillik biryer evler felan çok şirn göller bol ama nufus yaşlı sanırım ve oldukça sıkıcı bi yermiş ölemi gerçekten
yarın benim için de dua edermisiniz arkadaşlar.inşallah pazartesi günü iyi haberlerle dönerim aranıza ..:Saruboceq:
hoşçakalın, kendinize dikkat edin.. a.s.
yarın benim için de dua edermisiniz arkadaşlar.inşallah pazartesi günü iyi haberlerle dönerim aranıza ..:Saruboceq:
hoşçakalın, kendinize dikkat edin.. a.s.
Tesekkür ederim ela , sanirim dedigin gibi oldu . :)) bu arada yavas yavas tatlim ya sen 9 aya gelene kadar kac beden olacaksin :)) piyasadan bulamazssin artik buyuk beden sutyen sakaaaa sende benim gibi sallaan sallaaaan gez :)) rahat oluyor hic olmazssa umarim sarkmaz cok fena bir durum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?