:))) bide baya soguk sanırım patronum kışın bile odasında soguk klima açar soguga bayılır siz alışmışınızdır tabi:)
şekerler yaaa bu mide bulantısı mahvetti beni elma ile ömür geçer mi yada zeytinle başka bişi yiyemiyom...
slm kısslar nasılsınız bugün...benim midem bugün biraz daha ii gibi şükürler olsun...sabah kötüydüm ama şimdi rahatım..aman nazar degmesin :)))diğer sayfalarda testlerden falan bahsetmişsiniz.ne zaman yapılıyor bu ikili 3 lü testler tam olarak ????
a,selam canim hosgeldin , gecmis olsun , sen bari rahatlamissin guzel bir haber nazar degmesin canim , ikili test 11 ila 14 hafta arasinda oluyormus 3 lu test 16 20 hafta arasinda oluyormus canim , simdi birde 4 lu test cikmis sanirim 3 testin yerini alacakmis ayin 16 sinda ben doktoruma danisacagim artik bu 4 lu test neymis ne zaman yapilirmis en dogru bilgiyi doktorlar verecektir bizlere , insallah testlerden sorunsuz cikariz simdi endiselerimizden birisi bu
slm kısslar nasılsınız bugün...benim midem bugün biraz daha ii gibi şükürler olsun...sabah kötüydüm ama şimdi rahatım..aman nazar degmesin :)))diğer sayfalarda testlerden falan bahsetmişsiniz.ne zaman yapılıyor bu ikili 3 lü testler tam olarak ????
Arkadaslar folik asid kullanan varmi hala ? ben 6 hafta kullandim sonra elevit almaya baslayinca biraktim doktoruma da danismadim 16 sinda randevum var ama elevit icerisinde folik asid mevcut oldugu icin biraktim , ne kadar dogru yaptim bilmiyorum , sizler arasinda devam eden varmi ?
bu arada şimdi okudum gebelikte folic asit doktor önerisine göre8 yada 12. haftaya kadar kullanılıyo bebeğin omurilik gelişimi açısından hayati önemi var ama daha sonra elevitin içerdiği folik asit miktarı yeterli.
ben folik asiti hiç kullanmadım anne olmayı düşünmüyordum hamil kalınca elvite başladım eczacımın yönlendirmesiyle bide şimdi bulantıdan bişi yiymiyorum korkmaya başladım gelişemez fln diye:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?