slm kızlar bende az once dr dan geldim dusuk tehdidimiz hala devam ediyor ama bebiste buyumus saglıklı gozukuyo dedi dr amcasıhaftaya tekrar kontrol var kabızlık icin ilac verdi dua edin kızlar bana bebegim bırakmasın beni:Saruboceq:
görmedim..korkuyorum..
cicekcim teşekkürler ne güzel aydınlatmışsın bizi
yanlız benim merak ettiğim bişi var ben bukadar testlere karşıyım mecbur değiliz değilmi yani isteğe kalmış bişiymi bunlardan geçmek?
slm kızlar bende az once dr dan geldim dusuk tehdidimiz hala devam ediyor ama bebiste buyumus saglıklı gozukuyo dedi dr amcasıhaftaya tekrar kontrol var kabızlık icin ilac verdi dua edin kızlar bana bebegim bırakmasın beni:Saruboceq:
cicekcim teşekkürler ne güzel aydınlatmışsın bizi
yanlız benim merak ettiğim bişi var ben bukadar testlere karşıyım mecbur değiliz değilmi yani isteğe kalmış bişiymi bunlardan geçmek?
Ben seni anlayamadim canim :uhm: nasil olurda testlere karsiyim diyorsun ????? sen meslek psikolog olarak yaziyor simdi ben celiski duymaya basladim !... belli bilgilere senin daha yatkin ve daha bilincli olup pozitif düsünmen gerekmiyordu , sonuc itibariyle psikoljie okumak tibbin bir yarisi , ben acikcasi senden bizlere ruhsal anlamda destek olamani düsünüyordum aldigin egitim geregi , oysa sen test yaptirmak bile istemiyorsun ? ben cok sasirdim simdi korkun nedir ? paylasmak istermisin canim , bu testler ne kadar önemli bebegin gelisimi acisindan eger herhangi bir sorun varsa bunu önceden ögrenmek ona göre önlem almak tedavi görmek gerekiyor , ALLAH hepimize saglikli dogumlar nasip etsin tek dilegim bu ama bence senin düsüncen yanlis geldi bana doktoruna danis hayatim en dogru bilgiyi yine o verecektir :CüvCüv:
çiçek süpersin çoooookkk teşekkürler sen anlat nasıl beslenelim neler yapalım nelerden kaçalım spor dedin mesela ne tarz sporlar öneriyorsun bu evrede biraz daha anlata.s.a.s.:1hug::1hug::asigim: :asigim: :asigim: :asigim::asigim:
şekerler yaaa bu mide bulantısı mahvetti beni elma ile ömür geçer mi yada zeytinle başka bişi yiyemiyom...
çiçekçim sana öncelikle hayırlı doğumlar dilerim az kalmış artık
gerçekten çok güzel bilgilendiriyorsun canım teşekkürler bizi unutma arada gel bilgilendir bizi olurmu yerimseniben
Ben seni anlayamadim canim :uhm: nasil olurda testlere karsiyim diyorsun ????? sen meslek psikolog olarak yaziyor simdi ben celiski duymaya basladim !... belli bilgilere senin daha yatkin ve daha bilincli olup pozitif düsünmen gerekmiyordu , sonuc itibariyle psikoljie okumak tibbin bir yarisi , ben acikcasi senden bizlere ruhsal anlamda destek olamani düsünüyordum aldigin egitim geregi , oysa sen test yaptirmak bile istemiyorsun ? ben cok sasirdim simdi korkun nedir ? paylasmak istermisin canim , bu testler ne kadar önemli bebegin gelisimi acisindan eger herhangi bir sorun varsa bunu önceden ögrenmek ona göre önlem almak tedavi görmek gerekiyor , ALLAH hepimize saglikli dogumlar nasip etsin tek dilegim bu ama bence senin düsüncen yanlis geldi bana doktoruna danis hayatim en dogru bilgiyi yine o verecektir :CüvCüv:
kızlar bi de testlere karşı çıkmayın bizim nisan annelerinin içinde 19 haftalık bir anne adayımız vardı bu ayrıntılı ultrason sonucu bebekte anormali görüldü hastanede kurul toplandı anne çok zor bir karar vererek bebeğini aldırdı. bebek doğsaydı 3-5 yıl içinde kucağında ölecekti. bunun önüne geçilde tamam anne üzüldü ama 3-5 yaşında büyüttüğü evladının kucağında ölmesi kadar değil. o yüzden her test önemli lütfen testlerinizi yaptırın ilerde Allah korusun pişmanlık yaşamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?