insallah ters bise yoktur Allahim iyice paranoyak oldum ciktim hayirlisiyla su gunleri gecirseydik.bende bu ikili test konusnda emin degilim ama yaptircam heralde bakalim gittigimde dr sorcak buyuk ihtimalle istiyormusun diye.bugun cok fazla yurudum kasiklarim agrimaya basladi dinlenmem lazim.
tesekkurler cevap icin aybike_zehra:)
nutellacım rica ederim
bu arada kızlar ben doğum fotoğraflarına merak saldım varmı aranızda böyle bişi yaptırmak isteyn yoksa ben tekmiyim :)
Bence guzel bir ani olur burda olsa bende yaptirirdim ama sanmiyorum olsa bile cok pahalidir sanirim ama bence yaptir cok guzel kareler yakaliyorlar bu isin ustalari onlar ne de olsa.
Ben kadinlar klubunden cikmaz oldum herkes farkli yasiyor hamileligini kimisi bulantisiz kimisi bulantili istahlisi istahsizi acaba etkileniyormuyum diyorum okuduklarimdan ister istemez insan kendisini dusunuyor ya ben de boyleysem ya su ya bu diye diye paranoyak olmamak elde degil bazen girmesemmi diyorum sonra dayanamiyorum gene giriyorum
araştırıyorum şuan işin ehillerini yaklaşık 700 tl ye oluşuyormuş albüm v.s
resm ayrı bi düşkünlüğüm var düğün resimleri içinde pey araştırma yapmıştım şimdi sonuçtan çok memnunum
Kizlar hani canini bisey isterde yiyemesseniz elinizi nereye surerseniz bebekte leke kaliyordu ya neydi o bilen varmi
ben de mesela annemin cani cilek istemis sol kolumda cilek var mesela ama kasimismi dusunmusmu ne yapmissa annem hic sormamistim niye diye sadece cani cilek istemis onu bilirim
simdi canim turk yemekleri istiyorda lahmacun resmi falan cikmasin cocugumda :))) korktum hehehehe
Aynen bend esrekli burayi okuyorum dedigin gibi her okudugumuzu acaba banada olurmu endisesiyle okuyosun ve aklinin bi kosesine yerlestiriyosun maalesef.bende su ara tatildeyim ve cok fazla tkip etmeye basladim artik ruyalarima falan girmeye basladi okuduklarim sanirim bundan sonra daha seyrek girmek benim icin iyi olacak.tabi dayanabilirsem.benim hamilelikten oncede akintilarim olurdu ama iste hamile olduk ya herseye bise bulma bahanesiyle korkuyorum:)neyse hersey iyi olur insallah.seninde randevun haftaya dimi?ben en iyisi yemek yapayim gideyimde mutfaga aksama yiyecek bise yok:).
Aybike_zehra cim ben dogum fotolari hakkinda bi bilgim yok yani dogum fotosu derken dogduktan sonra bebisinin dimi?zellda nin dedigi gibi boyle seyler yapan yerler var ama daha onu hic dusunmedim daha bebisimi gormedim teyzesi.cok tesekkurler cevaplariniz icin. sevgilerr:)
Aynen bend esrekli burayi okuyorum dedigin gibi her okudugumuzu acaba banada olurmu endisesiyle okuyosun ve aklinin bi kosesine yerlestiriyosun maalesef.bende su ara tatildeyim ve cok fazla tkip etmeye basladim artik ruyalarima falan girmeye basladi okuduklarim sanirim bundan sonra daha seyrek girmek benim icin iyi olacak.tabi dayanabilirsem.benim hamilelikten oncede akintilarim olurdu ama iste hamile olduk ya herseye bise bulma bahanesiyle korkuyorum:)neyse hersey iyi olur insallah.seninde randevun haftaya dimi?ben en iyisi yemek yapayim gideyimde mutfaga aksama yiyecek bise yok:).
Aybike_zehra cim ben dogum fotolari hakkinda bi bilgim yok yani dogum fotosu derken dogduktan sonra bebisinin dimi?zellda nin dedigi gibi boyle seyler yapan yerler var ama daha onu hic dusunmedim daha bebisimi gormedim teyzesi.cok tesekkurler cevaplariniz icin. sevgilerr:)
kızlar gayet ii geçti doktor dediki daha küçük ultrason çok yüksek frekans verio bi zararı olur die dinletmicem dedi o yüzden bidaki gelişinize dinletcem dedi ama gördüm kalbinin nasıl attığını meleğimin balık ağzı gibi açılıp kapanıo çok güzeldi hiç kalkmak istemedim ya 15 gün sonra bidaki kontrolüm 6+1 olmuşum
kızlar gayet ii geçti doktor dediki daha küçük ultrason çok yüksek frekans verio bi zararı olur die dinletmicem dedi o yüzden bidaki gelişinize dinletcem dedi ama gördüm kalbinin nasıl attığını meleğimin balık ağzı gibi açılıp kapanıo çok güzeldi hiç kalkmak istemedim ya 15 gün sonra bidaki kontrolüm 6+1 olmuşum
Canim gozun aydin daris bizlerin basina cok sevindim:)
Ben yine geri dondum yemegimi yaptim geldim cok hizliyim dimi bi turlu kopamiyorum surdan buraya bakmasam baska siteye bakiyorum valla bagimlimi olduk ne?neyse hersey guzel olacak:))
Canim gozun aydin daris bizlerin basina cok sevindim:)
Ben yine geri dondum yemegimi yaptim geldim cok hizliyim dimi bi turlu kopamiyorum surdan buraya bakmasam baska siteye bakiyorum valla bagimlimi olduk ne?neyse hersey guzel olacak:))
Canim ancak yaziyorum kusura bakma. Ben floridadayim. Sen hangi eyalettesin? Burasi cok yogun bi sehir ya. heryer dolup tasiyor ve cok yasli var. emekli olunca herkes burda malum.
Ne yemek yaptin soyle bakiyim belki canim ister bende yaparim sabah kahvaltisiyla duruyorum birazda meyve yemistim
Arkadaslar moralim cok bozuk
28 subatta adet olmam gereken gunde kan degerim 506 idi, dun aksam yani 5+2 iken doktora gittim kan testi yaptı 536 cıktı yani dgerim hic artmamis.
cok kotu oldum.. doktor testi yenileyelim der. bugun tekrar baska bir hastanede yaptıracagım.. cok uzuldum kızlar 35 yasındayım belkide yasım itibariyle boyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?