2009 Ekim Anneleri

Ben kadinlar klubunden cikmaz oldum herkes farkli yasiyor hamileligini kimisi bulantisiz kimisi bulantili istahlisi istahsizi acaba etkileniyormuyum diyorum okuduklarimdan ister istemez insan kendisini dusunuyor ya ben de boyleysem ya su ya bu diye diye paranoyak olmamak elde degil bazen girmesemmi diyorum sonra dayanamiyorum gene giriyorum

nutellacım rica ederim
bu arada kızlar ben doğum fotoğraflarına merak saldım varmı aranızda böyle bişi yaptırmak isteyn yoksa ben tekmiyim :)

Bence guzel bir ani olur burda olsa bende yaptirirdim ama sanmiyorum olsa bile cok pahalidir sanirim ama bence yaptir cok guzel kareler yakaliyorlar bu isin ustalari onlar ne de olsa.

Bence guzel bir ani olur burda olsa bende yaptirirdim ama sanmiyorum olsa bile cok pahalidir sanirim ama bence yaptir cok guzel kareler yakaliyorlar bu isin ustalari onlar ne de olsa.

araştırıyorum şuan işin ehillerini yaklaşık 700 tl ye oluşuyormuş albüm v.s
resm ayrı bi düşkünlüğüm var düğün resimleri içinde pey araştırma yapmıştım şimdi sonuçtan çok memnunum

Kizlar hani canini bisey isterde yiyemesseniz elinizi nereye surerseniz bebekte leke kaliyordu ya neydi o bilen varmi

ben de mesela annemin cani cilek istemis sol kolumda cilek var mesela ama kasimismi dusunmusmu ne yapmissa annem hic sormamistim niye diye sadece cani cilek istemis onu bilirim

simdi canim turk yemekleri istiyorda lahmacun resmi falan cikmasin cocugumda :))) korktum hehehehe

Aynen bend esrekli burayi okuyorum dedigin gibi her okudugumuzu acaba banada olurmu endisesiyle okuyosun ve aklinin bi kosesine yerlestiriyosun maalesef.bende su ara tatildeyim ve cok fazla tkip etmeye basladim artik ruyalarima falan girmeye basladi okuduklarim sanirim bundan sonra daha seyrek girmek benim icin iyi olacak.tabi dayanabilirsem.benim hamilelikten oncede akintilarim olurdu ama iste hamile olduk ya herseye bise bulma bahanesiyle korkuyorum:)neyse hersey iyi olur insallah.seninde randevun haftaya dimi?ben en iyisi yemek yapayim gideyimde mutfaga aksama yiyecek bise yok:).

Aybike_zehra cim ben dogum fotolari hakkinda bi bilgim yok yani dogum fotosu derken dogduktan sonra bebisinin dimi?zellda nin dedigi gibi boyle seyler yapan yerler var ama daha onu hic dusunmedim daha bebisimi gormedim teyzesi.cok tesekkurler cevaplariniz icin. sevgilerr:)

Cok uygun bence hic dusunme guzel bir ani dedigim gibi hem gelenlere de gosterirsin sanatsal fotolar nede olsa farkli oluyorlar turkiyedeyken istanbulda bir bayan vardi guzel fotograflar cekiyordu anne / bebek babayla bebek cok hosuma gitmisti

hayır tatlım o şöle oluyo meslea birinin bahçesinde çilk böğürtlen v.s bişi gördün ve izinsiz aldın "çaldın" yani:jeyyar: on biyerini kaşırsan oranda fişlniyosu işte:)
benim teyzem hamileyken olmuştu bu oğlunun kolunda kocaman bi böğürtlen var böğürtlenler olmaya başladığı zaman kolunda daha bi canlanıyo görsenizcokacimcoook

Yok nutos ben de daha gormedim biliyorum senin 10 unda benim 12 sinde insallah hayirli haberlerle doneriz.Burasi bilgilendirici ben hic duymadigim seyleri okuyorum mesela kese gorunurmus once kalp atisi sonraymis etrafimda bir suru hamileler oldu kizkardeslerimde dahil ama hic bu konular yoktu bebek nasil gordunmu sagliklimi iyi sevindim iste bitti sanki bilmemek daha mi iyi ne en azindan insan kotu seyler dusunmuyor ya benim basima da gelirse diye ne bileyim iste

hadi canim sen yemegini yap yigenimiz beslensin su yemek olayi beni cok sinirlendiriyor yiyemiyorummmmm hala :a015: gorusuruz

Bak sen su annemin yaptigina fislemis beni demek haaa

tamam hirsizlik yok sahibine sorup alirim parasi neyse veririiz canim

Yok nutos ben de daha gormedim biliyorum senin 10 unda benim 12 sinde insallah hayirli haberlerle doneriz.Burasi bilgilendirici ben hic duymadigim seyleri okuyorum mesela kese gorunurmus once kalp atisi sonraymis etrafimda bir suru hamileler oldu kizkardeslerimde dahil ama hic bu konular yoktu bebek nasil gordunmu sagliklimi iyi sevindim iste bitti sanki bilmemek daha mi iyi ne en azindan insan kotu seyler dusunmuyor ya benim basima da gelirse diye ne bileyim iste

hadi canim sen yemegini yap yigenimiz beslensin su yemek olayi beni cok sinirlendiriyor yiyemiyorummmmm hala :a015: gorusuruz

kızlar gayet ii geçti doktor dediki daha küçük ultrason çok yüksek frekans verio bi zararı olur die dinletmicem dedi o yüzden bidaki gelişinize dinletcem dedi ama gördüm kalbinin nasıl attığını meleğimin balık ağzı gibi açılıp kapanıo çok güzeldi hiç kalkmak istemedim ya 15 gün sonra bidaki kontrolüm 6+1 olmuşum

Cok guzel haber sevindim canim endiselerin son buldu ne guzel darisi basimizaaa

Canim gozun aydin daris bizlerin basina cok sevindim:)

Ben yine geri dondum yemegimi yaptim geldim cok hizliyim dimi bi turlu kopamiyorum surdan buraya bakmasam baska siteye bakiyorum valla bagimlimi olduk ne?neyse hersey guzel olacak:))

canlarım benim dualarınızla beni çok mutlu ettiniz çok teşekkür ederim allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar ve hayırlı doğumlar nasip etsin aminnnnnnnn

Ben yine geri dondum yemegimi yaptim geldim cok hizliyim dimi bi turlu kopamiyorum surdan buraya bakmasam baska siteye bakiyorum valla bagimlimi olduk ne?neyse hersey guzel olacak:))

Ne yemek yaptin soyle bakiyim belki canim ister bende yaparim sabah kahvaltisiyla duruyorum birazda meyve yemistim

Canim ancak yaziyorum kusura bakma. Ben floridadayim. Sen hangi eyalettesin? Burasi cok yogun bi sehir ya. heryer dolup tasiyor ve cok yasli var. emekli olunca herkes burda malum.

Canim ancak yaziyorum kusura bakma. Ben floridadayim. Sen hangi eyalettesin? Burasi cok yogun bi sehir ya. heryer dolup tasiyor ve cok yasli var. emekli olunca herkes burda malum.

Merhaba canim olsun problem degil.ben New York tayim 3 senedir.burasi floridanin tam zitti inanilmaz soguk herzaman kar var.Bugun uzun sureden beri ilk defa hava sicakti.ne guzel sicak yerde yasiyorsun.Insallah iyi geciyordur hamileligin...benim ayni hayat devam ediyor randevuyu bekliyoruz:)gorusmek uzere...

Son düzenleme:
Ne yemek yaptin soyle bakiyim belki canim ister bende yaparim sabah kahvaltisiyla duruyorum birazda meyve yemistim

Valla karnibahar yaptim sirf sebze yiyeyim diye.pekde sevilmez karnibahar ama.ac kalmamaya dikkat et ben ac kaldigim an bulanti basliyor.ben doguma kadar baya bi kilo alacagim gorunuse bakilirsa

Arkadaslar moralim cok bozuk

28 subatta adet olmam gereken gunde kan degerim 506 idi, dun aksam yani 5+2 iken doktora gittim kan testi yaptı 536 cıktı yani dgerim hic artmamis.
cok kotu oldum.. doktor testi yenileyelim der. bugun tekrar baska bir hastanede yaptıracagım.. cok uzuldum kızlar 35 yasındayım belkide yasım itibariyle boyle oldu

bence de başka bir yerde tekrarlamalısın canım, bak benim de kızılayda yaptıdığım test sonucuna göre beta hcg değerim 48 saat sonunda 16 katına fırlamış görünüyordu, bu sonuç en iyi ihtimalle mol gebelik ya da kötüsü kanser işaretiydi, ben de çapanın karşısında gelişim labaratuvarında tekrarlattım testi, hiç alakası yokmuş o değerlerle, tamamen lab. hatasıymış meğerse!!! Yani lab. için de doktor için de aynı şey, mutlaka birkaç görüş almak lazım ve unutma tatlım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyelim, çünkü her zaman bunu bilebilmemizin imkanı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…