2009 Ekim Anneleri

Canım cok sagol gercektende hakkımızda hayırlısı
Allah nasip ettiyse elbette dogacak bu bebek.. Bugun tekrar test yaptırsam mı beklesem mi kararsızım

Allah nasip ettiyse elbette dogacak bu bebek.. Bugun tekrar test yaptırsam mı beklesem mi kararsızım

bugün yaptır testini, pazartesi bir daha yaptır, çünkü 48 saatte 1,5-2ye katlaması lazım.

bugün yaptır testini, pazartesi bir daha yaptır, çünkü 48 saatte 1,5-2ye katlaması lazım.

biliyormusun adet gunum gectikten sonra goguslerimin sismesi durdu, acımıyorlar.
herkes goguslerime dokunamıyorum damarlar falan cıktı der bende ise son bir haftadır o belirtiler kayboldu belkide gercekten bos gebelik

bijoux cok gecmiş olsun acil şifalar canım

çok teşekkür ederim canlarım :1hug:, iyileştim sayılır. öksürük kaldı bi tek

kizlar midem cok berbat hala yaa sabahlari ve oglenleri cok fena oluyorum midemde biseyler kayniyor resmen...

canım bana doktor mide yanmam için gaviscon şurup vermişti. baya da işe yaradı. denedin mi sen? ya da doktoruna söyledin mi? çok kötü bi durum ya mide kaynaması -tatlicadiarzu-

canım bence de bugün yaptır test
allah yardımcın olsun

biliyormusun adet gunum gectikten sonra goguslerimin sismesi durdu, acımıyorlar.
herkes goguslerime dokunamıyorum damarlar falan cıktı der bende ise son bir haftadır o belirtiler kayboldu belkide gercekten bos gebelik

tamam da bu meretler de sürekli büyümüyor herhalde, o zaman memişlerin göbeğimiz kadar olması gerekirdi sonunda:jeyyar:

benim bildiğim kadarıyla ultrasonda bebeği görsen bile böyle bir test sonucu varsa elinde, bunu tekrarlaman gereğidir, beklesen ne ki, için içini yiyecek! bakarsın ilk testin yanlıştır, bu son yaptıracaklarınla hepsini kontrol etmş olursun hem. Unutma önemli olan 48 saat içinde ne kadar artacağı, boş gebelikte artış olmaz zaten, hem öyleyse bile-ki inşallah değildir- bunu da bir an önce öğrenmen gerek.

Dun aksam saat 21 de yaptırmıstım bugun saat kaçta yaptırsam acaba?

bence dünkü kıstas alma, zaten mutlaka başka bir yerde yaptır. bugün yaptırırsan 48 saat sonrası pazartesiye gelir, zaten aynı gün veriyorlar. Mümkünse sabahtan yaptır, aç tok farketmez, kızılayda sakın yaptırma, benimkini yanlış verdiler. Ben gelişim Lab.'ı tavsiye ederim. 48tl. ödedim bir kaç hafta önce. ssk geçiyor mu bilmiyorum, bu ssksız fiyatı. internetten bakarsan hem anadolu hem avrupa yakasında şubeleri var, Mutlaka ama mutlaka güveneceğin bir yerde yaptır ki hiç şüphe kırıntısı kalmasın.

tamam canım cok sagol bugun bir yerde tekrar yaptıracagım.
Artık sonuc ne cıkarsa cıksın hayırlısı olsun diyecegim
Allah saglıgımızı sıhhatimizi eksiltmesin
cok genc degilim ama insallah Allah tekrar nasip eder eger bir sorun varsa

canlarım benim dualarınızla beni çok mutlu ettiniz çok teşekkür ederim allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar ve hayırlı doğumlar nasip etsin aminnnnnnnn

Sağol Canım, hepimizin inş. sağlıklı sıhhatlı bebeklerimiz olur.:CüvCüv:

günaydın kızlar nasılsınız ben gecen hafta doktora gittim 5+3 dü haftaya tekrar gidicem keseyi gördük ama kalp atışlarını duymadık doktor bebeğide göremedi küçük daha dedi bi sorun yoktur dime kötü şeyler düşünmek istemiyorum dün bi yazı okudum 5 hafta bebek görülmeye bilirmiş bugün 6+7 olduk bebişimle inş herşeyin hayırlısı olur

günaydınlar yurdumun en güzel anne adayları nasılsınız bugün bakalım ben ve bebişim bugün çok iyiyiz Allahıma şükür umarım sizlerde iyisinizdirhihoyyyt

canım hiç üzülme bebeğin küçüktür o yüzden göremedin bende aynı sorunu yaşadım allaha şükür dün gördüm bebeğimi ve kalp atışlarını duydum 6+6 günlük . ben 6+2 de bile göremedim çok üzülmüştüm ama dün gördüm bebeğimi merak etme bebeğinide üzme a.s.

kızlar günaydın iyi hafta sonları bugün ekim anneli için güzel geçen bir gün olsun inşallah hepinizi öpüyorum kızlar hepimiz için dua ediyorum inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız:Saruboceq:

AMİNNNNNNNNN... biz gezentiler ancak gördük topiği.son adet dönemim 10 ocaktı 17 gibi görünüyo doğum ama belli mi olur ufaklıkların napçağı :)))

saol canım rahatlattın beni kalp atışlarını karnından bakıncamı duydu doktor bi dahaki cumartesi gidicez o zaman 7+7 olucaz inş ben bir an önce göbişler çıksın istiyorum sizde istiyomusunuz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

amiiiiiiin!!! benim bebişim daha doğmadan hırsız yakalattı bu sabaha karşı sengözlerimebaksanab. Şaka bir yana gecede 3 kere suya ve çişe kalkınca sokağımız bana emanet kaldı diyebilirim, yine ihtiyaç molasındaydım ki, cam patlatma sesi duydum, eyvah dedim bir arabayı soyuyorlar. Camdan bakınca ne göreyim, düzgün giyimli bir adam, karşımdaki beyaz eşyacının vitrinini patlatmış elinde de kocaman bir kaldırım taşı, yere bırakırken göz göze geldik, camı açtım ses çıkardım, 155 polis imdatı aradım, bir yandan da camdan bakıyorum, adam da soyamadı ya uyuz oldu,100m yürüyor bakıyorum tekrar geliyor, birkaç kere tekrarlanmıştı ki 2 ekip otosu dükkanın önünde hafifçe durakladı ve devam etti, bunu hırsız efendi de gördü tabi, ben de tekrar aradım polisi, adresi geçtiniz geri dönün diye, adamın eşgalini falan da verdim iyice. Sonra camı da,ışıkları kapadım,Baktım hırsız efendi pes ettiğimi düşünerek geliyor dükkanda yarım kalan işi bitirmeye,valla film gibi oldu kahraman Türk polisi işte o anda yeniden çıkageldi karşıki dükkana, ben de açtım camı memurlara seslendim, şu adam diye, Aldılar yaka paça.

Sabah bunları eşime anlattım, elin adamını başına sardıracaksın diye azar işittim, iyi mi Çok üzgünüm çoook

herkeselere günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi::CüvCüv:cokacimcoook

ahahah kiz sabah sabah cok güldüm ne macera yaasamissin ama :))))))))))))))))).

kizlar nasilsiniz bugün? bebislerimiz nasil? benim bebisim annesini hic yormuyor ne migde bulantisi var ne baska bisey :)). sadece fazla yiyince ögürüyorum. ve cikariyorum. ama bu bana hep olurdu. hamilelikten öncede ynai. sadece gögüslerim sis. ve karnim agriyor sanki adet olacakmis gibi yada afedersiniz sey olacakmis gibi.. bidahaki randevüm 16 martda bebisimi cok özledim :)) resmine bakip bakip duruyorum bide ilk kalp atisini esim cameraya cekti sesini felan:)) onu izleyip duruyorum. 16 mart bana cok uzun geliyoooorrr. hemen gecsin su zamann

ALLAHIM bebeklerimizi saglikli kucagima almayi nasip eder insallah. gecenlerde rüyamda ne görsem iyi. hani kadinlarda 4. ayindami ne bi cizgi cikarya? linea negrami derler kahverengi gene. bende 6-7. haftada cikmis güya ve göbek deligimden asagiya kadar kapkalin bi cizgi kahverengi. esime diyorumki rüyamda "hayatim bak simdiden cikti o cizgi".

Inanin RABBIM nasip ederse, kucagima alacagim o günü düsündükce sevincten deli oluyorum. kollarimda kücücük bebegim esimle benim sevgi meyvamiz:) canimiz kanimiz yavrumuz. o kokusunu düsündükce.. ne mutlu ki bize RABBIM öyle güzel bir görev vermiski. bize ANNELIGI vermis. ne mutluki bize evlatlarimizi 9 ay boyunca icimizde canimizin icinde tasiyacaz.

bugün cokkkk güzel bir günnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…