bence de başka bir yerde tekrarlamalısın canım, bak benim de kızılayda yaptıdığım test sonucuna göre beta hcg değerim 48 saat sonunda 16 katına fırlamış görünüyordu, bu sonuç en iyi ihtimalle mol gebelik ya da kötüsü kanser işaretiydi, ben de çapanın karşısında gelişim labaratuvarında tekrarlattım testi, hiç alakası yokmuş o değerlerle, tamamen lab. hatasıymış meğerse!!! Yani lab. için de doktor için de aynı şey, mutlaka birkaç görüş almak lazım ve unutma tatlım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyelim, çünkü her zaman bunu bilebilmemizin imkanı olmuyor.
Canım cok sagol gercektende hakkımızda hayırlısı
Allah nasip ettiyse elbette dogacak bu bebek.. Bugun tekrar test yaptırsam mı beklesem mi kararsızım
bugün yaptır testini, pazartesi bir daha yaptır, çünkü 48 saatte 1,5-2ye katlaması lazım.
canim cok ama cok gecmis olsun! seni cok iyi anliyorum bir bucuk hafta önce aynen senin gibi olmustum anca kendime geldim desem yeridir. öksürmekten artik aynen cigerim parcalandi. ilk defa böyle fena olmustum hayatim boyunca böyle grip olmadim. bisey yiyemiyordum migdem kaziniyordu ama yemek istiyordum ama yiyemiyordum. öksürdükce sanki böyle beynim firlicakmis gibi oluyordu. basim agriyordu gözlerim agriyordu.. cok fena. umarin tez zamanda hemen iglesirsin canim. cok gecmis oslun :teselli:
bijoux cok gecmiş olsun acil şifalar canım
kizlar midem cok berbat hala yaa sabahlari ve oglenleri cok fena oluyorum midemde biseyler kayniyor resmen...
Canım cok sagol gercektende hakkımızda hayırlısı
Allah nasip ettiyse elbette dogacak bu bebek.. Bugun tekrar test yaptırsam mı beklesem mi kararsızım
biliyormusun adet gunum gectikten sonra goguslerimin sismesi durdu, acımıyorlar.
herkes goguslerime dokunamıyorum damarlar falan cıktı der bende ise son bir haftadır o belirtiler kayboldu belkide gercekten bos gebelik
bence dünkü kıstas alma, zaten mutlaka başka bir yerde yaptır. bugün yaptırırsan 48 saat sonrası pazartesiye gelir, zaten aynı gün veriyorlar. Mümkünse sabahtan yaptır, aç tok farketmez, kızılayda sakın yaptırma, benimkini yanlış verdiler. Ben gelişim Lab.'ı tavsiye ederim. 48tl. ödedim bir kaç hafta önce. ssk geçiyor mu bilmiyorum, bu ssksız fiyatı. internetten bakarsan hem anadolu hem avrupa yakasında şubeleri var, Mutlaka ama mutlaka güveneceğin bir yerde yaptır ki hiç şüphe kırıntısı kalmasın.
canlarım benim dualarınızla beni çok mutlu ettiniz çok teşekkür ederim allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar ve hayırlı doğumlar nasip etsin aminnnnnnnn
günaydın kızlar nasılsınız ben gecen hafta doktora gittim 5+3 dü haftaya tekrar gidicem keseyi gördük ama kalp atışlarını duymadık doktor bebeğide göremedi küçük daha dedi bi sorun yoktur dime kötü şeyler düşünmek istemiyorum dün bi yazı okudum 5 hafta bebek görülmeye bilirmiş bugün 6+7 olduk bebişimle inş herşeyin hayırlısı olur
canım hiç üzülme bebeğin küçüktür o yüzden göremedin bende aynı sorunu yaşadım allaha şükür dün gördüm bebeğimi ve kalp atışlarını duydum 6+6 günlük . ben 6+2 de bile göremedim çok üzülmüştüm ama dün gördüm bebeğimi merak etme bebeğinide üzme a.s.
kızlar günaydın iyi hafta sonları bugün ekim anneli için güzel geçen bir gün olsun inşallah hepinizi öpüyorum kızlar hepimiz için dua ediyorum inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız:Saruboceq:
amiiiiiiin!!! benim bebişim daha doğmadan hırsız yakalattı bu sabaha karşı sengözlerimebaksanab. Şaka bir yana gecede 3 kere suya ve çişe kalkınca sokağımız bana emanet kaldı diyebilirim, yine ihtiyaç molasındaydım ki, cam patlatma sesi duydum, eyvah dedim bir arabayı soyuyorlar. Camdan bakınca ne göreyim, düzgün giyimli bir adam, karşımdaki beyaz eşyacının vitrinini patlatmış elinde de kocaman bir kaldırım taşı, yere bırakırken göz göze geldik, camı açtım ses çıkardım, 155 polis imdatı aradım, bir yandan da camdan bakıyorum, adam da soyamadı ya uyuz oldu,100m yürüyor bakıyorum tekrar geliyor, birkaç kere tekrarlanmıştı ki 2 ekip otosu dükkanın önünde hafifçe durakladı ve devam etti, bunu hırsız efendi de gördü tabi, ben de tekrar aradım polisi, adresi geçtiniz geri dönün diye, adamın eşgalini falan da verdim iyice. Sonra camı da,ışıkları kapadım,Baktım hırsız efendi pes ettiğimi düşünerek geliyor dükkanda yarım kalan işi bitirmeye,valla film gibi oldu kahraman Türk polisi işte o anda yeniden çıkageldi karşıki dükkana, ben de açtım camı memurlara seslendim, şu adam diye, Aldılar yaka paça.
Sabah bunları eşime anlattım, elin adamını başına sardıracaksın diye azar işittim, iyi mi Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?