2009 Ekim Anneleri

canım ya sen iyisin biz en son 5 martta gittik, bir sonraki randevuyu 10 nisana verdi, 2li testi ve tiroid testini o zaman yapacakmış, kalbi düzgün atıyor nasolsa 1 ay rahat ver şu çocuğa dedi. İlk trimester tamamlanınca kafası kemiği herbişeyi minyatür de olsa ortaya çıkacakmış bizimkinin, kız diye başladık şimdi de erkek gibi geliyor, ikisi de uyar valla, sadece çok merak ediyorum. 2-2,5 ay sonra cinsiyet belli olacak, hayırlısı olsun:Saruboceq:

canım bende dün doktora gittim 6+1 olmuşum doktora göre ve bebeği görmedik sadece kalp atışını gördük duymaıdk bile bide yolk saçı gördük doktor erken dedi 15 gün sonraya randevu verdi o zaman hem bebeği görürüz hemde kalp atışını dinletirim dedi merak etme yani erken olduğu için göremiyoruz

bide kızlar kaçıncı haftalarınızda kan testleri filan yapıldı size bana daha test mest vermediler 6+1 oldum belki bidakine verirler öle dedi hemşiresi

gönül istiyorki hergün büyümesini biyerden iizleyebilsek :)). doktorum bana 12. haftamda yapacakmis kan testlerini. hemen hemen o zamanlar yapiyorlar sanirim. niye yalan diyim cok heycanliyim. her gidisimde kalbim duracakmis gibi oluyor :asigim:
bende cok ama cok merak ediyorum cinsiyetini. hic farketmez ne olursa olsun yavrum ama iste insan merak ediyor. ben bebek odalarina felan bakarken cok hosuma gidiyor. isimlere bakarken. yada ne bilim sac tokalarimi yoksa böyle kücük kücük kravatlarmi :))))))). cadiiii dünyalar güzeliii kizimmm diyemiii yakisikli oglusummm diyemi sevecemmm. cok güzel bir duyguu cokkk

süper ya seninki şimdiden hafiyeliğe soyunmuş klava:

canım ben kan testlerimi 6.haftada kendim yaptırdım, ama tamamen işgüzarlıktan, hiçbir doktor bana kalkıp da test yaptır demedi, kaldı ki 4. doktorumdayım şu anda ve bu 4 doktorun hemfikir olduğu konu eğer bebek kese içinde görülüyorsa kalbi de atıyorsa testler anca ilk 3 ayın sonunda şart, down sendromu falan var mı diye, ha söylemeyi unuttum, planlı hamilelerde hamile kalmadan önce kızamıkçık,toksoplazma, uçuk vs. testleri yapıyorlar, ben yaptırdım, bir de aynı dönemde smear testi yaptırdım.

Niye pimpirikliyim, çünkü ilk bebiş 8 haftalıkken karnımda öldü ve araştırılmadı, araştırmak işe yaramazmış!!! Her hamilelik çoğu zaman bir öncekinden bağımsız olurmuş.

Ben internette okuduğum her testi yaptırdım bir de öyle bilinçsizdim ki hepsi için aynı günde kan vermek yerine ard arda günlerde verince kollarım uyuşturucu bağımlılarınınkine döndü, 1 hafta yeşil mor dolaştım, Şimdi götürdüğüm doktorlar aaa hiç de gerek yoktu diyor.. Diyeceğim o ki teşhis edilmiş bir hastalığınız yoksa vücudu iğne ve ilaç bombardımanına tutmamak lazımmış, Hatta son gittiğim doktor sadece folbiol alacaksın progestanı, coraspini eleviti bile alman gereksiz dedi, sonrasında elevite başlayacakmışım, ama ben dayanamıyorum içiyorum , sabit fikirli insan modeli olarak.

Merhab güzel annelerrrr...

Yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin gün geçtikçe artıyoruz ekim ayında nüfus patlaması olucak galiba :teytey::teytey:

Ya kızlar zeyno55 den hala ses yok inşallah kötü birşey yoktur yaa 2 gün geçti üstündenn ben kullanıcı panelinede yazdım girer girmez görsün diye ama meraklandımm yaniii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Fundacım sen napıyosun nasıl gidiyor problemlerin vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam iyimisin şimdi , son zamanlarda işlerim çok yoğun düzenli giremiyorum araları kaçırıyorum kusura bakma tatlım.

38 = nurefsann.....................10 ocak...............17 ekim
39 = kayaemel ....................10 ocak .............17 ekim ................49 -----------Ankara
40 = çitos2903 ...................10 ocak ..............17 ekim
41 = yonca76 .....................10 ocak ............. 17 ekim ................78

KIZLAR 4 ÜMÜZÜNDE HAMİLELİKLERİ AYNI DÖNEMDE BAĞLANTIMIZ KOPARTMAYALIM NE DURUMDASINIZ, HABERLEŞELİM BOL BOL.

canım ben tedaviyle olduğum için en kötü ihtimalle 6-7 ay önceki testlerim vardı doktorumun elinde belkide o yüzden yapmadılar şimdi anladım haklısın o benim aklıma hiç gelmedi ya sürekli evde dinlenme modunda olduğum için artık sağlıklı ve mantıklı düşünemiyorum eşim ailelerimiz kesinlikle kımıldamayı bile yasakladı doktor normal hayatına dön dio gelde anlat bunlara dikiş kursuna gidiodum ona bile izin vermiolar orda çok rahatlıyodum neyse şu 3 ayı bi atlatımde yemek dışında bişi yapmak ysak bana evde herşey hemde banyo bile tek başıma yapamıyorum biraz fazla biliyorum ama napalım baba çok panik :)

canim bosver bol bol dinlen ne güzel iste. bebegini kucagina alinca ( az kaldin oglusunu yaziyordum :)))))))))))) ) sonralarda daha uyuyamiyacaksin :)) dinlenemiyeceksin. herkes diyo bana ben biraz kipir kipirim duramiyorum yerimde. migdem felan bulanmiyor. aksamlari 9-10 gibi gözlerim kapanmaya basliyor ama o zamana kadar cok enerji doluyum.. temizlik olsun iis olsun gezmek olsun. herkes diyo yatda dinlen kalkma cocuk dogduktan sonra daha dinlenemiceksin diye. halamin kizi sabahlara kadar bebegi beklerdi anca o zamanlari uyurdu. Kuzenim ruh gibiydi bütün gün :)). bosver tadini cikar!

walla herkes oğlun dio ağzımdan çıktı dio geçen gün sigorta şirketini aradım özel sigorta doğum teminatı için olmuyomuş hamile kalmadan önce yaptırmanız gerekiodu o zaman oğlunuzda dedi kaldı adam allah söyletti heralde dedi nasıl güldüm aslında o kadar büyük hata yaptımki ama hiç aklımıza gelmedi özel sigorta tedavi bütün zamanımızı ve aklımızı aldı bizim halbuki yaptırmış olsaydım bütün muayene tahlil doğum herşeyi karşıolardı o zaman istediğim yerde olurdu doğum şimdi mecbur araştırcaz alman hastanesi çok pahalı orda yapamam

kizlar ton baligi yemek bisey yaparmi? iyimi degilmi?

deniz dibinde yaşayan balıklar ağır metaller içerdiği için tavsiye edilmiyor tatlım, ton balığı, köpekbalığı, mezgit, tüm yassı balıklar vs. bu gruba dahil, bunları hamilelik sonrasına ertelemekte fayda var

benimde sat 10 ocak :)

kizlar söyle bisey yapalim mi acaba anjelikten rica etsek? listede yaziyora hepimizin isimleri ve dogum tarihleri diye? onlarin yaninada annelerimizin icine dogan cinsiyeti yazsak? eglenceli olur diye düsünüyorum. benim icime mesela kiz doguyor :). ne dersiniz? yada cok seymi istedim

slm kızlaarr nabersiniz...ben daha 1 saat önce kalktım ((yani yataktan kalkmak istemedim kahvaltı yapacam diye işkence gibi yaaa..midem yine cok fena..kaynıyor paso ama cıkaramıyorum..sizlerin nasıl.????

selduş ben 11 gibi uyandım ama hala bişi yiymedim feci bulanıyorum yinee

bu arada fatoş hoş bi fikir olmuş görmüş oluruz ne kadar doğru bu "içim doğuyor" mselesi:)
bend kız hissediyorum

bence anjelicten listeyi biz devralsak yapmak isteyen gönüllü biri aktif değil en azından listede hep güncel olur arada bir yayınlarız kim var kim yok öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…