günaydın kızlar nasılsınız ben gecen hafta doktora gittim 5+3 dü haftaya tekrar gidicem keseyi gördük ama kalp atışlarını duymadık doktor bebeğide göremedi küçük daha dedi bi sorun yoktur dime kötü şeyler düşünmek istemiyorum dün bi yazı okudum 5 hafta bebek görülmeye bilirmiş bugün 6+7 olduk bebişimle inş herşeyin hayırlısı olur
canım ya sen iyisin biz en son 5 martta gittik, bir sonraki randevuyu 10 nisana verdi, 2li testi ve tiroid testini o zaman yapacakmış, kalbi düzgün atıyor nasolsa 1 ay rahat ver şu çocuğa dedi. İlk trimester tamamlanınca kafası kemiği herbişeyi minyatür de olsa ortaya çıkacakmış bizimkinin, kız diye başladık şimdi de erkek gibi geliyor, ikisi de uyar valla, sadece çok merak ediyorum. 2-2,5 ay sonra cinsiyet belli olacak, hayırlısı olsun:Saruboceq:
amiiiiiiin!!! benim bebişim daha doğmadan hırsız yakalattı bu sabaha karşı sengözlerimebaksanab. Şaka bir yana gecede 3 kere suya ve çişe kalkınca sokağımız bana emanet kaldı diyebilirim, yine ihtiyaç molasındaydım ki, cam patlatma sesi duydum, eyvah dedim bir arabayı soyuyorlar. Camdan bakınca ne göreyim, düzgün giyimli bir adam, karşımdaki beyaz eşyacının vitrinini patlatmış elinde de kocaman bir kaldırım taşı, yere bırakırken göz göze geldik, camı açtım ses çıkardım, 155 polis imdatı aradım, bir yandan da camdan bakıyorum, adam da soyamadı ya uyuz oldu,100m yürüyor bakıyorum tekrar geliyor, birkaç kere tekrarlanmıştı ki 2 ekip otosu dükkanın önünde hafifçe durakladı ve devam etti, bunu hırsız efendi de gördü tabi, ben de tekrar aradım polisi, adresi geçtiniz geri dönün diye, adamın eşgalini falan da verdim iyice. Sonra camı da,ışıkları kapadım,Baktım hırsız efendi pes ettiğimi düşünerek geliyor dükkanda yarım kalan işi bitirmeye,valla film gibi oldu kahraman Türk polisi işte o anda yeniden çıkageldi karşıki dükkana, ben de açtım camı memurlara seslendim, şu adam diye, Aldılar yaka paça.
Sabah bunları eşime anlattım, elin adamını başına sardıracaksın diye azar işittim, iyi mi Çok üzgünüm çoook
canım bende dün doktora gittim 6+1 olmuşum doktora göre ve bebeği görmedik sadece kalp atışını gördük duymaıdk bile bide yolk saçı gördük doktor erken dedi 15 gün sonraya randevu verdi o zaman hem bebeği görürüz hemde kalp atışını dinletirim dedi merak etme yani erken olduğu için göremiyoruz
bide kızlar kaçıncı haftalarınızda kan testleri filan yapıldı size bana daha test mest vermediler 6+1 oldum belki bidakine verirler öle dedi hemşiresi
canım ben kan testlerimi 6.haftada kendim yaptırdım, ama tamamen işgüzarlıktan, hiçbir doktor bana kalkıp da test yaptır demedi, kaldı ki 4. doktorumdayım şu anda ve bu 4 doktorun hemfikir olduğu konu eğer bebek kese içinde görülüyorsa kalbi de atıyorsa testler anca ilk 3 ayın sonunda şart, down sendromu falan var mı diye, ha söylemeyi unuttum, planlı hamilelerde hamile kalmadan önce kızamıkçık,toksoplazma, uçuk vs. testleri yapıyorlar, ben yaptırdım, bir de aynı dönemde smear testi yaptırdım.
Niye pimpirikliyim, çünkü ilk bebiş 8 haftalıkken karnımda öldü ve araştırılmadı, araştırmak işe yaramazmış!!! Her hamilelik çoğu zaman bir öncekinden bağımsız olurmuş.
Ben internette okuduğum her testi yaptırdım bir de öyle bilinçsizdim ki hepsi için aynı günde kan vermek yerine ard arda günlerde verince kollarım uyuşturucu bağımlılarınınkine döndü, 1 hafta yeşil mor dolaştım, Şimdi götürdüğüm doktorlar aaa hiç de gerek yoktu diyor.. Diyeceğim o ki teşhis edilmiş bir hastalığınız yoksa vücudu iğne ve ilaç bombardımanına tutmamak lazımmış, Hatta son gittiğim doktor sadece folbiol alacaksın progestanı, coraspini eleviti bile alman gereksiz dedi, sonrasında elevite başlayacakmışım, ama ben dayanamıyorum içiyorum , sabit fikirli insan modeli olarak.
canım ben tedaviyle olduğum için en kötü ihtimalle 6-7 ay önceki testlerim vardı doktorumun elinde belkide o yüzden yapmadılar şimdi anladım haklısın o benim aklıma hiç gelmedi ya sürekli evde dinlenme modunda olduğum için artık sağlıklı ve mantıklı düşünemiyorum eşim ailelerimiz kesinlikle kımıldamayı bile yasakladı doktor normal hayatına dön dio gelde anlat bunlara dikiş kursuna gidiodum ona bile izin vermiolar orda çok rahatlıyodum neyse şu 3 ayı bi atlatımde yemek dışında bişi yapmak ysak bana evde herşey hemde banyo bile tek başıma yapamıyorum biraz fazla biliyorum ama napalım baba çok panik :)
kizlar ton baligi yemek bisey yaparmi? iyimi degilmi?
38 = nurefsann.....................10 ocak...............17 ekim
39 = kayaemel ....................10 ocak .............17 ekim ................49 -----------Ankara
40 = çitos2903 ...................10 ocak ..............17 ekim
41 = yonca76 .....................10 ocak ............. 17 ekim ................78
KIZLAR 4 ÜMÜZÜNDE HAMİLELİKLERİ AYNI DÖNEMDE BAĞLANTIMIZ KOPARTMAYALIM NE DURUMDASINIZ, HABERLEŞELİM BOL BOL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?