2009 Ekim Anneleri

slm kızlaarr nabersiniz...ben daha 1 saat önce kalktım ((yani yataktan kalkmak istemedim kahvaltı yapacam diye işkence gibi yaaa..midem yine cok fena..kaynıyor paso ama cıkaramıyorum..sizlerin nasıl.????

slm kızlar. iyiyiz cnm sen nasılsın benimde normalde çok yanardı bidem bi sabah ilk defa yanmadı valla doktorum şurup yazdı ama henüz almadım bugün alıcam... sende doktoruna söyle yazar belki cnm...
dn biraz temizlikk yaptımmm felakett yoruldum valllaa belim çok ağrıdı yapmasakda olmuyor... bebişee bişey olmamıştır inş.. sonra kendime kızdım bu kaadar yordum diyeeeÇok üzgünüm çoook

Merhaba,

benim bulantilarim ve kusmalarim ayni devam ediyor. Meyve istiyor canim cok, ama yedikden 10 dk sonra gene cikartiyorum, meyve asiti cok dokunuyor miydeme. Zaten sürekli yaniyor agzima geliyor miyde suyu. Rennie surup iciyorum.

Siz bulanti icin hap kullaniyormusunuz. Ben hergün kullanmak zorunda kaliyorum.

ben de ilaç kullanıyorum ama kullanmak istemiyorum aslında..eylül annelerine sordum onların bir cogunda mide bulantıları geçmiş. umarım bizde de gecer..

ilk önce bulantısı olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun:1hug:
kızlar dün dr. gittim bebişimi gördümm daha öncede gitmişdim ama bebişim ozaman küçücükdü sadece kalp atışlarını görmüştüm ama şimdi hemen hemen oluşmuş ve çok sağlıklı gözüküyor..ve 9+1 gözüküyor...dr. ayın 20 si için randevu verdi ikili test ense burun kemiği ölçümü yapmak içinn...çabucak geçsin iki hafta.....:asigim:

canim cok sevindim ne güzel ne mutlu! seninle ayni duygulari insallah ayin 16 sinda paylasacagim. bebegim 9 haftalik oluyor. ne güzel bir duygudur. bi an önce gesinnn su zamannnnnnnnnnn offf ne zor randevü tarhini beklemek sanki gecmiyor zaman duruyorrr :CüvCüv::icecream: bu arada canim dondurma cekti :)))))

evet cnm süper birşeyyy....:asigim:ya benimde geçen gün cnm dondurma çekmişdi sağolsun eşim gelirken getirmiş...nsl mutlu oldum dondurmayı görünce....:roflolysaki her mevsim var ama gözümde acaip büyütmüşümm sanırım dondurmayı görünce atladım yaniii:roflol:

ne güzel ya çok sevindim canım benim bende dün doktordayım ama göremedim aynı senin gibi kalp atışını gördüm bebişi ve kalp atışı sesini bende 20sinde randevu var o zaman görcem 6+1 olmuşum çok güzel bişi dimi ya

merhaba arkadaslar nasilsiniz ?????? hihoyyyt hava cok guzel bugun ilkbahar havasi var gunesli insanin icini aciyor , fatossssss canim benimde randevum ayin 16 sinda insallah sabah , bu arada listeden bahsetmissin rrose sen yapsana listeyi guncellestiririz arada anjelik yapmis gitmis bir daha da ugramadi ustelik listedeki arkadaslarin cogunu göremez olduk yeni liste yapalim sen yapmassan ben yaparim bir ara

:dance::dance::dance::dance::dance:merhabalar arkadaşlar; benim bebişte 16 ekimde gelecek Allah nasip ederse.

cnmm ne güzel çok mutlu oldum senin adınaaa..:asigim:randevu tarihlarimizde aynı gidio buaradayerimseniben

cnm ben çok iimmmmcnm bu liste konusunda biz birşeyler yapmaya çalıştık ama olmuo...yani topik açılmış...ya başka topik açmak gerekli bu iptal olmalı yada böle gitmeliiiii:1rolleyes:
:dance::dance::dance::dance::dance:merhabalar arkadaşlar; benim bebişte 16 ekimde gelecek Allah nasip ederse.

cnm hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi:asigim:

Son düzenleme:

Ne guzel bebegini görmussun canim , mercimekten fasulye ye dönmüs mü ayyy simdi nerdeyse tum organlari olusmustur , umarim ikili testlerimiz ve diger tum testlerimiz guzel ve temiz cikar ALLAH izni ile iki hafta ilk sen yaptirmis olacaksin bu testleri sanirim canim , benimde randevum ayin 16 sinda 10 haftada olacagiz ama doktorlara gore 11 hafta oluyor bakalim bizimki ne zaman olacak kaydirigubbakcemile5

evet cnm fasulye olmuşş....hatta fasulyeden büyükk bilemyerimseniben
şu ikili üçlü testide hayırlısıyla bi atlatalım başka bişey istemiommmm

lalllll sen yeni bir sayfa ac , muhtemel dogum gunu , kilo , cinsiyet tahmini veya cinsiyet , ve son adet gunu sat , tek sayfa halinde yap , simdi daginik olmus arkadaslar isim icin ayri kilo icin ayri topikler acmis olmamis sanirim hepsi bir arada olursa iyi olur

herkese selamün hellooooooooooooooo bugün cok göselll bir gün hava harikaaaaaaaaa! birazdan askuuum beni almaya gelecek isden donduyma yemeye gidecez :CüvCüv: bebisim donduyma istiyo galiba :)). eskiden cikolatali felan isterdim simdi böyle meyveli gene istiyorum. ahanda konustukca agzim sulaniyor. valla ben bilsem nasil yapiliyor listeyi yapardim. ama ben yeniyim pek bilmiyorum nasil oluyor. tek konu acmasini biliyorum bide yorum yazmayi :)))))))))))))). evett bayanlarr son 5dakikammm herkese mutlu huzurlu saglikliii hafta sonlarii bebislerinizleee. herkeslerii cok ama cokkk öpüyorum ve iyiki varsinizzzzzzz diyorumm. görüsmek üzereee bebislerimize iyi bakalimm yormiyalim kendimiziii mucuxxxxxxx

:)))))) afiyet olsun gule gule canim evet hava cok guzel bugun sende cik biraz degerlendir :) kendine dikkat et gorusuruz kaydirigubbakcemile5

selam kizlar nasilsiniz???ne var ne yok????

a,selam canim hosgeldin , ben iyiyim geceleri haric gunduzleri iyiyim :))))) son iki gecedir istifar ede ede bir hal oldum da , önceleri bu durum söz konusu bile degildi bende sansliyim diyordum ama iki gecedir kotu oldum , insallah devam etmez , sen naislsin bulantilarin nasil oldu ? mehaycim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…