2009 Ekim Anneleri

cnm topik açmak sorun değil....ama başka topik açınca karşı çıkan arkadaşlar olabilir...bence bu konuda herkes fikrini belirtsin...gerçekten böle zor oluo yeni gelen arkadaşlar bazen topik sahibine özel msjla ulaşacağını bilmiyor....ve sonra ben listede yokum die üzülüyor...bence sürekli online olan birinin bunu yapması daha ii olur...önemli olan topik açmak değil ilgilenmek....şahsen ben böle düşünüyorum...bu konuda kimseyi kırmak ve incitmek istemem....yerimseniben
selam kizlar nasilsiniz???ne var ne yok????

cnm çok iim şükürler olsun sen nslsınnnn:asigim:
fatoşcum afiyet olsunnnn:icecream:

ilkaycim ayni devam ediyor bulantilar bazen dayanilmaz oluyor doktorun verdigi ilaci icince biraz biseyler yiyebilkiyorum ama sonra yine basliyor...gece gunduz hep ayniyim....boyle olunca canim hicbisey yemek istemiyor kimildamadan yatmak istiyorum sadece tansiyonumda dusuyor.....insallah 3. aydan sonra atlatiriz bunlari....1 ay sonra randevum var ikili uclu test icin Rabbim onuda atlatmayi nasip etsin...insallah sorun cikmaz...sen toxoplasma testi yaptinmi???hangi kan testlerini yaptilar sana???

lllalll bulantilar aynen devam bende canim....senin pek bulantin yok sanirim...ilk hamileliginde bu kadar kolaymiydi???

Tamam canim sürekli evde olanlardan birisi benim ben yapayim bari karsi cikan arkadaslar olursada sileriz ne yapalim !! :bbo: maksat zaman gecirmek olsun hem zaten ilerki aylarda durumlar degisebilir muhtemel dogum tarihleri doktorlar tarafindan degisebilir , o zamanda ona gore ekleriz veya sileriz dûzenleriz ben bir ara yaparim

mehaycim doktor senden kan ve idrar testi almismiydi ilk gittiginde ?? diyorum acaba demir eksikligimi var ?!!! vitamin aliyormusun doktorun elevit verdimi ? demir ilaci veya vitamin alirsan istahin duzelir diye dusunuyorum , ben hamile kalmadan once iki unite damar yoluyla demir aldim , doktoruna bir sor bence

kandaki demir bebegin gelisimi icinde cok önemli doktorlar en az 12 olmasi gerektigini soyluyor yoksa bebek dogunca bile cocukta yuksek tansiyon riski cok cok yuksekmis hele ilerleyen yaslarinda bunu kontrol ettirmeyi unutmayin

lllalll bulantilar aynen devam bende canim....senin pek bulantin yok sanirim...ilk hamileliginde bu kadar kolaymiydi???
cnm sana çok geçmiş olsun......bulantım şöle böleydi ama geçtii.....ama bel ağrım ve kasık ağrılarım çok fazlaydı şükürler olsunki onlarda geçtiiiiihihoyyytbirdahada olmaması dileğiylee.......birde cnm sürekli bişeyler çekioo acısından ekşisinden:roflol:tatlıya küstüm hamiş olalı....:çok üzgünüm:
ilk yani kızımda herşey süperdi herşey yiyip içebiliodum mideymiş belmiş hiç böle sorunlarım yoktu...9 ay nsl geçti anlamadım ...rutin yaşamıma devam ettimmm.....:asigim:

bitanem olar tabiii...hem evdesin ilgilenebilirsinde...benim için sorun yokk...:asigim:
sorun olursa dediğin gibi yapyerimsenibenarız......

canim sormazmiyim sordum ozellikle hicbisey yiyemedigim icin vitamin hapi yazmasini soyledim vermedi meyvelerden al vitamini dedi...burdaki doktorlar bir garip yalvariyoruz ilac yazdirirken recetesizde vermiyor eczaneler zaten.....
bana ilk yapilan kan testi bhcg idi...sonra iki gun once yaptirdim toxoplasma testi bebege mikrop bulasmismi diye baktilar cok sukur negatif...

kandaki demir bebegin gelisimi icinde cok önemli doktorlar en az 12 olmasi gerektigini soyluyor yoksa bebek dogunca bile cocukta yuksek tansiyon riski cok cok yuksekmis hele ilerleyen yaslarinda bunu kontrol ettirmeyi unutmayin

evet cnm demir çok önemli....benim yıllardır kanım 6-7 enfazla 8 oluodu...ve son bir yıldır nekadar kan iğnesi ve ilacı kullandığımı bilmiyorum ama şuan süper12,5 .....en sonunda....sırf herşey bebişim için....:asigim:

kizlar kandaki demiri olcen testin adi ne bakayim bana yapilmismi bu zamana kadar hic hamile kalmadan once falan...

aaaaaaa
baska doktora sor canim hamilelik boyunca ek vitamin almak zorundasin , benim doktorum hamilelik boyunca kullanmam gerektigini soyledi , ustelik sen birde bulanti yasiyorsun bence yanlis doktorun tuafmis :uhm: bakarsan nerdeyse tum hamile annelere vereliyor bu vitamin gebelik doneminde canim , bu vitamin sigorta yi kapsamiyor bizde vitamin olduugu icin biz kendimiz aliyoruz ama doktor yaziyor yinede , eger istersen ben sana alir yollarim canim burdan postayla tatlim kaydirigubbakcemile5

evet canim sigortyai kapsamiyor ama yazmadi iste yinede istedigim halde hastaneye gidicem ultrason icin bir ay sonra ordaki doktordanda istiycem verir mutlaka...
cok saol canim ilgin icin Şeniz
testin adi neydi :uhm: unuttum hg .. birseydi sanirim üzgünüm üstelik ben iki defa demir gittim :bbo:

hadi amaaaa hatirlaaaaaaaaananiknanik

bu arada benim de hgb degerim yani o ise kan degeri 14.7 cıkmıstı ve hemşire maasallah demişti...amabenim midem yine coook kötü dün biraz iidim geciyor herhelde diye düsünmüstüm ama bugün yine fenayımsenağlamasenağlamasenağlama

bana yapilan testleri yazayim size ilk gittigimde , ama demiri once aldim

Hémogranne II
Kan grubu
Phétnotype Rhésus
Recherche anticorps
TSH
T3
T4
ToXoplasmose IgG
Toxoplasmose IgM
Varizella Zozter IgG elisa
Varizella Zozter IgM elisa
Cytomégalie IgG ,qn
Cytomégalie Img

of of baya test yaptirmisim simdi 16 gidecem tekrar kan ve idarar alacak zaten hersey burda ayni seyler olacak bu testlerin cogu nedir bilmiyorum 16 sinda ogrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…