2009 Ekim Anneleri

ilkaycim burdada cok sik test yapiyorlar ama ben hamile kalmadan once cok test yaptirdigim icin cok yapmadilar tabi 3. ayda yine test isterler benden...

walla canım benim ben öle bi söledim ama ben yapamam sürekli nette olmuyorum bazen sayfalar çok oluyo üşeniyorum okumaya filan baya zor bi iş ben sorumluluğu alamam ama sen istersen destek olurum sana

merhaba kislar.ara ara bakiorum sayfalara. benim hic keyfim yok. agiz tadim berbat.kendimi garip hissediorumbenneyaptımki
su donemi bi atlatsaydik

kızlar hepinizi kojaman öpüorumŞenizçıkmam lazım çünküm...ii akşamlarrrr....Şeniz

marhaba benda 29 ekim de inşallah. 6 haftalık hamileyim. dün de kalp atışını gördük ve de duyduk. burada 6 haftalıkken diğer arkadaşlar kalp atışını görmüş ama duymamış. biz dün sesinide duyduk. dünkü muayeneden sonra gece ilk defa çok az kanamam odu. herşey yolundayken endişelendim.bir de kahve rengi bir döküntü gelmiş. kahverengi toz şeker görünümünde. sağ bacağımda kasılıyor damara dokunamıyorum. bunlar normal mi? kafam karıştı. doktorumda kanama geçmezse pzatesi salı gel diyor. ben sadece jel kullanıyorum progestan mı bu bilmiyorum. çok sorum oldu galiba...bana cevap yazar mısınız?

a,selam canim hosgeldin , nasilsin:CüvCüv:

tekrar slm canım nbrsiniz. az önce cıkmak zorunda kaldım kocişim geldi yemek yedik..daha dogrusu ben yemeye calıstım..midem cok fena sürekli kaynıyor..insallah gecer en kısa zamanda...öle olunca canım hiiiiç bişey yapmak istemiyor..bunalıma mı giriyorum ne?-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar şimdi iğne oldum geldim acayip bulantım var ölüyorum rengim bile gitti kusamıyorumda bende hastalık var kusamam oyyyy meleğim bugün baya hareketli

ne iğnesi oldun canım gecmiş olsun...benim de cok kötü midem ve ben de aynen senin gibi cıkaramıyorumÇok üzgünüm çoook

herkeze merhaba,uzun süredir sitedeyim ancak hamıle olduğumu bılmedıgım ıcın zayıflama topıclerınde gezınıyordum.Zayıflama adına herseyı yaptım hamıle oldugumu bılmeden gunde 1 saat elıptıc termal sauna şort la bırlıkte,sandaloz sakızı ve bıtkısel kürler bu arada bır ara rahatsızlandım antıbıyotık kullanmıstım.gecenlerdede 6 haftalık hamıle oldugumu ogrendım.umarım kotu bırsey olmaz..bılgılerınızı aktarırsanız cok sevınırım..bu rada su anda 6 hafta 6 günlük..sızlerdekı belırtıler bendede var..mıdem olaganustu bulanıyor,dayanılmaz oluyor bazen ama yınede Allaha cok Şükür bızede nasıp ettı bu duyguyu...ıyı aksamlar(bıraz uzun olmus kusura bakmayın ancak ıfade edebılmısım kendımı :) )

ne iğnesi oldun canım gecmiş olsun...benim de cok kötü midem ve ben de aynen senin gibi cıkaramıyorumÇok üzgünüm çoook

canım ben tedaviyle hamile kaldım ve yaklaşık olduğum iğne sayısı 40ı filan geçti hemde 2 ampul koyuyolardı içine günde iki kere oldum şimdi 3 ampul sadece akşamları oluyorum progesteron oluyorum ama kalçalarımda yer kalmadı seldus ya

kızlar ne kadar çok yazmışsın.yoruldum okumaktan. dün giremedim 30 sayfa olmuş. nasılız güzel anneler?

rrose iyi geceler bende bugün üye oldum siteye kimse yok tabi bu saatte

mrb hoş geldin aramıza bende 1 aydır falan üyeyim 7 haftalık hamleyim ama daha ne bebegmi görebildim nede kalp atısını duyabildim ben sehir dışına cıktım o yüzden doktora gidemedim ama cok midem bulanıyor ve basım catlamak üzere agrıdan, biraz burada vakit gecirmeye geldim buraya uzun zmandır yazmıyorum cünkü bana pek cevap yazan olmuyor ama bugun yazdmm öyleee...

rrose iyi geceler bende bugün üye oldum siteye kimse yok tabi bu saatte

hoşgeldin canım kusura bakma açıktı ama tv seyrediodum nasılsın ne kadarlık hamilesin

sende hoşgeldin canım ben senle ilk defa tanışıyorum bende yeni bu topiğe geldim 10 gündür filan 6+2 yim bende doktora göre ben keseyi ve kalp atışını gördüm ama ne bebeğimi gördüm ne kalp sesini duydum sen yaz ben sana cvp veririm dediğim gibi sayfa açık duruo sürekli aç kapa yapmıorum ama tv seyrediodum yeni gördüm

ve kızlar çıkmak zorundayım bu arada benimde acayip midem bulanıo bugün ama allaha şükür sabah bulantım olmuyo ii geceler sizlere ve meleklerinize:CüvCüv::CüvCüv:

rrose canım bebişin 6+2 olmuş maşallah ama tıckerında neden 7 görünüyor nettemi yanlış hesapladın acaba yada geç döllenmemi olmuş ???

herkesin mübarek mevlid kandili mübarek olsun Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine hayırlısıyla bebişlerimizi sağsalim kucaklarımıza almamızı nasip etsin hepimize boll boll dualar ederek ibadetlerde salavatlarda töğbe istiğfarlarda bulunarak değerlendirilmesi gereken bir gece dilerim herkes bu gecenin feyzinden nasibini alır kimse mahrum kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…