slm kızzlar....mehaycım testin adı hgb olması gerekiyor
merhaba arkadaslar nasilsiniz ?????? hihoyyyt hava cok guzel bugun ilkbahar havasi var gunesli insanin icini aciyor , fatossssss canim benimde randevum ayin 16 sinda insallah sabah , bu arada listeden bahsetmissin rrose sen yapsana listeyi guncellestiririz arada anjelik yapmis gitmis bir daha da ugramadi ustelik listedeki arkadaslarin cogunu göremez olduk yeni liste yapalim sen yapmassan ben yaparim bir ara
cnmm ne güzel çok mutlu oldum senin adınaaa..:asigim:randevu tarihlarimizde aynı gidio buaradayerimseniben
a,selam canim hosgeldin , nasilsin:CüvCüv:
ne iğnesi oldun canım gecmiş olsun...benim de cok kötü midem ve ben de aynen senin gibi cıkaramıyorumÇok üzgünüm çoook
rrose iyi geceler bende bugün üye oldum siteye kimse yok tabi bu saatte
mrb hoş geldin aramıza bende 1 aydır falan üyeyim 7 haftalık hamleyim ama daha ne bebegmi görebildim nede kalp atısını duyabildim ben sehir dışına cıktım o yüzden doktora gidemedim ama cok midem bulanıyor ve basım catlamak üzere agrıdan, biraz burada vakit gecirmeye geldim buraya uzun zmandır yazmıyorum cünkü bana pek cevap yazan olmuyor ama bugun yazdmm öyleee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?