günaydın beryalcim. nasıl gidiyo güzelim. benim bulantılarım var ama şikayetçi değilim.
canım benim bir sorunum yok allaha şükür ama bende tek iştahsızlık var canımm hiç bişey yemek istemiyo .yemediğim için de halsizlik oluyo o kadar yani genel olarak iyiyim.canım sabahları kaşarlı tost yap ye taze sıkılmış portakal suyu da iç rahatlatıp bir parça hem aç kalmamış olursun .ben öyle yapıyorum .öptümm
slm kızlar hepinizin kandili mübarek,kadınlar gunu kutlu olsun:Saruboceq:
hamileliğimin 7.haftasındayım içim acayip sıkılıyo her sabah sanki biri bogazımı sıkıyomus gıbı uyanıyorum ve butun gunum sıkıntılı gecıyo o kadar mutsuzum kı bu halımı anlayamıyorum oysa hamıle oldugum ıcın o kadar mutluyum ki:))!!ama bu 2 haftadır ruhum acayıp sıkılıyo depresyon halındeyım sızde aynı seylerı hıssedıyomusunuz yoksa bende mı bı sorun var anlamıyorumsenağlamasenağlama
rrose canım bebişin 6+2 olmuş maşallah ama tıckerında neden 7 görünüyor nettemi yanlış hesapladın acaba yada geç döllenmemi olmuş ???
aynı durumdayız canım. benim de 4-5 gün önceye kadar hiçbişeyim yoktu. şimdi dünya üstüme üstüme geliyo, odalara sığamıyorum, herşeye sinir oluyorum. bilmiyorum ne zaman geçicek bu durum :çok üzgünüm:
bu arada herkesin kandili mübarek olsun, Allah yenilerine erdirsin inşallah..
vee mutlu pazarlar yerimseniben
aynen canım bende gece gec yatmama ragmen sabah erkenden kalkıyorum bı mutsuzlukla anlatamam:1no2canım 18 ocak benim son adet tarihim ama doktora göre 6+3 oldu sanırım bugün ama bazen 2-3 oynarmış ultrasonla demişlerdi 7. haftanın içindeyim yani bakalım nolcak
"aalaraa" bende sabahları çok acayip uyanıyorum bitkinlik her yanım tutlmuş mutsuz sinirli bende merak ediodum aslında gece geç yatmama rağmen erkenden ayaktayım hep tedirgin ve kabuslar görüyorum cvp bulursan banada söle güzelim
ve hepinize hayırlı pazarlar kandiliniz mübarek olsun bebişlerle ve eşlerinizle daha nice kandillere inşallah midem bulanıo benim ama akşama annemler gelcek ilk defa balık yicem akşama ben bir tek ondan midem kalkıo aklıma gelince şimdi bile yüzüm ekşidi pişince yerim heralde ama çiğ kokusu burnuma gelio deli oluyom
neyse malum pazar eşimle biraz gezeriz hava alırız mutlaka hergün dışarı çıkmaya özen gösteriyoruz çünkü temiz hava almam gerekio öpüldünüz güzel anneler ve bebişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?