2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar.kandiliniz ve kadınlar gününüz kutlu olsun.iyi bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle iyi tatiller herkese.öpüldünüz.

günaydın beryalcim. nasıl gidiyo güzelim. benim bulantılarım var ama şikayetçi değilim.

canım benim bir sorunum yok allaha şükür ama bende tek iştahsızlık var canımm hiç bişey yemek istemiyo .yemediğim için de halsizlik oluyo o kadar yani genel olarak iyiyim.canım sabahları kaşarlı tost yap ye taze sıkılmış portakal suyu da iç rahatlatıp bir parça hem aç kalmamış olursun .ben öyle yapıyorum .öptümm

kız yemek yememek ne haddime benim herif zorlada olsa yediriyo. o nedenle yemek yemede sorunum yok. ama yemekten sonra bulantılarım oluyo. biliyon mu henüz aileler bilmiyo hamile olduğumu

slm kızlar hepinizin kandili mübarek,kadınlar gunu kutlu olsun:Saruboceq:
hamileliğimin 7.haftasındayım içim acayip sıkılıyo her sabah sanki biri bogazımı sıkıyomus gıbı uyanıyorum ve butun gunum sıkıntılı gecıyo o kadar mutsuzum kı bu halımı anlayamıyorum oysa hamıle oldugum ıcın o kadar mutluyum ki:))!!ama bu 2 haftadır ruhum acayıp sıkılıyo depresyon halındeyım sızde aynı seylerı hıssedıyomusunuz yoksa bende mı bı sorun var anlamıyorumsenağlamasenağlama

aynı durumdayız canım. benim de 4-5 gün önceye kadar hiçbişeyim yoktu. şimdi dünya üstüme üstüme geliyo, odalara sığamıyorum, herşeye sinir oluyorum. bilmiyorum ne zaman geçicek bu durum :çok üzgünüm:

bu arada herkesin kandili mübarek olsun, Allah yenilerine erdirsin inşallah..
vee mutlu pazarlar yerimseniben

slm kızlaaar..sizlerin de kandili mübarek olsun ve kadınlar gününüz kutlu olsun...aramıza yeni gelen arkadaslar var galiba hoşgelmişler..nasılsınız bakalım bugün..benin midem idareeder daha iyiyim sanki bugün maasallah

rrose canım bebişin 6+2 olmuş maşallah ama tıckerında neden 7 görünüyor nettemi yanlış hesapladın acaba yada geç döllenmemi olmuş ???

canım 18 ocak benim son adet tarihim ama doktora göre 6+3 oldu sanırım bugün ama bazen 2-3 oynarmış ultrasonla demişlerdi 7. haftanın içindeyim yani bakalım nolcak

"aalaraa" bende sabahları çok acayip uyanıyorum bitkinlik her yanım tutlmuş mutsuz sinirli bende merak ediodum aslında gece geç yatmama rağmen erkenden ayaktayım hep tedirgin ve kabuslar görüyorum cvp bulursan banada söle güzelim

ve hepinize hayırlı pazarlar kandiliniz mübarek olsun bebişlerle ve eşlerinizle daha nice kandillere inşallah midem bulanıo benim ama akşama annemler gelcek ilk defa balık yicem akşama ben bir tek ondan midem kalkıo aklıma gelince şimdi bile yüzüm ekşidi pişince yerim heralde ama çiğ kokusu burnuma gelio deli oluyom

neyse malum pazar eşimle biraz gezeriz hava alırız mutlaka hergün dışarı çıkmaya özen gösteriyoruz çünkü temiz hava almam gerekio öpüldünüz güzel anneler ve bebişleri

RRROSE : KAC mm idi.. doktor soyledımı? benımkıde daha ufak gözüküyorda aklım takıldı

of gercekten cok kotu bı durum kımsede anlamıyor mutlu olmalısın bebegın olcak onu dusun dıolar ama anlamıyolar gercekten elımde deıl:1no2:bı tek annem anlıyo hormonlar degısıyo ondandır dayan gecıcek dıo!!!persembe doktora gıdıcez bebişimin kalp atıslarını duymak ıcın doktora sorucam neden diye?

hayırlı kandiller ve kadınlar gününüz kutlu olsun sayın kangurular allah tüm dileklerinizi kabul etsin bu mübarek günde meleklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almak nasip eder inş. :CüvCüv:

aynen canım bende gece gec yatmama ragmen sabah erkenden kalkıyorum bı mutsuzlukla anlatamam:1no2ersembe doktora gıdınce sorucam.
sanırım belkı debıraz da memleketımden uzakta oldugum ıcın mı boyle oluyo annemlerı cok ozluyorum onunda mı etkısı var bılmiyorumsenağlama

bende uyku düzensizliği var uyuyamam var... herkesde farklı oluyor sanırım bu iş

yawrukuşlarr hepinise hayırlı kandiller..bol bol dua edelim bu gece,yawruşlarımız sağlıcakla gelsin die...

iyi akşamlar fıstıklar.....kandiliniz mübarek olsunn.....tabiki kadınlar günümüzde kutlu olsunnnyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…