RRROSE : KAC mm idi.. doktor soyledımı? benımkıde daha ufak gözüküyorda aklım takıldı
aynen canım bende gece gec yatmama ragmen sabah erkenden kalkıyorum bı mutsuzlukla anlatamam:1no2ersembe doktora gıdınce sorucam.
sanırım belkı debıraz da memleketımden uzakta oldugum ıcın mı boyle oluyo annemlerı cok ozluyorum onunda mı etkısı var bılmiyorumsenağlama
canım benim uzaktasın ya oda dokunuyo tabi bugün gözümün önünde bi kadına araba çarptı allahtan ufak şeylerle atlattı sonra iğne için hastaneye girdim bi baktım herkes ağlıo komada annem öldü die o kadar etkilendimki ağla ağla sinir krizleri geçirdim çıktıma çıkıcama pişman oldum gittik başka yerde yaptırdık artık herşeyden etkileniyorum korkuyorum da panik atak başladı ya bebeğime bişi olcak die kendimi nasıl dizginlerim kızlar nolur yardım edin kadına önümdeki araba çarptı gözümün önünde çığlık attım ama nasıl kasıldım karnımı tutuyorum akıntım da gelmiş ben kan sandım hemen girdik bi yerde wc ye girdim baktım şükürler olsun dedim ve kadın sadece topallıyodu ve önüne bakmadan karşıdan karşıya geçti ama ben çok tepki veriyorum sinirlerim çok fena laçka hemen ağlıom herşeye
Kızlar ben de mevlit kandilinizi ve dünya kadınlar gününüzü kutlarım.Biz bu sebeple Eyüp Sultan'a gittik eşimle, fakat türbe içine girmeye izdiham nedeniyle imkan bulamadık. Avluda dua ettim ben de hem bebeği hem eşim ve kendim için.Allahım nasip et şu bebeği hayırlısıyla, zaten 9 ay sonunda stresten ölecem bu gidişle. İlk bebeğimiz düşünce buna aşırı bağlanmamaya şartlamıştım kendimi, hatta eşimi bile tembihliyordum, bak buna da birşey olursa yıkılmayacağız, çünkü hazırlıklıyız artık ve denemeye devam edeceğiz falan diyordum, bugün 2 ay doldu, ilk bebişin kalbinin durduğu güne 3 gün var, aklımı kaçırmak üzereyim, ya birşey olursa diye. ne kadar bağlanmayacağım dese de insan bağlanıyor, hayaller kuruyor işte! Eşimle konuştuk buna birşey olursa, artık doğal yollarla hamilelik denemeyeceğiz, tüp bebek yapacağız, üfff ben neler diyorum yaaa! Saçmalıyorum değil mi?????
gözün aydın nazyazım..ayhh ne güsel yaa..bak heycanlandım şimcik..hemen bi hafta geçsin de bende gidiim kuzumu görmeyee:)))
ilk defa bebek gibi gördüm.......kalbide 160 atıyordu...hadi darısı başına canım.....kaç haftalıksın?
ilk defa bebek gibi gördüm.......kalbide 160 atıyordu...hadi darısı başına canım.....kaç haftalıksın?
günaydııııın...............cumartesi dr gittik.bebeği gördük....elleri kolları bacakları oynuyordu....dans ediyordu yaniiiii.......2 hafta sonra tekrar gidip 2 li test yapılacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?