2009 Ekim Anneleri

ayy ne güsel dans ediyo artık minikler hihoyyyt
ben 23 martta gidicem işallah benimkide göbek atıyodur kaydirigubbakcemile3
ikili test ister belki bendende doktor

tabiiki anlatırım 24 martta yapılacak ikili test.....detaylı ultrason sonrada kan testleri yapılıyormuş...korkacak bir şey yok:)))))))))))

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün
2li test için bende 12.haftamı bekliyorum dr ozaman çağırdı.

birde 1,5 kg vermişim...doktor bebeğe iyi baktığımı söyledi......

canım bana 5+3 te alttan ultrasonla baktılar ama evet kese var ama icinde bebek varmı yokmu belli degil cok uzuldum 17 mart ı bekliyorum heyecanla

korkma canım sakın banada 5+1 de alttan bakmışlardı...keseyi gördük.....sonrada kalp atışlarını gidince kalp atışlarını göreceksin inşallah:)

canım bana 5+3 te alttan ultrasonla baktılar ama evet kese var ama icinde bebek varmı yokmu belli degil cok uzuldum 17 mart ı bekliyorum heyecanla

hiç üzülme canım bende öyleydim 7.haftada bebişimizde gördük sende gittiğinde görüceksin

Esteryacım ÜzÜlmene gerek yok bende 5+3 gıttıgmde sadece keseyı gÖrmÜŞtÜk bebegı gÖrmek ıÇın erken zaten canım

korkma canım sakın banada 5+1 de alttan bakmışlardı...keseyi gördük.....sonrada kalp atışlarını gidince kalp atışlarını göreceksin inşallah:)

sence bebegin henuz gorunmemesi normal mi?
doktor bos gebelikten de suphelendi
5+3 te kan testim 2697 cıktı bugun tekrar yaptıracagım

sence bebegin henuz gorunmemesi normal mi?
doktor bos gebelikten de suphelendi
5+3 te kan testim 2697 cıktı bugun tekrar yaptıracagım

6. haftadan önce bebeğin görülmesi zor...dr 6+3 de alttan 2.defa baktığında bebeğin kalp atışlarını gördük...endişlenme.....tabiiiki normal..

ıyılık canım haftaya pazartesı 16martta gıdıcem ınŞallah Çok heyecanlıyım ya 3 hafta oldu en son doktora gıdelı ınŞallah bebegım ıyıdır , Şımdı haftaya ben 11+1 ken doktora gıtmıŞ oluyorum 2lı test yapmazmı acaba

sanıyorum yapmayacaklar...... 12 haftadan önce yapmıyorlarmış.....14.haftayıda geçmemeli dedi dr..

Benımde hafıften Çıktı Önceden sabahları dÜmdÜz oluyordum yedıkÇe ŞıŞıyordum artık sabahlarıda mınık bı gÖbıŞ var yedıkÇe kocaman oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…