nazyaz cım sen kac haftalıksın
canım gözün aydın . dans etmesine çook güldüm. sabah sabah neşelendirdin beni.
9+3 olduğunu yazmışsın 12 hafta dolunca yapıyorlar 2 li testi diye biliyordum. hatta doktor bana 1 ay sonra gel dediğinde 12 hafta dolmamış olacağı için ben gidip te 1 hafta sonra tekrar gitmiyim diye 1 hafta geç gidicem garanti olsun diye. bu arada ben ilk gördüğümde bebişimi 7 +4 tü. bebeğe benzemiyordu . şimdi 10 hafta geçti. demekki benimki de artık bebeğe benziyordur kaydirigubbakcemile2
eğer benden önce gidersen 2 li teste bana nasıl geçtiğini anlatırsan çok sevinirim. hala doktora gitmeye tırsıyorum da kafamçokkarıştı
12+5 de gitmiş olacağım......ikili test için...
canım bana 5+3 te alttan ultrasonla baktılar ama evet kese var ama icinde bebek varmı yokmu belli degil cok uzuldum 17 mart ı bekliyorum heyecanla
canım bana 5+3 te alttan ultrasonla baktılar ama evet kese var ama icinde bebek varmı yokmu belli degil cok uzuldum 17 mart ı bekliyorum heyecanla
korkma canım sakın banada 5+1 de alttan bakmışlardı...keseyi gördük.....sonrada kalp atışlarını gidince kalp atışlarını göreceksin inşallah:)
sence bebegin henuz gorunmemesi normal mi?
doktor bos gebelikten de suphelendi
5+3 te kan testim 2697 cıktı bugun tekrar yaptıracagım
İyİlİk canım haftaya pazartesİ 16martta gİdİcem İnŞallah Çok heyecanlıyım ya 3 hafta oldu en son doktora gİdelİ İnŞallah bebegİm İyİdİr , Şİmdİ haftaya ben 11+1 ken doktora gİtmİŞ oluyorum 2lİ test yapmazmı acaba
neden kan testi yaptırıyorsun tekrar esteryacım????
5+3 te kese cok ufak gorununce doktorum istedi. 5+3 te degerim 2697 idi bakacaklar katlamısmı diye bugun tekrar gidip test yaptıracagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?