kızlar benim hafif karnım çıktı...sizin ne durumda?
hayırlısı tatlım....inşallah yükselmiştir:)))))))))))))))))
insallah canım ya 35 yasındayım cok korkuyorum..
bos gebelikse kurtaj olman gerekir dedi doktor cok korktum
tık tık, 2009cular girebilürmüyüm, bebeleriniz nasıl bakiimm, sorun yoktur inşallah, sizler nasılsınız
tık tık, 2009cular girebilürmüyüm, bebeleriniz nasıl bakiimm, sorun yoktur inşallah, sizler nasılsınız
İbolyaa hoŞgeldİn bİzler İİyİz Çok ŞÜkÜr heyecanla beklİyorz İŞte:)) oglun Çok tatlı maŞallah sen kaÇıncı haftada cİnsİyet ÖgrenmİŞtİn canım?
gel şekerim gel..bebelerimiz ii şükür..tatlı tatlı heycanlar yaşıorus hep beraber..maşalah yawruna ne tatlı
kah iyi kah bulantılı....bütütüyoruz bebişleri......maşalllah oğluşuna....
teşekkür ederim kızlar, arada dayanamayıp topicinize dalabilürmüyüm, eski zamanlar aklıma geliyo da tekrar yaşamak istiyorum, çok güzeldi yaaaatadını çıkartın valla, acayip zevkli oluyo bu zamanlar, benim de ilk zamanlarda kasıklarımda sancılar oluyodu hafiften, bebek yerini genişletirmiş, o yüzden rahim bağları kasılırmış o sancı da ondan olurmuş, sancılandığım zamanlar benimki içerde kazı çalışması yapıyo derdim arkadaşlara, kaydirigubbakcemile3
kuşlaarr..bi gebelik forumunda okudum..bi sene önce filan yazılan yazılardı..11-12 haftada yapılan 2li testlerde free b-hcg değeri 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız oluyomuş bebekler..hemen hemen herkeste tutmuş..ama haftası önemliymiş..ibolyaa 2li testini kaç haftalıkken olmuştun bi de sonucun neydi:) tutuyomu acaba sende de
Kızlar sabah kalkar kalkmaz yatarken giydiğim pijamalalarla tartıldığım zaman 62 çıkıyorum 3 kilo zayıflamışım :))
ama sizinde dediğiniz gibi göbişim çıkık hep :))
ben hala aynı kilodayım kaydirigubbakcemile3Kızlar sabah kalkar kalkmaz yatarken giydiğim pijamalalarla tartıldığım zaman 62 çıkıyorum 3 kilo zayıflamışım :))
ama sizinde dediğiniz gibi göbişim çıkık hep :))
teşekkür ederim kızlar, arada dayanamayıp topicinize dalabilürmüyüm, eski zamanlar aklıma geliyo da tekrar yaşamak istiyorum, çok güzeldi yaaaatadını çıkartın valla, acayip zevkli oluyo bu zamanlar, benim de ilk zamanlarda kasıklarımda sancılar oluyodu hafiften, bebek yerini genişletirmiş, o yüzden rahim bağları kasılırmış o sancı da ondan olurmuş, sancılandığım zamanlar benimki içerde kazı çalışması yapıyo derdim arkadaşlara, kaydirigubbakcemile3
Zuzucum bu sİtedede var Öle bİ topİc gebelİk cİncİyet bÖlÜmÜnde sanırım tutanda vardı tutmayanda bakalım bİzİm ne Çıkıcak:)
tabiiki hayatım..hatta takıldıımız yerlerde sana sorar kopya çekerizz yerimseniben herzaman bekleris :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?