2009 Ekim Anneleri

Bende 16 martta doktora gidicem 7haftalık şuan kalp atışlarını duyabilirim inşallah onun stresi sardı şimdiden.Allahım inşallah hepimize bebeklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almamızı nasip eder

tık tık, 2009cular girebilürmüyüm, bebeleriniz nasıl bakiimm, sorun yoktur inşallah, sizler nasılsınız

ıbolyaa hoŞgeldın bızler ııyız Çok ŞÜkÜr heyecanla beklıyorz ıŞte:)) oglun Çok tatlı maŞallah sen kaÇıncı haftada cınsıyet ÖgrenmıŞtın canım?

tık tık, 2009cular girebilürmüyüm, bebeleriniz nasıl bakiimm, sorun yoktur inşallah, sizler nasılsınız

gel şekerim gel..bebelerimiz ii şükür..tatlı tatlı heycanlar yaşıorus hep beraber..maşalah yawruna ne tatlı

İbolyaa hoŞgeldİn bİzler İİyİz Çok ŞÜkÜr heyecanla beklİyorz İŞte:)) oglun Çok tatlı maŞallah sen kaÇıncı haftada cİnsİyet ÖgrenmİŞtİn canım?

valla arada dayanamayıp size dalıyorum, geçmişi yad ediyorum, çok eğlenceli oluyo hamilelik, zor tarafları da var tabi ama kazanacağın o büyük hediyeyi düşününce hiç de umrunda olmuyo valla hihoyyyt canım teşekkür ederim oğluşum için söylediklerini, kendileri çok tatlı olduğu kadar çok da numaracı valla, bazen korkutuyo beni kaydirigubbakcemile3 ben tam 12. haftada öğrenmiştim canım, çin takviminde kız çıkıyodu ama tutturamadık kızı kaydirigubbakcemile3 drum da biraz önce burdan birisi çin takvimine küfrederek çıkmıştı dedi çok gülmüştük o zaman, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, hayırlıısyla bebelerinizi kucaklarınıza alacağınız günler de gelecek, ben ilk kalp atışlarını duyduğumda çok heyecanlanmıştım, sanki içeride at koşuyo gibi dıbıdık dıbıdık ses geliyodu kaydirigubbakcemile3

kuşlaarr..bi gebelik forumunda okudum..bi sene önce filan yazılan yazılardı..11-12 haftada yapılan 2li testlerde free b-hcg değeri 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız oluyomuş bebekler..hemen hemen herkeste tutmuş..ama haftası önemliymiş..ibolyaa 2li testini kaç haftalıkken olmuştun bi de sonucun neydi:) tutuyomu acaba sende de

Kızlar sabah kalkar kalkmaz yatarken giydiğim pijamalalarla tartıldığım zaman 62 çıkıyorum 3 kilo zayıflamışım :))
ama sizinde dediğiniz gibi göbişim çıkık hep :))

gel şekerim gel..bebelerimiz ii şükür..tatlı tatlı heycanlar yaşıorus hep beraber..maşalah yawruna ne tatlı
kah iyi kah bulantılı....bütütüyoruz bebişleri......maşalllah oğluşuna....

teşekkür ederim kızlar, arada dayanamayıp topicinize dalabilürmüyüm, eski zamanlar aklıma geliyo da tekrar yaşamak istiyorum, çok güzeldi yaaaa tadını çıkartın valla, acayip zevkli oluyo bu zamanlar, benim de ilk zamanlarda kasıklarımda sancılar oluyodu hafiften, bebek yerini genişletirmiş, o yüzden rahim bağları kasılırmış o sancı da ondan olurmuş, sancılandığım zamanlar benimki içerde kazı çalışması yapıyo derdim arkadaşlara, kaydirigubbakcemile3

Zuzucum bu sıtedede var Öle bı topıc gebelık cıncıyet bÖlÜmÜnde sanırım tutanda vardı tutmayanda bakalım bızım ne Çıkıcak:)

tabiiki hayatım..hatta takıldıımız yerlerde sana sorar kopya çekerizz yerimseniben herzaman bekleris :CüvCüv:

ay hiç bilmiyom ki sonuç neydi, anlamıyoz ki anam bu işlerden, dra gösterdiydik normel dediydi, ben hem ikili hem üçlü test olmuştum yanlış hatırlamıyosam, hamileliğğimin ilk zamanlarında başka bi doktora gidiyodum o 2li testi önermişti, sonra dr değiştirdim o da 3lü test yaptırdı, ay tarihleri hiç hatırlamıyorum ya kusura kalmayın, ama bi tanesi 12. haftada mı ne yapılmıştı, hangisiydi bilmiorum, cinsiyeti öğrenen var mı aranızda

Kızlar sabah kalkar kalkmaz yatarken giydiğim pijamalalarla tartıldığım zaman 62 çıkıyorum 3 kilo zayıflamışım :))

doktorun mutlu olacak bende 65 kiloydum 1,5 kilo verince doktorum zaten kilo alacaksın iyi olmuş kilo vermen dedi....

ben hala aynı kilodayım kaydirigubbakcemile3

buyur şekerim bizde senden bilgi edinirizz
bendede çok kasık ağrısı oluyor hala
oğluşun çok şeker maşallah

tabiiki hayatım..hatta takıldıımız yerlerde sana sorar kopya çekerizz yerimseniben herzaman bekleris :CüvCüv:

aaa teşekkür ederim zuzum, ben de 2008e beklerim, ben yoksam bile ordaki hatunlar kesin size yardım eder, hepsi manyak iyi karılardır, her zaman gelebilürsünüz :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…