2009 Ekim Anneleri

ibolya maşallah oğlunaa yumuk yumuk çok tatlı, Allah bizlerede nasip etsin inşallah senin gibi kucağımıza almayı:Saruboceq:

ibolyacım daha cinsiyetleri bilmiyoruz..zannımca en büyükümüz 11 haftalık filan..az kaldı bikaç haftaya öğreniris sanırsammm

ıbolyacım oğluşun çok tatlı. Çin takvimi bana da kız diyo ama içime erkek doğuyo nedense senin içinden ne geçiyordu hislerim genelde çıkar ama bakalım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez nasılsa ama merak etmiyoda değilim hani

dr 12.haftada bakarız ama en kesin sonuç 14.haftada çıkar dedi.....

Ayy inşallah zuzucum ya tabiki hiçfarketmez kız erkek ama çok merak ediyorum:))

dün gece rüya gördüm bebegimi gördüm yine erkekti yeni dogum yapmışım banyo yaptırdım giyindirdim uyuttum çok güseldi yaa ablamda hamile ona diyorumki bak ben demiştim rüyalarımda görmüştüm erkek olacagını hissetmiştim seninde kızın olacak diyorum hayırdır inşallah bakalım tutcakmı rüyam:)

ben hala aynı kilodayım kaydirigubbakcemile3

buyur şekerim bizde senden bilgi edinirizz
bendede çok kasık ağrısı oluyor hala
oğluşun çok şeker maşallah

teşekkür ederiz teyzesi, allah sizlere de cici bici güzel mi güzel bebeler nasip etsin inşallah :Saruboceq: her zaman yardımcı olmaya çalışırım, yanlız baa tarihleri filen sormayın hiç hatırlamıyom yaaa, keşke bi yere not etseymişim :çok üzgünüm: ay baa kilo demeyin çok dertliyim bu konuda, 14 kilo alarak girdim doğuma, sezeryan olmuştum, eve geldim bi tartıldım sadece 4 kilo gitmiş, hala hayret ederim, plesenta nerdeee bebe nerdee suyu nerdee niye bu kadar az gitti diye, sanırsam sezeryandan kaynaklandı, 4 kilo gitmiş ama geri 10 kilo daha aldım, tam dobişko oldum, e şimdik emziriyom diye diyet de yapamıyorum, azck havalar güzelleşsin de yürüyüşe çıkim diye bekliyom ama ben zor zayıflarım artık :çok üzgünüm:

amiiiiiinnnnnn:Saruboceq:
bende kilo alayımda aklsın diye bakıyorum 44 kiloyum kaydirigubbakcemile3
boşverrrr verrisin kilo ilerde nede olsa

ibolya maşallah oğlunaa yumuk yumuk çok tatlı, Allah bizlerede nasip etsin inşallah senin gibi kucağımıza almayı:Saruboceq:

canım çok teşekkür ederiz, allah size bizim için dilediğiniz ne varsa kat kat fazlasını versin inşallah, hayırlısıyla bebelerinizi kucaklarınıza bi alın o zaman görecem ben sizüüüüüüü :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ibolyacım daha cinsiyetleri bilmiyoruz..zannımca en büyükümüz 11 haftalık filan..az kaldı bikaç haftaya öğreniris sanırsammm

inanırmısın kendim hamileymişim gibi merak ediyom, 8. haftada gittikten sonra 12. haftayı bekleyene kadar göbeğim çatlamıştı vallaha, eşime iddia ediyodum kız olcak görürsündiye, iddiayı o kazandı :1closedeyes:Çok üzgünüm çoook
canım çin takvimi fasa fisoymuş ben bunu anladım, zaten %50 şans var, ya kız olcek ya erkek, biraz önce de dedim ya ben kız olcak diye iddia ediyodum eşime ama erkek çıktı piyasadan kaydirigubbakcemile3 ben balık burcuyum hislerim çok kuvvetlidir kız diye hissediodum ama tutturamadım senağlama

amiiiiiinnnnnn:Saruboceq:
bende kilo alayımda aklsın diye bakıyorum 44 kiloyum kaydirigubbakcemile3
boşverrrr verrisin kilo ilerde nede olsa

sana bişi diyimmi, hamileliğimin son aylarında giydiğim ve bol gelen kıyafetlerim artık tam oturuyo üzerime senağlama

Canım Üzme kendını ama dÜnyalar tatlısı bı oglun var ona degmezmıydı bıraz daha bÜyÜsÜn bebŞın verırsın kıloları rejım yaparsın spor yaparsın

sana bişi diyimmi, hamileliğimin son aylarında giydiğim ve bol gelen kıyafetlerim artık tam oturuyo üzerime senağlama

olsun şekerim yaa sağlığın yerindemi ona bak sen emzirmeyi bıraktığında rejim spor acık dikkat ettinmi verrisin :1hug:

Canım Üzme kendİnİ ama dÜnyalar tatlısı bİ oglun var ona degmezmİydİ bİraz daha bÜyÜsÜn bebŞİn verİrsİn kİloları rejİm yaparsın spor yaparsın

evet doğru söylüyosun, hayırlısı olsun ne diyelim, zaten böceğimi severken hiç kilo aklıma gelmiyo, sadece aynaya baktığımda ve dışarıya çıkmak için kıyafet seçerken morelim bozuluyo, hoş seçecek kıyafet bile yok ortalıkta anca hamilelikler denk geliyo :roflol: neyse kızlar ben sizi tutmuyum, sizin konuşacaklarınız filen vardır, hayde ben gidiyim kalın sağlıcakla Şeniz

doktorun mutlu olacak bende 65 kiloydum 1,5 kilo verince doktorum zaten kilo alacaksın iyi olmuş kilo vermen dedi....

bende mutlu oldum cnm ama giysilerde inanılmaz etkiliyo kiloyu (

ben hala aynı kilodayım kaydirigubbakcemile3

aynı kiloda olmanda iyi cnm en azından kilo almamışsın.
ilk 3-4 ay kilo almassak sonradan dahada rahatlıcaz sanırım :))

cnm bende görmek istiyorum o günleri, bazen hiç zaman geçmiyo gibi geliyo ve endişelerim devam ediyo...

günaydın kızlar nasılsınız ibolyacım inşallah bizde bebişlerimizi kucağımıza alırız kız erkek hiç farketmez bi sağ salim kavuşsak yeter

günaydın kızlar. bugün nasılız?
kızlar sata göre 7+2 yim ama bebeğim 6+1. bu çarşamba günü dr. gitmeyi düşünüyorum gitsem kalp atışını duyabilirmiyim sizce

ya kızlar benim bırakın mide bulantısını bir iştahım açıldı ki sormayın gitsin:roflol:
Allah benim sonumu hayır etsin artık dua etmeye başladım mide bulantılarım başlasın diye sanırım 7.haftadan sonra başlıyor öyle değilmi??????????????

bende belirti olarak sadece akıntı kasık ağrısı ve hafif göğüs sızısı var bide ağlayasım geliyorDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…