valla arada dayanamayıp size dalıyorum, geçmişi yad ediyorum, çok eğlenceli oluyo hamilelik, zor tarafları da var tabi ama kazanacağın o büyük hediyeyi düşününce hiç de umrunda olmuyo valla hihoyyyt canım teşekkür ederim oğluşum için söylediklerini, kendileri çok tatlı olduğu kadar çok da numaracı valla, bazen korkutuyo beni kaydirigubbakcemile3 ben tam 12. haftada öğrenmiştim canım, çin takviminde kız çıkıyodu ama tutturamadık kızı kaydirigubbakcemile3 drum da biraz önce burdan birisi çin takvimine küfrederek çıkmıştı dedi çok gülmüştük o zaman, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, hayırlıısyla bebelerinizi kucaklarınıza alacağınız günler de gelecek, ben ilk kalp atışlarını duyduğumda çok heyecanlanmıştım, sanki içeride at koşuyo gibi dıbıdık dıbıdık ses geliyodu kaydirigubbakcemile3
ben hala aynı kilodayım kaydirigubbakcemile3
buyur şekerim bizde senden bilgi edinirizz
bendede çok kasık ağrısı oluyor hala
oğluşun çok şeker maşallah
teşekkür ederiz teyzesi, allah sizlere de cici bici güzel mi güzel bebeler nasip etsin inşallah :Saruboceq: her zaman yardımcı olmaya çalışırım, yanlız baa tarihleri filen sormayın hiç hatırlamıyom yaaa, keşke bi yere not etseymişim :çok üzgünüm: ay baa kilo demeyin çok dertliyim bu konuda, 14 kilo alarak girdim doğuma, sezeryan olmuştum, eve geldim bi tartıldım sadece 4 kilo gitmiş, hala hayret ederim, plesenta nerdeee bebe nerdee suyu nerdee niye bu kadar az gitti diye, sanırsam sezeryandan kaynaklandı, 4 kilo gitmiş ama geri 10 kilo daha aldım, tam dobişko oldum, e şimdik emziriyom diye diyet de yapamıyorum, azck havalar güzelleşsin de yürüyüşe çıkim diye bekliyom ama ben zor zayıflarım artık :çok üzgünüm:
ibolya maşallah oğlunaayumuk yumuk çok tatlı, Allah bizlerede nasip etsin inşallah senin gibi kucağımıza almayı:Saruboceq:
ibolyacım daha cinsiyetleri bilmiyoruz..zannımca en büyükümüz 11 haftalık filan..az kaldı bikaç haftaya öğreniris sanırsammm
İbolyacım oğluşun çok tatlı. Çin takvimi bana da kız diyo ama içime erkek doğuyo nedense senin içinden ne geçiyordu hislerim genelde çıkar ama bakalım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez nasılsa ama merak etmiyoda değilim hani
amiiiiiinnnnnn:Saruboceq:
bende kilo alayımda aklsın diye bakıyorum 44 kiloyum kaydirigubbakcemile3
boşverrrr verrisin kilo ilerde nede olsa
sana bişi diyimmi, hamileliğimin son aylarında giydiğim ve bol gelen kıyafetlerim artık tam oturuyo üzerime senağlama
Canım Üzme kendİnİ ama dÜnyalar tatlısı bİ oglun var ona degmezmİydİ bİraz daha bÜyÜsÜn bebŞİn verİrsİn kİloları rejİm yaparsın spor yaparsın
doktorun mutlu olacak bende 65 kiloydum 1,5 kilo verince doktorum zaten kilo alacaksın iyi olmuş kilo vermen dedi....
ben hala aynı kilodayım kaydirigubbakcemile3
canım çok teşekkür ederiz, allah size bizim için dilediğiniz ne varsa kat kat fazlasını versin inşallah, hayırlısıyla bebelerinizi kucaklarınıza bi alın o zaman görecem ben sizüüüüüüü :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?