ya kızlar benim bırakın mide bulantısını bir iştahım açıldı ki sormayın gitsin:roflol:
Allah benim sonumu hayır etsin artık dua etmeye başladım mide bulantılarım başlasın diye sanırım 7.haftadan sonra başlıyor öyle değilmi??????????????
bende belirti olarak sadece akıntı kasık ağrısı ve hafif göğüs sızısı var bide ağlayasım geliyorDD
Selam kızlarrrr
bana karından baktı dr. alttan istemediğimi eşim söylemiş ve o da bakmadı. belki daha net görürdü ama ben kanama olur diye korktum. geçenki hamilelikte kanamam durmadı hiç.
benim rahmim de ters bu arada. dr zor gördü bebişi. inşallah seninkinin kalbi duyulur hazan
vallaha canım ben dr. ne dese yapıyorum zaten geçen gittiğimizde alttan baktı. ultrason kağıdında 4+2 yazıyordu. dr. bana iki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi. ben şuan rp. aldım. son bi kontrole gidip öyle işe gitmek istiyorum. inş. yavrumun kalbini duyarım. ilkindeki gibi heyecan yok. sadece korku var. acaba bu ne olcak diye.
benim ilk hamileliğimde sadece aşırı bulantı vardı. hastaneye bile yatmıştım. hiç kanamam olmadı. inş. rabbim bunu sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder.
inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde yavrulamıza kavuşuruz
teş ederim lal verdiğin bilgiler ve desteğin için. sende dr. gidecektin. ne oldu. gördün mü bebişini
günaydın arkadaşlar,
cumartesi menin miniği gördük. çok şükür , kalbi de atıyor dedi doktor amcası.
dinlememiz için erken dedi. 10-15 gün sonra gel bir bakalım dedi.
hazancığım benim ki de ufak çıktı hesaba göre. 8+2 yim normalde. ama ultrasonda cumartesi 6+6 çıktı . bugün 7+1 olmuş oluyorum yani.
inşallah çarçabuk , sağlıcakla büyür minnoşlar.:Saruboceq:
bu arada annem cumartesi ameliyat olacak fıtık ve rahim ameliyatı. çok heyecan yapıyorum. dr kesinlikle stres , heyecan yok dedi.
bu arada arkadaşlar bütün ev işleri eşime kaldı. daha önce düşüğüm olduğu için dr ilk 3 ay çok dikkatli olmalısın dedi. ne sen ne biz üzülelim diye konuştu.
ayrıca mide bulantısı sabah olmuyor ben de, ama gün içinde yavaş ayavaş artarak akşamları had safhaya geliyor.
çok rahatsızsan bulantılardan , hastaneye yatırayım, serum verelim, iyi gelir dedi. ben de şişmanlarım diye kabul etmedim. idare ederim dedim. bu arada tartıldım ve 80 kilo geldim.en kilolu benim galiba. beryal de heralde kilolu ama o dikkat ediyormuş.
bendeki gelişmeler böyle işte.:CüvCüv:
Kızlar ogün hemen doktora gittim. yine benim doktorum rahatsızmış. Doktorumu değiştirdim bu arada. İyikide değiştirmişim. Şimdiki çok iyi ve daha iyi ilgilendi. Kanamam devam etmedi. Hemen kesildi ama doktor rapor verdi 10 gün. Evdeyim o yüzden. Yani annemlerdeyim. Bebişimin kalp atışınıda duyduk.:)). İlaç verdi vajinal jel. Alttan alıyorum. Bundan kullanan varmı aranızda. Düşük önleyiciymiş.
Kızlar ogün hemen doktora gittim. yine benim doktorum rahatsızmış. Doktorumu değiştirdim bu arada. ıyikide değiştirmişim. Şimdiki çok iyi ve daha iyi ilgilendi. Kanamam devam etmedi. Hemen kesildi ama doktor rapor verdi 10 gün. Evdeyim o yüzden. Yani annemlerdeyim. Bebişimin kalp atışınıda duyduk.:)). ılaç verdi vajinal jel. Alttan alıyorum. Bundan kullanan varmı aranızda. Düşük önleyiciymiş.
evet cnm bebişim büyümüş:ecrin_bebek:.ultrasonda 9+1 yani bugün itibariyle 9+4 gözüküyor...ayın 20 sinde ikili test ense burun kemiği için tekrar gidicem....:asigim:
canım bende kullanıyorum hatta bir paket bitti doktor bir paket daha kullan tedbir amaçlı dedi .bende 3 hafta oldu CRİNONE diye fitil tarzı jel kullanıyorum.doktorumun dediğine gör progestan ilaçlarından daha etkiliymiş bu jel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?