inş. yiğenimizin sonuçları güzel çıkar ve annesini üzmez.
günde kaç tane alıyodun canım. Evet benimkide crinone
Kızlar ogün hemen doktora gittim. yine benim doktorum rahatsızmış. Doktorumu değiştirdim bu arada. İyikide değiştirmişim. Şimdiki çok iyi ve daha iyi ilgilendi. Kanamam devam etmedi. Hemen kesildi ama doktor rapor verdi 10 gün. Evdeyim o yüzden. Yani annemlerdeyim. Bebişimin kalp atışınıda duyduk.:)). İlaç verdi vajinal jel. Alttan alıyorum. Bundan kullanan varmı aranızda. Düşük önleyiciymiş.
--------------------------------------------------------------------------------
ArkadaŞlar herkese gÜnaydın.Öncelİkle sabah haberlerde dİnledİĞİm bİr konuyu aktarmak İstİyorum sİzlere.hamİlelİĞİn İlk 3 ayında yeterlİ mİktarda folİk asİt alınmzsa bebeklerde tıp dİlİnde spİna bİfİda denen , halk arasında sırt omİrİlİk aÇıklıĞı denİlen hastalık oluŞuyo ve bebekler sırtı aÇık bİr Şekİlde doĞuyo.Şİmdİ bİzlerİn yapması gereken Şeyler hamİlelİĞİn İlk 3 ayı mutlaka hergÜn 1 bardak taze sıkılmıŞ portakal suyu İÇerek, folİk asİt İlaÇlarımızı ÜÇÜncÜ ayın sonuna kadar kullanarak ve folİk asİtİn bol olduĞu ıspanak pazı brokolİ ve cevİzİ bol tÜketerek bebeklerİmİzİ bu hastalıktan korumaya ÇalıŞacaĞız.doktoru dİnledİm ve hemen sİzlerlede paylaŞmak İstedİm ayrıca araŞtırma yaptım İnternette bulduĞum bİr bİlgİyİ de konuyla İlgİlİ sİze kopyalıyorum.sevgİler.
--------------------------------------------------------------------------------
bilgi için teş. ederim beryalcim. bende bi sitede okudum. folik asit bebekte nöral tüp gelişmesinde yardımcı oluyormuş yani omirilik sisteminin gelişmesine ve 8. haftadan sonra alınmasının bi faydası yok diyo. bazı dr.lar çocuk isteyen annelere hamilelikten önce bile folik asit takviyesi veriyorlar. benim dr. folbiol verdi.ayrıca her akşam bi avuç çerez ye dedi. ceviz,fındık,fıstık,badem gibi.
Sllm ben grip oldum burnum tıklaı balgamım var halsizim çarşamba günüden beri geçmedi bi tek hapşuruğum geçti gerisi duruyo hala napcam ben yaaa atlatamadımbebeğimin kontrolünede bu hafta gidicez 11 haftaya girdik
kızlar iyi sohbetler.....şimdi çıkmam lazım sonra tekrar uğrarrımmmyerimseniben
bunları okudukca uzuluorum. onceden gunde 1,5 lt su icen ben artık icemiorum.2 bardak icebiliorum en fazla midem almıo :çok üzgünüm:
balıgı cok severdim onuda yiyemiorum.
kuru seyler yiyebiliorum.cok saglıksız beslenir oldum benneyaptımki canım doner tursu gibi gereksiz seyler istio hep :sm_confused:
canım üzülma zaten bebkler şu an az besinle yaşıyabiliyolar.12 haftadan sonra dikkatli ve dengeli beslenmemiz gerek yani şimdiden yesen daha iyi ama yiyemiyorsan da üzülme.12 haftadan sonra bebekler daha çok büyüdükleri için besin iht,yaçları çoğalıyormuş.o yüzden 12 haftadan sonrası çok daha önemli.umarım 12 haftadan sonra kimsenin mide bulantısı ve kusmaları olmaz da bebişler için sağlıklı besinler yiyip sağlıkla büyütürüz bebişleri.öptüm canım
CANIM YA BENİM KAN TESTİM 841 ÇIKTI SENİN Kİ NEDEN BU KADAR YÜKSEK Kİ ACABA BENDE BİR ANORMALLİK Mİ VAR??CADIARZUCADIARZUfisfisfisfisfisfis5+3 te kese cok ufak gorununce doktorum istedi. 5+3 te degerim 2697 idi bakacaklar katlamısmı diye bugun tekrar gidip test yaptıracagım.
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA İNŞALLAH SENDE BEBİŞİNE SAĞLICAKLA KAVUŞURSUNa.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:selam bayanlar bende ekım annesı olacagım ınsallah Allahın ıznınle 7+1 ım. Bıkac gun once seslenmıstım sızlere fakat kımseden yanıt alamadım...Yınede herkese tekrar Merhabalar dıyorum.......
herkese merhaba, benimde bugün 6+4 oldu fakat cuna çok az kanama olduğu için korkuyorum.dün de kahverengi döküntüm oldu.ne olduğunu anlamadım. bilen var mı? birde cuma kalbini dinledik. atım hızı 118 dedi doktor. sizinkiler kaç
selam bayanlar bende ekım annesı olacagım ınsallah Allahın ıznınle 7+1 ım. Bıkac gun once seslenmıstım sızlere fakat kımseden yanıt alamadım...Yınede herkese tekrar Merhabalar dıyorum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?