herkese merhaba, benimde bugün 6+4 oldu fakat cuna çok az kanama olduğu için korkuyorum.dün de kahverengi döküntüm oldu.ne olduğunu anlamadım. bilen var mı? birde cuma kalbini dinledik. atım hızı 118 dedi doktor. sizinkiler kaç
canım bencede doktoruna sor sakın ihmal etme büyük ihtimalle ilaç yazar. geçmiş olsun. inş. herkez bebişlerini sağlıcakla kucağına alır.
selam bayanlar bende ekım annesı olacagım ınsallah Allahın ıznınle 7+1 ım. Bıkac gun once seslenmıstım sızlere fakat kımseden yanıt alamadım...Yınede herkese tekrar Merhabalar dıyorum.......
evet cnm bebişim büyümüş:ecrin_bebek:.ultrasonda 9+1 yani bugün itibariyle 9+4 gözüküyor...ayın 20 sinde ikili test ense burun kemiği için tekrar gidicem....:asigim:
selam bayanlar bende ekım annesı olacagım ınsallah Allahın ıznınle 7+1 ım. Bıkac gun once seslenmıstım sızlere fakat kımseden yanıt alamadım...Yınede herkese tekrar Merhabalar dıyorum.......
tesekkurler herkese....Benımde mıde bulantılarım cok oluyor ozellıkle sabahları 6.30 da uyanıyorum bulantıdan dolayı...Fakat en fazla 3 ay suruyormus sanırım bu bulantılar ınsallah sonra rahat ederız bayanlar
lalcim çok sevindim cnm bebeğinin büyümüş ve iyi olmasına...
bende ayın 17sinde gidicem doktora sanırım 2li test içinde gün vercekler ogün...
CANIM YA BENİM KAN TESTİM 841 ÇIKTI SENİN Kİ NEDEN BU KADAR YÜKSEK Kİ ACABA BENDE BİR ANORMALLİK Mİ VAR??CADIARZUCADIARZUfisfisfisfisfisfis
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA İNŞALLAH SENDE BEBİŞİNE SAĞLICAKLA KAVUŞURSUNa.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:
BENCE DRUNA DANIŞ BELKİ DE DÜŞÜK RİSKİ TAŞIYORSUNDUR ONA GÖRE İLAÇ VERİRbenneyaptımkibenneyaptımki
demrecan hoşgeldin. fatıma sen de yoktun evet uzun zamandır.
emelciğim sen nasılsın. pek karşılaşamadık bugünlerde ?
ilkay, funda,lal,esma umarım sizler de iyisinizdir. benim çok uykum var şu anda.
doktoru dinleyip hastaneye yatacam galiba. uyumak istiyorum. öğleden sonra da mide bulantımda artış var . offf napsam bilmem ki :1no2:
ben folik plus ve progestan kullanıyorum ve benimde ağzımda garip bi tat var bişeler yiyorumm sanki hiçbişe yememişim gibi bi tat gariipp:uhm:selam kizlar. herkesin gecmis kandili mubarek olsun. Genelde iyiyiz okudugum kadariyla masallah diyelim. Ya kizlar benim gazimda sabah aksam surekli garip bi tat var. o tattan ne yesem kurtulamiyorum. sizde de varmi boyle hisseden?
canım senin kac haftalıkken degerin 841 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?