2009 Ekim Anneleri

canım bencede doktoruna sor sakın ihmal etme büyük ihtimalle ilaç yazar. geçmiş olsun. inş. herkez bebişlerini sağlıcakla kucağına alır.

canım bencede doktoruna sor sakın ihmal etme büyük ihtimalle ilaç yazar. geçmiş olsun. inş. herkez bebişlerini sağlıcakla kucağına alır.

benimkinide 7+2 iken dinlemiştik 148 demişti bende bilemiyorum ama biyerde 162 olduğunu okumuştum.Allah bizeve bebeğimize sağlık sıhhat versin, iyidir umarım herşey.:Saruboceq:

selam bayanlar bende ekım annesı olacagım ınsallah Allahın ıznınle 7+1 ım. Bıkac gun once seslenmıstım sızlere fakat kımseden yanıt alamadım...Yınede herkese tekrar Merhabalar dıyorum.......

hoşgeldin cnm aramızaa.s.

merhaba arkadaslar nasilsiniz ? bu arada yeni gelen arkadaslar olmus hosgeldiler ALLAH tamamina erdirsin bebeklerini saglikli bir sekilde , bugun benim bogazim sanki sis gibi daha kalkali 1 saat olmadi hep gec yatiyor gec kalkiyorum duzenim tamamen bozuldu sersem gibiyim bugun canim birsey yapmak istemiyor

selam kızlar işyeri tatildi krizden dolayı bende hiç giremediim forma. buda işime geldi uyku halim oluyordu evde olduğum için dinlendim şimdilerde canım ekşi şeyler çekiyo ara ara mide bulantım ve miden yanmalarım var cumartesi tekrar dr a gittim herşey yolunda ultrosyon resminde artık iyice belirginleşmiş vucudu ben başını gövdesini rahatlıkla ayırtt ettim kalbide o kadar güzel atıyorki darısı görmeyenlara olsun. bu arada soğan kokusu wc kokusu ve sigara kokusu beni öldürüyo mutfağa giremiyom sağolsun eşim hallediyo yemekleri ama inş. biraz önce geçer çok berbat bir durum. geçmiş sayfaları okuma fırsatım pek olmadı yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz herkes iyidimi.

evet cnm bebişim büyümüş:ecrin_bebek:.ultrasonda 9+1 yani bugün itibariyle 9+4 gözüküyor...ayın 20 sinde ikili test ense burun kemiği için tekrar gidicem....:asigim:

lalcim çok sevindim cnm bebeğinin büyümüş ve iyi olmasına...
bende ayın 17sinde gidicem doktora sanırım 2li test içinde gün vercekler ogün...

selam bayanlar bende ekım annesı olacagım ınsallah Allahın ıznınle 7+1 ım. Bıkac gun once seslenmıstım sızlere fakat kımseden yanıt alamadım...Yınede herkese tekrar Merhabalar dıyorum.......

demrecan hoşgeldin cnm, gözden kaçmıştır...
bebeğin hayırlı olsun, Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

merhaba kızlar bende işlerin yoğunluğu nedeniyle sık giremiyorum geçmiş kandiliniz ve kadınlar gününüzu kutluyorum yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımızada almak nasip eder kızlar benimde çok uykum geliyor uyumak istiyorum halbuki 9 saat uyudum hiç uyumamış gibiyim sürekli miğde bulantısı var hiç bir şeyden zevk alamıyorum dokular beni mahfediyor istifar etsem rahatlıycağım belki ama yok istifarda edemiyorum sürekli miğde bulantısıyla geziyorum ama yememe dikkat ediyorum miğdem bulansada önemli olan şeyleri yemeye çalışıyorum ama süt içemiyorum sütün kutusu bile beni tiksindirmeye yetiyor sizler nasılsınız

tesekkurler herkese....Benımde mıde bulantılarım cok oluyor ozellıkle sabahları 6.30 da uyanıyorum bulantıdan dolayı...Fakat en fazla 3 ay suruyormus sanırım bu bulantılar ınsallah sonra rahat ederız bayanlar

aynen bende süt içemez oldum elime bile alamıyorum oysa çok severdim. çubuk kraker aldım sabah karın kazıntısıyla uyanıyorum tuzlu olduğu için idare ediyo bende çıkarsam rahat edecem sanki ama çıkmıyo. sabah otobüste elimde kraker dua ede ede yolu bitirdim.

tesekkurler herkese....Benımde mıde bulantılarım cok oluyor ozellıkle sabahları 6.30 da uyanıyorum bulantıdan dolayı...Fakat en fazla 3 ay suruyormus sanırım bu bulantılar ınsallah sonra rahat ederız bayanlar

İnşallah canım bende onu umararak günlerimi geçiriyorum,inş. bitecek bulantılarımız.

demrecan hoşgeldin. fatıma sen de yoktun evet uzun zamandır.

emelciğim sen nasılsın. pek karşılaşamadık bugünlerde ?

ilkay, funda,lal,esma umarım sizler de iyisinizdir. benim çok uykum var şu anda.

doktoru dinleyip hastaneye yatacam galiba. uyumak istiyorum. öğleden sonra da mide bulantımda artış var . offf napsam bilmem ki
:1no2:

hoşbuldum :):) bu topıcte olmak cok guzelmıs daha bıkac hafta once tahmın bıle edemezdım boyle bır mutlulugu yasayacagımı. Bende çalısan bırıyım,öğretmenım.rahatım cok sukur pazartesılerım bos dıger gunler ogleye kadar ama su sıralarfaalıyetlerımız cok olacak.23 nısan gelıyor 19 mayıs falan derken gorev verıcekler mutlaka,nasıl dayanacam bılemıyorum.cunku derslere dahı zar zor gırıyorum.Yonca 76 sanada gecmıs olsun canım,bende senınle aynı durumdayım....

selam kizlar. herkesin gecmis kandili mubarek olsun. Genelde iyiyiz okudugum kadariyla masallah diyelim. Ya kizlar benim gazimda sabah aksam surekli garip bi tat var. o tattan ne yesem kurtulamiyorum. sizde de varmi boyle hisseden?

lalcim çok sevindim cnm bebeğinin büyümüş ve iyi olmasına...
bende ayın 17sinde gidicem doktora sanırım 2li test içinde gün vercekler ogün...

canım teşekkürederim.....:asigim:ikili,üçlü testleride sorunsuz bir şekilde atlatırız inşlahh.....:Saruboceq:

kızlar:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
önce kahverengi sonra pembemsi kan geldi benden senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu kezde olmadı galiba ve ben dra gidemiyorum ancak yarın gideceğim senağlamasenağlama
kasıklarım da ağrıyor senağlamasenağlamasenağlama
eğer buda giderse çocuk falan istemiyorum ben yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
ağla ağla nereye kadar:a015::a015::a015::a015::a015:

canım senin kac haftalıkken degerin 841 cıktı

sagol canım iyiyiz senin mide bulantılarıyla başın belada gözüküyor mideni bulandıran şeyleri yememeye çalış yemek kokusu parfüm kokusu olan ortamlardan uzak dur bol bol dinlen uyu biraz rahatlatacaktır seni kürtaj sonra hastanede yattığımda bir abla vardı mide bulantısı için yatıyordu biraz düzeliyormuş tekrar yatıyormuş sanırım üç ay bitene kadar böyle devam eder

selam kizlar. herkesin gecmis kandili mubarek olsun. Genelde iyiyiz okudugum kadariyla masallah diyelim. Ya kizlar benim gazimda sabah aksam surekli garip bi tat var. o tattan ne yesem kurtulamiyorum. sizde de varmi boyle hisseden?
ben folik plus ve progestan kullanıyorum ve benimde ağzımda garip bi tat var bişeler yiyorumm sanki hiçbişe yememişim gibi bi tat gariipp:uhm:
ben içtiğim ilaçlara bağlıyorumm herhalde ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…