2009 Ekim Anneleri

Yoncacım iyiyim sen nasılsınn.. miğde yanmasııı oluyo bendede yaaa bide demir ilacı almaya başladım siz kullanıyomusun

kuzucumm üzülmee yaaaa sen niye daha bi doktora gitmedinnn....bak belki bişe olmamıştır hemen önlemini al canım ve doktorunu ara

özgecim geçmiş olsun cnm panik yapma ne olur.
bu tür lekelenmeler oluyor doktorun ilaç verir dinlenirsin bişeycik olmıcak gönlünü ferah tut cnmm.. gidebiliyosanda bugün git doktoruna yada ara bi danışş..

canım benim lütfen kendine stres yapma streste çok zararlı biliyosun yat dinlen tuvalet ihtiyacı haricinde ayağa kalkma arayabiliyorsan doktorunu ara danış sakın karamsarlığa kapılma olurmu bende aynı sorunları yaşadım lütfen üzme kendini allaha emanet ol:1hug:

ya deme öyle güzelim yaa...doktorunu aradınmı

gecmıs olsunnn ozgekrd cım yaaa ama panık yapma lutfen sakın strese gırme .mutlaka dr.unu ara eger gıdemıyorsan bıle....ve yataktan cıkma lutfennnn wc dısında dınlen bıraz gecıcektır emınım

üzülmeyi birak canim , hemen panige kapilma benimde ilk hamileligimde adet olur gibi kan geldi sanki resmen su gibi ama 1 hafta dinlendim o donem birde ilac verdi ozaman o tehlikeyi atlatmistim , bir cok anne adayinin basina gelmistir mutlaka bu kanama olayi riskler vs.. önemli doktorlarin tavsiyesi ve unutmamak gerekiyor eger bebekte bir sorun varsa ilk 3 ay icinde dusuyor eger annede bir sorun ortaya cikarsa buda 3 aydan sonra kendini gosteriyormus , önce doktorlari dinlemek gerekiyor , ve herseyin bir taktir oldugunu ALLAH in taktiri bunlarda dua etmek gerekiyor ALLAH hayirlisi ile nasip etsin saglikli bir sekilde nasip etsin canim bebegini sana bagislasin Rabbim .

selamkızlar bizde bugün 7 haftalık olduk.Hiç çıkartmadım şimdiye kadar inş. şimdeden sonrada kusmam.bir tek sağ bacağım arıyor arada.11. hafta doktora gidicez teyzeleri.sizin nasıl gidiyor kızlar

selamkızlar bizde bugün 7 haftalık olduk.Hiç çıkartmadım şimdiye kadar inş. şimdeden sonrada kusmam.bir tek sağ bacağım arıyor arada.11. hafta doktora gidicez teyzeleri.sizin nasıl gidiyor kızlar

merhaba canım senın dogum zamanın bellı mı bana bısey soylenmedı bende bugun 7+1 ım

cnm ne olur üzülme...:teselli:allahın izniyle inşlah birşey olmaz bebişine:çok üzgünüm:

özgekrd inşallah bebişine birşey olmaz canım arkadaşların dediği gibi yat dinlen canım yorma kendini .

ozgekrd canım bence doktorunu ara banada doktor demişti ani bir kanama lekelenmede direk vakit kaybetmeden gel demişti.Bence hemen git doktora sonra keşke demek zorunda kalma.ınş bişe olmaz bebişine

selam bayanlar bende ekım annesı olacagım ınsallah Allahın ıznınle 7+1 ım. Bıkac gun once seslenmıstım sızlere fakat kımseden yanıt alamadım...Yınede herkese tekrar Merhabalar dıyorum.......

selam canım nasılsın hoşgeldin aramıza:1hug:

canım geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur.hem iyi düşün iyi olsun .öle kötü şeyler söyleme bebişin üzülür :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…