demrecan hoşgeldin. fatıma sen de yoktun evet uzun zamandır.
emelciğim sen nasılsın. pek karşılaşamadık bugünlerde ?
ilkay, funda,lal,esma umarım sizler de iyisinizdir. benim çok uykum var şu anda.
doktoru dinleyip hastaneye yatacam galiba. uyumak istiyorum. öğleden sonra da mide bulantımda artış var . offf napsam bilmem ki :1no2:
CANIM YA BENİM KAN TESTİM 841 ÇIKTI SENİN Kİ NEDEN BU KADAR YÜKSEK Kİ ACABA BENDE BİR ANORMALLİK Mİ VAR??CADIARZUCADIARZUfisfisfisfisfisfis
selamlar ekim anneleri:) ben yeni katıldım aranıza bende 7+1 herşey normal kalp atışlarını gördüm cuma günü.çok heyercanlıyım fakat bulantılar midemdeki yanma ve sırt bel ağrısı beni öldürüyor.ama bebeğim iyi olsun hepsini çekmeye razıyım:) anne olmak kolaymı diyorum bu şikayetlerim oldukça:) işlh hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza bebeklerimizi.özgekrd senin yazdıklarını okudum canım bendede olmuştu kahverengi leke bazen kanama ama dr um bi tehlike olmadıını düşük tehlikem olmadıını bu dönemlerde böle şeylerin olabilceğini söledi sadece ne yapıorum ve leke gelio bunu sentezlememi ve o hareketlerden kaçınmamı söledi.içini ferah tut canım.
evet canım ilk sen nezaman gittin ilk doktora bidaha nezaman çağırdı kontrole seni
canım ara ara kanamam geliyor ve kan şeklinde geliyor ama çok azalmış:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kasıklarımda da ağrı var
ben gecen hafta persembe ogrendım hamıle oldugumu hemen o gun gıttım.6+4 dü.bugun yıne gıttım test sonuclarını gostermek ıcın dr.um yerınde degıldı baska bı dr.ıdrar enfeksıyonu var dedı ılac yazdı ama kullanmayı dusunmuyorum.bazı kımseler hamılelıkte hıc ılac öullanılmaz demıstı..bu arada ben hamıle oldugumu bılmeden akcıger fılmı cektırdım antıbıyotık kullandım saclarımı boyadım zayıflama ılacları kullandım umarım bısey olmaz bu yuzden cok tedırgınım dr.bısey olmaz dedı ama yınede endıselenıyorum elımde olmadan
selam canım nasılsın hoşgeldin aramıza:1hug:
canım benimde idrar enfeksiyonu var ama doktorum bana ilaç yazmadı sakıncalı olur diye gümde 3 lt den aşağı düşme en az 3 lt su iç geçer dedi.bende öle yapıyorum hergün bol su içiyorum sen de dene.zaten hamilelikte bol su içmek faydalı hem bebeğe hem sana
arkadaşlar kimse yok mu heyecanımı paylaşmak yeni şeyler öğrenmek istiyorum...
sevgili 2009Ekim anneleri, biz de gecen sene bu zamanlar sizlerle ayni heyecani paylasiyorduk. Büyülü bahce olmak cok guzel ama bebegini kucagina almak cok daha guzel. hepinize saglikli bir hamilelik diliyorum. Allah saglikla bebeklerinizi kucaginiza almak nasip etsin. biz hep 2008Ekim anneleri forumundayiz. bekleriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?