2009 Ekim Anneleri

geçmiş olsun canımm.umarım en kıza zamanda iyileşirsin mide bulantıların geçer kaydirigubbakcemile5

CANIM YA BENİM KAN TESTİM 841 ÇIKTI SENİN Kİ NEDEN BU KADAR YÜKSEK Kİ ACABA BENDE BİR ANORMALLİK Mİ VAR??CADIARZUCADIARZUfisfisfisfisfisfis

canım değerlere pek takma ben ilk ögrendigimde yani adetim 5 gün geçtiginde 5,100 dü. 1 hafta sonra yani 5 haftalıkken 15,000 di. doktor herkste farklı olur bu değerlere takılma dedi -tatlicadiarzu-

selamlar ekim anneleri:) ben yeni katıldım aranıza bende 7+1 herşey normal kalp atışlarını gördüm cuma günü.çok heyercanlıyım fakat bulantılar midemdeki yanma ve sırt bel ağrısı beni öldürüyor.ama bebeğim iyi olsun hepsini çekmeye razıyım:) anne olmak kolaymı diyorum bu şikayetlerim oldukça:) işlh hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza bebeklerimizi.özgekrd senin yazdıklarını okudum canım bendede olmuştu kahverengi leke bazen kanama ama dr um bi tehlike olmadıını düşük tehlikem olmadıını bu dönemlerde böle şeylerin olabilceğini söledi sadece ne yapıorum ve leke gelio bunu sentezlememi ve o hareketlerden kaçınmamı söledi.içini ferah tut canım.

ya kızlar bir şey soracağım kan testinin yanlış çıkma ihtimali yok dimi şimdi bunu düşünmeye başladım benim kan testinde değerim 841 çıkmıştı
4 haftalıkken ben 6 hafta 4 den sonra gitmeyi planlıyordum yani perşembe günü falan ya şimdi bunları düşünmeye başladım of yaa

canım ara ara kanamam geliyor ve kan şeklinde geliyor ama çok azalmış:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kasıklarımda da ağrı var

evet canım ilk sen nezaman gittin ilk doktora bidaha nezaman çağırdı kontrole seni

ben gecen hafta persembe ogrendım hamıle oldugumu hemen o gun gıttım.6+4 dü.bugun yıne gıttım test sonuclarını gostermek ıcın dr.um yerınde degıldı baska bı dr.ıdrar enfeksıyonu var dedı ılac yazdı ama kullanmayı dusunmuyorum.bazı kımseler hamılelıkte hıc ılac öullanılmaz demıstı..bu arada ben hamıle oldugumu bılmeden akcıger fılmı cektırdım antıbıyotık kullandım saclarımı boyadım zayıflama ılacları kullandım umarım bısey olmaz bu yuzden cok tedırgınım dr.bısey olmaz dedı ama yınede endıselenıyorum elımde olmadan

canım ara ara kanamam geliyor ve kan şeklinde geliyor ama çok azalmış:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kasıklarımda da ağrı var

canım yat dinlen hiç ayağa kalkma wc hariç. hayırlısıyla yarın olsun da, doktor güzel şeyler söylesin.

canım benimde idrar enfeksiyonu var ama doktorum bana ilaç yazmadı sakıncalı olur diye gümde 3 lt den aşağı düşme en az 3 lt su iç geçer dedi.bende öle yapıyorum hergün bol su içiyorum sen de dene.zaten hamilelikte bol su içmek faydalı hem bebeğe hem sana

özgekrd ben ilk evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silikti ve hamile olmadfıımı düşümüodum ama eşim hamile olduumu düşündüü için kan testi yaptırdık ve 3 4 haftalık çıktım kan testinde ve değerim 42 idi. 3 4 gün sora 271 oldu ve 2000 ve 3720 oldu.yani rakam yaklaşık 48 saatte bir ikiye katlanıyormuş.keşke bi kan testi daha yaptırsan o zamaan kendin kendini rahatlatırsın ben dr a gittim dış gebelik dedi sora bozulmuş gebelik dedi sora kese var embriyo yok dedi asma cuma günü bebğimide kalp atışınıda gördüm sen kendi içini rahat tut.stres yapma asla.çok ayakta kalmamaya çalış canım ve kasık ağrısı için erken gebelikte bebek yerine yerleşiyormuş ondan olur diyorlar.hadi yüzün gülsün annesinin güvenli vücudunda büyüyor bebeğin.

kızlar herkese merhaba ben geldim 10 günlük raporum bitti.düşük tehlikem geçmiş.bugün iş başı yaptım.ultrasonda bebişimi de gördüm bugün.doktor her ihtimale karşın ilç verdi 3 ay bitene kadar kullanıcam.sizler nasılsınız ben yokken önemli bir şey oldumu

Bende kullanmayı dusunmuyorum haftaya dr.degıstırcem.bakalım o ne dıyecek.Bundan pek memnun kalmadım.senın dogum ne zamana kac haftalıksın canım

sevgili 2009Ekim anneleri, biz de gecen sene bu zamanlar sizlerle ayni heyecani paylasiyorduk. Büyülü bahce olmak cok guzel ama bebegini kucagina almak cok daha guzel. hepinize saglikli bir hamilelik diliyorum. Allah saglikla bebeklerinizi kucaginiza almak nasip etsin. biz hep 2008Ekim anneleri forumundayiz. bekleriz..

Son düzenleme:
canlarım hepınıze Çok teŞekkÜr edıyorum benı bır nebze olsun rahatlattınız
dılıyorum kı o gÜzel dıleklerınız gerÇek olur ben daha Önce anembrıyonık gebelık yaŞadım ve bunu ÖĞrendıĞımde de kÜrtaj olurkende o kadar rahat gÖzÜkÜyordum kı dıŞardan gÜlÜyordum ama aslında Çk ÜzÜlmÜŞtÜm ama bunda Çok daha fazla ÜzÜlÜyorum ÇÜnkÜ kasıklarımda bırŞeylerın attıĞını hıssettım belkı de psıkolojıktı bılmıyorm ama onu hıssettım ama Şu anda acabalar ıle dolu beynım yarın sabah aydınlanacak ınŞallah herŞey

yarın haberlerini bekliyoruz özgekrd merak ettim bende. içini ferah tut.

arkadaşlar kimse yok mu heyecanımı paylaşmak yeni şeyler öğrenmek istiyorum...

Hosgeldin ekim 2008 annesi güzel dileklerin icin tesekkür ederiz, ALLAHim bebegini size bagislasin cok seker yerim ben onu , biz henuz yolun basindayiz gördügünüz gibi kimimiz bulanti kimimiz lekenme dusuk riski falan derken ugrasip gidiyoruz :))))))))) su aylar cabuk gecsede bizlerde bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alsak tek temenmiz bu hayilrisi olsun ben sizin forma ara sira bakiyorum , arkadaslariniz arasinda cok kuvettli bir bag olumus ne mutlu size darisida bizlere insallah , bizde herzaman sizleri bekleriz tecrubelerinizden yararlanmak isteriz kendinize veve bebeginize iyi bakin a.s.:1hug:

demrecan
Papatya

Meslek: Eğitimci
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: ızmir
Kan Grubunuz: A Rh+ Giriş tarihi: Feb 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
dilse2009 kullanıcısından alıntı
arkadaşlar kimse yok mu heyecanımı paylaşmak yeni şeyler öğrenmek istiyorum...

Selam canım hosgeldın mıde mulantıların varmı senınde
hemde nasıl duramıyorum ama ben çıkaramıyorum bu yaşıma kadar bu böleydi şimdi de öle olunca sabah bulantı akşam bulantı eşim de çok üzülüyor halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…