demrecan hoşgeldin. fatıma sen de yoktun evet uzun zamandır.
emelciğim sen nasılsın. pek karşılaşamadık bugünlerde ?
ilkay, funda,lal,esma umarım sizler de iyisinizdir. benim çok uykum var şu anda.
doktoru dinleyip hastaneye yatacam galiba. uyumak istiyorum. öğleden sonra da mide bulantımda artış var . offf napsam bilmem ki :1no2:
ben yukarıda da anlattığım gibi sizin yazdığınız güzel şeyleri okuyup üzülüyordum dr umun bana demediği olumsuz şey kalmamıştı o dönem ama şimdi o kadar rahatımki bebeğim ben varız ve artık bende bir 2009 ekim annesi olacağım ama anlamadığım bir şey var ben sata göre 4 ekimde yapacağım ama ultrasonda 2 hafta fark ediyor doğumun şimdi 2 hafta soramı olck yoksa sata göremi kalcak bilginiz varmı???
merhaba sekerlerr-tatlicadiarzu-
ya aklıma bisi takıldı. ben folik asidi sabah ve aksam tok karnına olmak uzere gunde 2 defa alıorum. ama hergun cok alakasız saatlerde oluo bu.yani dun sabahkini 12.30 da aldım bugun 9.30 da aldım. bazen unutuorum almayı fisfisfis yani saatler hic tutmuo birbirini.siz duzenli mi alıosunuz?
Bende kullanmayı dusunmuyorum haftaya dr.degıstırcem.bakalım o ne dıyecek.Bundan pek memnun kalmadım.senın dogum ne zamana kac haftalıksın canım
ankaşıldı beni kimse merak etmemiş.ben de 10 gündür k.k'daki arkadaşlarım çok merak etmiştir diyodum.neyse canınız sağolsun:a015:
Öncelİkle sabah haberlerde dİnledİĞİm bİr konuyu aktarmak İstİyorum sİzlere.hamİlelİĞİn İlk 3 ayında yeterlİ mİktarda folİk asİt alınmzsa bebeklerde tıp dİlİnde spİna bİfİda denen , halk arasında sırt omİrİlİk aÇıklıĞı denİlen hastalık oluŞuyo ve bebekler sırtı aÇık bİr Şekİlde doĞuyo.Şİmdİ bİzlerİn yapması gereken Şeyler hamİlelİĞİn İlk 3 ayı mutlaka hergÜn 1 bardak taze sıkılmıŞ portakal suyu İÇerek, folİk asİt İlaÇlarımızı ÜÇÜncÜ ayın sonuna kadar kullanarak ve folİk asİtİn bol olduĞu ıspanak pazı brokolİ ve cevİzİ bol tÜketerek bebeklerİmİzİ bu hastalıktan korumaya ÇalıŞacaĞız.doktoru dİnledİm ve hemen sİzlerlede paylaŞmak İstedİm ayrıca araŞtırma yaptım İnternette bulduĞum bİr bİlgİyİ de konuyla İlgİlİ sİze kopyalıyorum.sevgİler.
ankaşıldı beni kimse merak etmemiş.ben de 10 gündür k.k'daki arkadaşlarım çok merak etmiştir diyodum.neyse canınız sağolsun:a015:
ya kızlar bir şey soracağım kan testinin yanlış çıkma ihtimali yok dimi şimdi bunu düşünmeye başladım benim kan testinde değerim 841 çıkmıştı
4 haftalıkken ben 6 hafta 4 den sonra gitmeyi planlıyordum yani perşembe günü falan ya şimdi bunları düşünmeye başladım of yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?