2009 Ekim Anneleri

Gözünaydın caaanımmmm daha çoookkk büyüdüklerini göreceğiz inşallah bebişlerimizin hayırlısıyla:teytey::teytey:

Saol canim benim

insallah simdilik gunu gun ediyorum eskiden zaman ne cabuk gecer derdim hamilelikten sonra hic gecmiyor sanki :hooray: odulumuzu almak istiyoruz bir an once :))

Tebriklerrrr gozun aydin bebegin kac santim su anda canim?

selam kizlar bende doktora gittim bugun nihayet sonunda. Alttan elle muayne etti. ultrason falan yokmus 4. aya kadar (( hersey normal gozukuyor dedi. bu kadar yani pek bi haber yok aslinda.

selam kizlar gozunuz aydin cok sevindim ikiniz adina Allah tamamina erdirsin insalah hepimiz icin:)

selam canim. baska bi doktor secme sansim yok zaten olsada hepsi ayni proseduru uyguluyormus. 3. aydan once kalp atisi dinlemek falan yok. sende yurtdisindasin sanirim. amerikada isler boyle yuruyor malesef.

selam kizlar gozunuz aydin cok sevindim ikiniz adina Allah tamamina erdirsin insalah hepimiz icin:)

selam canim. unutmadan bizim tickerlara ne oldu yahu? gozukmuyorlar altta. sagolasin. pek bisey olmadiama eh buda iyidir. bendende idrar aldilar ama ne testi icin oldugunu soylemediler. senin kan testlerin ne zaman yapilacak canim? benimkiler 12. haftadaymis.

selam canim. baska bi doktor secme sansim yok zaten olsada hepsi ayni proseduru uyguluyormus. 3. aydan once kalp atisi dinlemek falan yok. sende yurtdisindasin sanirim. amerikada isler boyle yuruyor malesef.

Evet ben Californiadayim.

Benden bugun idrar alindi test icin ve rahim agzi icin kontrol yapildi
kan testi istediler onu da pzt ya da sali gunu yaptiracagiz.

Evet ben Californiadayim.

Benden bugun idrar alindi test icin ve rahim agzi icin kontrol yapildi
kan testi istediler onu da pzt ya da sali gunu yaptiracagiz.

anladim. her state farkli demekki. ben floridadayim. bende idrar verdim kan testi daha yok. 12. haftadaymis buyuk kan testleri. boyle iste. hayirlisi olsun ikimiz icinde.

benim diger randevum da nisan 7 de.benimde 12.haftaya falan denk geliyor hemen hemen.valla dogru diyosun nolmus bizim tickerlara?Bu dr procedure leri eyaletlere hatta sehirlere gore degisiyor heralde.belki arastirsan bulabilirsin baska bi dr.eger sigortanizn karsiladigi sadece o dr ise tabi ozaman durum degisir haklisin.olsun gec olsun guc olmasin hayirlisiyla gorursun zaten sen yaklasik 10.haftadaydin yanlis hatirlamiyosam.az kaldi:)aciklamadilarmi kan testini ne icin yapacaklarini?kafani yorma hersey guzel olur elbet.:)

ii geceler güzel hamişler nasılsınız ben bugün gene beratım midemde mikser çalışıyo ama genede kokoş bi hamişim dün saçlarımı kestirdim baştan aşağı bakımımı yaptırdım süslü olcek beişim benim siz neler yapıyorsunuz yoksa bebişler şimdiden bakımsız kılmaya başladımı sizi???kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

canim cevabin icin cok sagol. icime su serpiyor boyle konusmalar :1hug: baska doktorlar var canim ama bana sigortadan kagit gelene kadar evet gidebilirsiniz diye zaten 12. hafta olur birde sordum butun komsular herkes 12. 13. haftada duymuslar o aletle kalp atisini. yani kolay kolay ultrason yok burda. yaklasik 10 oldum evet canim. tam 3 haftam var birdahaki visite. kan tahlili ne icin soylemediler. birdahaki randevunuzda acikliycaz dediler. kan verilen yer baska bi klinikmis. sadece kan verme yeriymis orasi. birde canim bana hastaneye registiration icin bi form verdiler. onlineda yapabilirsiniz dediler. sana sordularmi hastaneyle ilgili biseyler. yani dogumda gidecegin hastane. insurance bilgileri falan istiyor.

selam canim. midelerimiz hep ayni. sabah bi basliyor yatana kadar mucadele. agzimin tadi yok. ne yesem bos. iyi yapmissin bakim falan bende severim oyle seyleri. saatler olsun kaydirigubbakcemile5

selam canim. midelerimiz hep ayni. sabah bi basliyor yatana kadar mucadele. agzimin tadi yok. ne yesem bos. iyi yapmissin bakim falan bende severim oyle seyleri. saatler olsun kaydirigubbakcemile5

sağol şekerim bi ara baya salmıştımda geçen gün aynaya baktım kendi kendime dedimki aaaaaa daha anne olmadan annaneme döndün gizem kendine gel bi tane bebişte böle olursan oooooo yandık vala ondan sonra karar verdim normal hayata iki kişi olarak devam ben baya eve kapatmıştım çünkü kendimi kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

en guzelini yapmissin canim. bide izmirdesin ben olsam ben de giderim hemde hergun :CüvCüv: bende izmirliyim dogma buyume. ben haftanin 3-4 gunu evdeyim. diger gunler esimle veya arkadaslarla cikiyorum iki gezinip geliyorum. cok fazla disarda kalamiyorum hemen eve gelip uzanmak istiyorum. mide bulantisiyla cekilmiyor hicbiyer

evet çok haklısın bende de bu mide bulantısı bide üstüne bel ağrısı hiç çekilmiyo ama hamile kaldığımı öprendikten sonra 3 hafta evden hiç çıkmadım hiçççç ama hiçç öle olunca sıkıntı geldi şimdi napıyom çıkıyorum alsancakt a oturuyorum zaten şöle biraz yürüyorum biraz oturuyorum öle öle teiz hava alıyorum dışarda bende doğma büyüme izmirliyim desene sende bizdensin canım

off 3 hafta uzun olmus baya canim ilk zamanlarda uyku falan cok oluyor sende haklisin. benide arkadaslar zorlamasa cikmazdim. alsancaktasin oyle mi. ayyy bende orda oturuyordum yurtdisina yerlesmeden. amerikan kultur varya canim kumpircilerin oldugu yer orda oturuyordum. kuaforumde ordadir. isim vermiyeyim burdanda belkide ayni kuafore gidiyoruzdur. alsancakta oturmak bi baskadir. heryere yuruyerek gidersin. doktor kan tahlili su bu hepsi ayni cevrede. benim jinekolog alsancak ilkokulunun karsi sokaginda. izmire gittigimde ona giderim hep. ozledim vallahi dolasmayi reyhanda bi kahve icmeyi falan :CüvCüv:

nisan 9 da benim randevu tam 1 ay sonra

Ben bugun demir hapi agir geldi sanirim dedim hapi almaya basladiktan sonra istahim kesildi dedim dogru bazi kisilerde oluyor bu durum dedi birakayimmi dedim devam et dedi ama baska bir hap daha yazdi bu dengeler seni dedi ilacin ismi Zofran

gel canım benim misafirim ol bende alsancak kahramanlar fuar kapısında caddede oturuyorum hemen işte canım nereye gitmek isterse çıkıyorum ama ilk zamanlar şok yaşadıminanamadım hamile olduğuma falan ondan hiç bişi yapamadım ve sadece meleğimin varlığına alışmaya çalıştım :CüvCüv:ne bileyim devamlı yanlız kalamk istiyorum bilmem başka kimsede var mı o istek daima yanlız kalmak istiyorum sendede oluyomu canım a.s.

selam gizemcim hosgeldin

ne guzel okudukca imrendim ama ben kendimi biraktim cook paspallastim zaten yuzumde sivilce doldu sanki kizamik gibi kirmizi kirmizi o yuzden icimden bisey yapmak gelmiyor

hem burda oyle kuafore gitmek yurek ister hic isini bilen yok guvenip de bulana kadar deneme tahtasi oluyor insan :))

kendi isini kendin yap en iyisi burada :))

o istek bende de var canim. kimse arasin sorsun istemiyorum. birisi gelecek diye odum kopuyor. bircok kez geri cevirdim komsulari falan. kusura bakmayin kendimi iyi hissetmiyorum dedim acik acik. kimse kusura bakmasin. daha tam adapte olamadim belkide kendi kendime kalinca daha mutlu oluyorum. yani tamamen normal canim. hormonlarimiz degisiyor surekli. bi saatim 1 saatime uymuyor. gececek insallah hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…