ya kızlar bişiy dicem altta imza bölümü varya ben onu yapamadım yaa bana biri yapabilrmi rica etsem son regl tarihim 11 ocak
seldus sen tickerini hangi siteden yaptin hosmus:)
canım ben yardım eeyim sana sen bi de bişey yaz bebeğin için..ben yapayım begenmezsen deiştirirsin ok
iyi ya ne guzel canim en faydali seyi istiyor:)bebegin zeka gelisimine cok faydali balik ..tatlim konserve balik tuketme yalniz su dardanel tonun falan varya onlarui doktor bana yasakladi icinde bir madde varmis bebege zarar verebilirmis
Yok canım çupradan aşağısı kurtarmıyor şöyle fırında pişmiş yanındada bol ekşili salata cokacimcoook
Canım benim saoll sayılı gün hemen geçiveriyor zatenn ooo sen gittiğinde bebişin kocaman olmuş olucak annesii ne güzelll:teytey:
tmm cnm saol öncelikle yaz ki
meleğim sabırla seni bekliyoruz ve rabbim meleğimiz sana emanet[/QUOT
olmus nasıl begendin mi?begenmediysen tickerclup yaz ordan yap kendi istediğin gibi img resmini kopyala aynen ok.:)))
iyi ya ne guzel canim en faydali seyi istiyor:)bebegin zeka gelisimine cok faydali balik ..tatlim konserve balik tuketme yalniz su dardanel tonun falan varya onlarui doktor bana yasakladi icinde bir madde varmis bebege zarar verebilirmis
Yok canım çupradan aşağısı kurtarmıyor şöyle fırında pişmiş yanındada bol ekşili salata cokacimcoook
Bende çuprayi cok severimmmm , tarifini versene nasil yapiyorsun firinda ?????? ben evde balik kokusuna eskiden beri dayanamam her yere siniyor sanki((( o nedenle disarda yiyorum balik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?