2009 Ekim Anneleri

ya kızlar bişiy dicem altta imza bölümü varya ben onu yapamadım yaa bana biri yapabilrmi rica etsem son regl tarihim 11 ocak

bir kere canım dondurma istedi biraz yedim bıraktım bukadar ama balığa fazla düştüm sürekli balık yemek istiyorum

iyi ya ne guzel canim en faydali seyi istiyor:)bebegin zeka gelisimine cok faydali balik ..tatlim konserve balik tuketme yalniz su dardanel tonun falan varya onlarui doktor bana yasakladi icinde bir madde varmis bebege zarar verebilirmis

QUOTE=pembeinci;5690011]bir kere canım dondurma istedi biraz yedim bıraktım bukadar ama balığa fazla düştüm sürekli balık yemek istiyorum[/QUOTE]

benim canim can erigi istiyor sormayin hele geceleri bir hal oluyorum ben bu erik yuzunden birde seftali olsa cokacimcoook

mavişim bi de buna bak canım begenirsen kişisel bilgilerin bölümünde hakkında olankısımda kilo takip bölümü var oraya kopyala yapıstır bu linki bakalım olacakmı? bi acayip anlattım ama idare et artık:))))

http://www.tickerclub.com/cache/ed49b70878.png[/img][/url]

ilkay canım bende şeftali istiyorum bir çıksa sabah akşam şeftali yiyeceğim durmadan kaydirigubbakcemile3

Canım benim saoll sayılı gün hemen geçiveriyor zatenn ooo sen gittiğinde bebişin kocaman olmuş olucak annesii ne güzelll:teytey:

efet cnm büyümüştürrr..son bir hafta zatenyerimsenibeninşlah hayırlısıyla ikili üçlü testleride atlatır ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarızzz:asigim:

ya kıssssslar cok kötüsünüz yaaaaa(((( uyuyan yılanı uyandırdınız...alın işte şimdi benim d canım erik cekti..şööööle sulusulu :)))) üüüüüü hiç aklımda yoktu..ama şimdi olsa kilo kilo yerim herhalde..psikoljik mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…