2009 Ekim Anneleri

canım sende hoşgeldin valla bendede sivilce çok çıktı hormonlardan olsa gerek ama ben sana bişi diyimmi bi çocuk doğurcaz diye adamlar paspal karımı önlerinde görecekler ben üç hafta evden çıkmadımda eşim gizem sen ii olduğuna emin misin diye sordu ben devamlı fönlü gezen ojeler hergün kıyafete göre değişen bi tiptim de o bakımdan:))

ayy evet aynen bende öleyim yaa devam koltuğun köşesine oturayım
kimseyle tek kelime etmeyeyim kimse gelmesin kimseye gitmeyim yaa bi insan uyanıpta yataktan çıkmaz mı ben çıkmıyorum sabah 10 gibi kalkıyom ve en az 12 ye kadar sadece yatakta uzanıyorum yok yani böle bi enteresanlık canım insan görmek istemiyor diye işten çıktım var mı böle bişi yaa baya değiştim ben galiba :CüvCüv:

gizemcim iste cok normal aynen benim semptomlar. fiziksel olarak kendini iyi hissetmedigin icin kimseyle konusmak canin istemiyor. kimse seni anlayamayacakmis gibi geliyor. midem bulaniyor diyorsun hemen ' aman be sende ' diyorlar anlayissiz insanlar. oyle olunca bende kimseyi gormek istemiyorum.

evet aynen ondan olsa gerek bende pek bi yanlız kalmak istiyom herkes batıyo yeri geliyo eşimle konuşmak bile rahatsız ediyo ben yemek bile yapamıyorum yaa o derece berbatım öle diyim sana sen anla her gün kayıncvalidem geliyo yemeğimi yapıyo gidiyo kadın yada gelip yapamıcak gibiyse yakın oturuyoruz biz onlara gidiyoruz valla sana şöle diyim 1 sk öteye bile gitmek zor geliyo öle anormal oldum ki ben gezmeye bayılırdım evden bigün çıkmasam akşama hasta olurdum kaydirigubbakcemile3 öleyken şimdi böleyimanlam veremiyom kendime ama yapcak bişi yok valla bu ne kadar bu kadar sürer bilmiyom ama inş. böle kalmayız ben bu halimi sevmiyom çünkü .:CüvCüv:

yemek bende yapamiyorum canim. cevremde kayimvalidem falan yok. sagolsun bi turk arkadas var yakin oturuyoruz kizcagiz her aksam bi kap yemek yolluyor bana. allah razi olsun. esim zaten anlamaz yemek yapmaktan. enerji duzeyimiz cok dusuk durumda canim su 3 ay icinde. o yuzden birisiyle bulusup onun anlattiklarini dinlemeye halimiz yok :))) esim bi lafi uzattigi zaman hemen soyluyorum vallaha canim simdi dinleyemycem gidip uzancam diyorum. hadi eslerimiz anlayis gosteriyor ama cok yakin olmayanlar anlayamaz. kendi kendime kalinca sanki mide bulantim falan daha z gibi geliyor. insan icinde iyice depresiyor. simdilik herkes anlayis gostermek zorunda. sonra insallah normale doneriz :CüvCüv: esimde diyor hep boyle olacaksa 1 cocuk yapalim gerisi kalsin :roflol: ayiptir soylemesi o is bile yok hamile oldugumu ogrendigimden beri. bi tuhafim. gamyoncuiremsu

doktor mu yasakladı canımyoksa senin mi canın istemiyor allahtan eşlerimiz sabırlı valla bende eşime lütfen ben bugün gene fenayım hadi yatalım diyom o zaten işten yorgun geldiği için beraber uyuyoz Şeniz canım kocam benim oda olmasa beni kim anlar siz hamiş arkidişlerden başka

yok canim doktor yasaklamadi. hatta o gayet normal hersey yapabilirsiniz dedi ama ben istemiyorum. belki zamnala o da gecer. eslerin anlayisli olmasi cok onemli canim. zaten cok hassasiz bu donemde bide onlar ustumuze gelse off hic cekilmez

yok canim doktor yasaklamadi. hatta o gayet normal hersey yapabilirsiniz dedi ama ben istemiyorum. belki zamnala o da gecer. eslerin anlayisli olmasi cok onemli canim. zaten cok hassasiz bu donemde bide onlar ustumuze gelse off hic cekilmez

baya hassasız bu dönemde ben mesela olur olmaıdk herşeye ağlıyorum ne alakaysa demi ama elimde olan bişi değil herşey zor geliyo allahtan ilk bebişlerimiz yoksa iki falan olsa birinciler kaçcak delik arasınlar yazık ben ve eşimn kararı biz tek çocuktan yanayız ona gelecek sağlamak öneli ama genede tabiki nasip canım muhabbetine doyum olmaz ben yatayım tatlım ii geceler allah rahtalık versin tabi senin orda geceyse kaydirigubbakcemile3kendine ve meleğine çok dikkat et :CüvCüv:

tamam canim. sanada iyi geceler. burda aksam saat 9:18. gec oluyor yavas yavas. bende 10 gibi yatarim. yarin biraz islerim var. kendine iyi bakki bebiste iyi olsun canim.

Bana ilk randevuda hastaneyle ilgili bilgiler verilmisti zaten hastanede dr ofisinin karsisinda ve benimde okulumun yaninda:)insurance bilgilerimi falan vermistim zaten onceden bilmiyorum ne yapmaka gerekir hastane konusunda ama ilerki gunlerde aciklarlar diye umut ediyorum.benim kan verdigim laboratuvarda hemen ofisle ayni katta yani baska bi yere gitmeme gerek kalmiyor.dun benimde insallah dogum yapacagim hastanede arkadasim dogum yapti labor room var orda dogum oluyor. gordum asina oldum simdiden hazirladim kendimi:)boyle iste.bende uyudum uyandim cok yoruluyorum okulda eve geldigimde artik bacaklarimi hissetmez oluyorum.neyse insallah gececek bugunlerde.hadi size iyi geceler:)

canim ben targetten aldigim prenatal vitamin kullaniyorum onun haricinde dr baska hap vermedi aldigin vitamin yeterli dedi.senin kan degerlerin dusuk ciktigi icinm demir hapi iciyorsun?

cok optum hepinizi iyi geceler....

canim ben targetten aldigim prenatal vitamin kullaniyorum onun haricinde dr baska hap vermedi aldigin vitamin yeterli dedi.senin kan degerlerin dusuk ciktigi icinm demir hapi iciyorsun?

cok optum hepinizi iyi geceler....[/QUOTE]

Folic asit dedigim prenatal vitamin canim bende aynisini kullaniyorum senin gibi bildigim kadariyla o ilac folik asit iceriyor

kan degerlerime daha bakilmadi pzt sali gidip test yaptiracagim o zaman belli olacak ben sadece haptan sonra kendimi iyi hissetmiyorum istahim kapandi dedim o da dogru dedi bazi hamilelerde oluyor bu durum dedi o yuzden zofran diye bir hap verdi prenatal tabletten 4 saat once al dedi.

herkese günaydın :çok üzgünüm:

kızlar ilk kaybınızı benimle vermiş bulunmaktasınız senağlamasenağlama

doktora gittim dün. sağolsun bazı arkadaşlar merak etmişler. moralimiz çok bozulduğu için akşam yazamadım kusura bakmayın senağlama

doktor önce üstten baktı. sadece kese ve minicik bir nokta gördü. bir de alttan bakayım dedi ama bir değişiklik göremedi senağlama 15 gün öncesinden hiç farkı yok dedi. nokta olarak kalmış, aslında 15 gün önce de olması gerekenden küçüktü ama sana birşey söylemeden ben ona süre verdim, malesef değişen birşey olmamış, bebek gelişmiyo sağlıksız gebelik dedi senağlamasenağlama 8.haftanın içindesin, şimdiye kadar geç döllenme olsa bile biraz ortaya çıkmalıydı dedi :çok üzgünüm: malesef bazen böyle olabiliyor, senin veya eşinin yaptığı bir yanlış yok dedi, tamamen kromozomlarla alakalı, zaten gelişse de sağlıklı bir bebek olmazmış senağlama hemen şimdi kürtaj yapabilirim burada dedi. şimdi olmazsan da 2-3 gün içinde mutlaka almalıyız zaten 15 gün geçti artık sana zarar vermeye başlayabilir dedi. ama ben aldırmadım senağlamasenağlama bu fikre biraz alışmam lazım dedim, büyük ihtimal bugün akşam gidip işi bitiricez artık..

dr ilk söyledğinde ne yapalım Allah'tan dedim. o alır o verir. sonuçta bir sınavdayız. çok üzüldüm, ağladım sessiz sessiz. bütün gece uyumadım, şimdi bile ekranı göremiyorum ama elden gelen birşey yok senağlama

sizinle tanışmak yazışmak çok zevkli, çok güzeldi arkadaşlarım. bu 3-4 haftalık süreçte eğer sizi kırdıysam, canınızı sıktıysam hakkınızı helal edin oldu mu? bir daha buralara gelebilieceğimi sanmıyorum çünkü senağlama

ilk ve tek kaybınız olmak dileği ile, hepinizde sağlıklı hamilelik ve doğumlar diliyorum..

canım meleğin melek olarak kalmak istedi demek olarak dünyaya gelmek istemedi allah sabır versin canım acımız kaybımız çok büyük başımız sağolsunsenağlama çok zor bişey allah daima yardımcın olsun ve hemen sana bir melek dah aversin onuda sedece nokta olarak hatırla canım ama sadece karnında bir nokta olacak hayatında değil sakın unutma sen ve eşin sağlıklı olduktan sonra gene bebeğiniz olur senağlama senağlama senağlama senağlama

Canim inan cok uzuldum zaten aglamaya yer ariyorum inan cok uzuldum simdi ama hersey Allahtan biz burda 100 belki daha fazla kisiyiz hamilelerin duasi tutar derler inan senin icin dua ettim allahim hayirli zamanda hayirli evlat ver arkadasimiza dedim merak etme canim tekrar guzel haberlerini duyacagiz burdan bize yine haber vereceksin bizde en az senin kadar mutlu olacagiz buna inan.

Cnm sayfayı açar açmaz senin mesajını gördüm ve boğazım düğüm düğüm...
Ne söylenirki böyle bi durumda takdiri ilahi işte, çok ama çok üzgünüm cnm...
Allah sana ve eşine sabırlar versin, bir daha böyle acı tecrübe yaşatmasın inşallah:Saruboceq:

canım benim ne dicemi bilemiyorum inan :çok üzgünüm:
umarım en kısa zamanda Allah sizlere saglıklı bir evlat verir :Saruboceq:.uzulme diyemicem cunku cok zor oldugunu biliyorum.iyiki daha buyuk deildi bebisin.belki boyle dusunmek icini az da olsa rahatlatır. ne bilim cok zor senağlama

canım o kadar zor ağlayan birisiyim ki ve şu anda ağlıyorum inanılmaz üzüldüm anlatamam burnumun direği sızladı

daha önce bunu yaşadım ve tekrar yaşama ihtimalim oldukça yüksek ve seninle ortak bir noktamız var

diliyorum ki en yakın zamanda sağlıklı bir meleğin olur . o sağlıksız doğsaydı ömür boyu içten içe ağlayacaktın bak şimdi bir kere ağlıyorsun bundan sonra herşey çok güzel olacak lütfen üzülme canım benim kendine çok iyi bak

canım sabah mesajını okuyunca çook üzüldüm. Ama inan o da diğer tarafta şefaattçiniz olacak. Dualarımız seninle. Belki böyle daha hayırlı oldu. Kendine iyi bakk.

bitanem ne denilirki bilmiorum bu durumda sanırım sözün bittiği yer....yazını okurken bittim zatennsenağlamasenağlamadilerimki en kısa zamanda bir bebişin daha olurr...:çok üzgünüm:

bijoux çok üzüldüm canım allah sana ve eşine sabır versin takdiri ilahi umarım en kısa zamanda Allah saglıklı bir evlat verir canım

tatlım çok geçmiş olsun, biliyorum ne desek bir faydası yok ama inan ki hayırlısı böyleymiş. geçen hamişliğimde aynı şey geldi başıma, kürtaj oldum. kısa bir bekleme süresinin ardından (4 ay sonra) Allah bize yeni bir tane nasip etti. Bunun için bile hayırlıysa doğsun diyorum. Çevremde en az 10 kişi var ilk gebeliklerinde bunu yaşayan ve hemen ardından yine hamile kaldılar, maaşallah çok sağlıklı çocukları oldu herbirinin. Aşılmayacak bir acı yok, sonbahar annesi olamadın belki ama inanıyorum ki bir sonraki ilkbaharda güzel bir annemiz olacak.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…