bugün kim gidecekti doktora ??? 9 hafta 6 gunluk kimdi ?? fisfisfis acaba nasil gecti merak ettim
ya kıssssslar cok kötüsünüz yaaaaa(((( uyuyan yılanı uyandırdınız...alın işte şimdi benim d canım erik cekti..şööööle sulusulu :)))) üüüüüü hiç aklımda yoktu..ama şimdi olsa kilo kilo yerim herhalde..psikoljik mi acaba?
cnm bijoux gidecekti dr..5-6 gibi randevum demişti...gelince yazar...inşlahh iyi geçmiştirrr:Saruboceq:
bijoux vardi evet ama biri daha vardi sabah yazmis gitmis simdi bulamadim hangi sayfaydi fisfisfis
amiiin canım hoşgeldin...nasıl gidiyor hamişlik..? yaaaa ne güzel 15 haftalık olmus maasallah..cinsiyeti belli oldu mu ? bi de mide bulantın olduysa gecti mi?seni bulmusken sorayım hepsini ne de olsa sen bizden 1 ay öndesin:))))
Selam kizlar az once doktordan geldik bebegimin kalp atislarini gordum sonunda
hersey yolunda dedi doktor ultrasonda 7+5 gorundu normalde 7+3 hesapliyorduk sat tarihime gore yani.
su anda 12.5mm. daha kucuk bir yerfistigi kadar dedi doktor :))
cok rahatladim ohhhh ya sonundaaa kaydirigubbakcemile3
gözünaydın cnm...bebişinede maşallahhhh
Saol canim cok mutluyum ama bugun biraz daha halsizim
sanki deniz suyu icmisim gibi agzimin tadi ne yesem gecmiyor cikolata bile sanki aci geliyor size de oyle oluyormu ne zaman gececek acaba 3 ayin sonunda mi
Selam kizlar az once doktordan geldik bebegimin kalp atislarini gordum sonunda
hersey yolunda dedi doktor ultrasonda 7+5 gorundu normalde 7+3 hesapliyorduk sat tarihime gore yani.
su anda 12.5mm. daha kucuk bir yerfistigi kadar dedi doktor :))
cok rahatladim ohhhh ya sonundaaa kaydirigubbakcemile3
selam kizlar bende doktora gittim bugun nihayet sonunda. Alttan elle muayne etti. ultrason falan yokmus 4. aya kadar(( hersey normal gozukuyor dedi. bu kadar yani pek bi haber yok aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?